Esimin bayan is arkadasi

Hassasiyetiniz kızın umurunda değil ki şimdilik sessiz olun ve takipte kalın. WhatsApp webten takip edin. Burada bilenler vardır nasıl yapılacağını anlatırlar.
Gercekten kizlar ne yapacagimi bilmiyorum bi yanim kizla konus rahatsiz oldugunu dile getir diyor. Diger yanim ben rezil olurum diyor.

Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.

tobe tobe..ona neymıs..esınızle sızın fotolarınız...

çok tuhaf değil ama şeye kadar ‘sen durumuna öyle yazmışsın, eşin neden senin için öyle durum paylaşmıyo’. Bundan sana ne? çok samimi olduğum arkadaşıma bile sormam. Neden sizin ilişkinizi sorguluyo.
Ayrıca eşin de kızı rezil edicemler fln demesin. adam gibi konuşsun rahatsız olduğu bişey varsa. belki kız cidden kötü niyetli değil.

Takipte kalin sessizce eger hir gur olursa hakliyken haksiz duruma dusebilirsiniz buda can yakar sonucta esinizle yasiyorsunuz. Aranizda tartisma konusu olabilir is dahada buyur... Sessizce izleyin

Gercekten kizlar ne yapacagimi bilmiyorum bi yanim kizla konus rahatsiz oldugunu dile getir diyor. Diger yanim ben rezil olurum diyor.
Bence şu an sormayın. Amiyane tabirle, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Bir süre uzaktan izleyin bence

Benimde bi yanim belkide kiz kotu niyetli degildir diyor.
esim gercekten kizda kotu bi niyet varsa kesinlikle sert tepki koyacam diyor. Ama kizin cok da kotu niyetli oldugunu dusunmuyor

Eşinize güveniyormusunuz? bitmiştir
Aldatmada beni ilgilendiren muhatabımdır
Aldanmak isteyen her türlü aldanır
Esime gercekten guveniyorum. Ama kizin niyetini rahat tavirlarini yadirgiyorum

Iste bende buna anlam veremedim. Ve bunu durumu gorur gormez degilde gece 12 gibi 8 9 saat sonra soruyor

Ben kendine hakim olamaz terslerdim. Eşime de zorla tersletirdim. Ne münasebet.

valla "neden eşin de senin için yapmıyor" hiç de masumca bir şey değil bence
bir samimiyetiniz yok ki, ayaküstü sohbet ediyormuşsunuz sadece, sizin kendi arkadaşınız değil yani, ne haddine

kadın kadına laf hatta fitne sokmaya bayılıyor
eşim, sevgilimken yeni araba alacaktı
2-3 kere aynı bayiye gidip aldı
neyse arabada bi problem oldu, birlikte götürdük bayiye, eşim teknik elemanın yanındayken satıcı kız bana demez mi "sevgiliniz burada çok zaman geçirdi, ama hep sizden ayrı geldi nedense" diye . maksat belli yani

bence böyle tipleri bir kere bozmakta fayda var
olay "kıskançlık" değil, "saygısızlık"
hadlerini bilsinler yani

Ay ben iş arkadaşım eşiyle telde konuşurken iyi aksamlar bile demiyorumki bu akşam yaşadım teli kapatıp arkadan bağırdı kanka insan iyi akşamlar der diye telefonla konuşuyordun dedim eyvallah dedi :) Dikkatli olun bence ben bayan iş arkadaşlarımi bile akşam vs aramamaya dikkat ederim

Hayır ne alakası var. O sizin ilişkinizi bu kadar sorarken rezil olurum diye düşünüyor mu? Hayırdır neden bu kadar detaylı soruyorsun vs diyebilirsiniz mesela
Cok sagolun. Aklimda bsy daha var size danismak istedigim. Esimin is yerinde samimi bir erkek arkadasi var esim durumu onla konussa. Sizce sacma olur mu

Cok sagolun. Aklimda bsy daha var size danismak istedigim. Esimin is yerinde samimi bir erkek arkadasi var esim durumu onla konussa. Sizce sacma olur mu
Saçma olur tabi. Hem kadını rezil etmek gibi olur. Kendi işinizi kendiniz halledin ona buna anlatırsanız asıl ayıp olır

bence haklısın esınden yana bısey yoksa bıke kızdan kesın var, amaaaaaa su da bır gercek esın fazla sessız kalmıs fazla kıbar davranmıs. Net bır cızgı ceksın kıza bor destur desın kı kız byle hadsızlıklere devam edemesın bence. ay ne ayıp ya bekar adam mı kalmadı ya hayret bısey!

Kiza direk ben mi mesaj atsam sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…