Gercekten kizlar ne yapacagimi bilmiyorum bi yanim kizla konus rahatsiz oldugunu dile getir diyor. Diger yanim ben rezil olurum diyor.Hassasiyetiniz kızın umurunda değil ki şimdilik sessiz olun ve takipte kalın. WhatsApp webten takip edin. Burada bilenler vardır nasıl yapılacağını anlatırlar.
Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.sımdık arkadaslar eskı bır uye olarak soyle dusunuyorum ..hem erkek kadın ılıskısınde samımı olalım ne olcak diyoruz...mesela evlıykende unuversıte arkadaslarıyla yada bekarlık arkadaslarımızla goruselım konusalım diyoruz...hemde burda gordugum kadarıyla herkeste boyle durumda esını kıskanıyor....eeee sonuc ne.sonuc su mesafe sart..kusura bakmayın...benım eşımın ıs arkadası ıste kalır..ne munasebet durumda olsa oda olsa buda olsa gulucklu yorumlar felan..benım aklım almaz boyle seylerı...unutmayın hiç bir aldatma hıkayesı yolda tesedufen bır aksam ustu rastladım sıze dıye baslamıyor....bence onlemı alınmalı...mesafe konmalı...sahsi fıkrım boyle
tobe tobe..ona neymıs..esınızle sızın fotolarınız...Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.
Bence şu an sormayın. Amiyane tabirle, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Bir süre uzaktan izleyin benceGercekten kizlar ne yapacagimi bilmiyorum bi yanim kizla konus rahatsiz oldugunu dile getir diyor. Diger yanim ben rezil olurum diyor.
Benimde bi yanim belkide kiz kotu niyetli degildir diyor.çok tuhaf değil ama şeye kadar ‘sen durumuna öyle yazmışsın, eşin neden senin için öyle durum paylaşmıyo’. Bundan sana ne? çok samimi olduğum arkadaşıma bile sormam. Neden sizin ilişkinizi sorguluyo.
Ayrıca eşin de kızı rezil edicemler fln demesin. adam gibi konuşsun rahatsız olduğu bişey varsa. belki kız cidden kötü niyetli değil.
esim gercekten kizda kotu bi niyet varsa kesinlikle sert tepki koyacam diyor. Ama kizin cok da kotu niyetli oldugunu dusunmuyorBenim is yerden erkek arkadaslarim vardi. Özel hayatimda arkadasligim yoksa mesaj atmazdim is konular haric. Profesyonel biri olarak özel hayati ve is hayatini karistirmamak taraftariyim. Ben hep bir bayan olarak evli erkek arkadaslarima belli bir mesafe yine korurum. Cünkü yalnis anlasilmaktan korkarim. Esiniz ne diyor bu duruma?
Esime gercekten guveniyorum. Ama kizin niyetini rahat tavirlarini yadirgiyorumEşinize güveniyormusunuz? bitmiştir
Aldatmada beni ilgilendiren muhatabımdır
Aldanmak isteyen her türlü aldanır
Bende çok şeyi yadırgıyorum ama bu benim doğru yadırgadığımın yanlış olduğu anlamına gelmezEsime gercekten guveniyorum. Ama kizin niyetini rahat tavirlarini yadirgiyorum
Iste bende buna anlam veremedim. Ve bunu durumu gorur gormez degilde gece 12 gibi 8 9 saat sonra soruyorçok tuhaf değil ama şeye kadar ‘sen durumuna öyle yazmışsın, eşin neden senin için öyle durum paylaşmıyo’. Bundan sana ne? çok samimi olduğum arkadaşıma bile sormam. Neden sizin ilişkinizi sorguluyo.
Ayrıca eşin de kızı rezil edicemler fln demesin. adam gibi konuşsun rahatsız olduğu bişey varsa. belki kız cidden kötü niyetli değil.
Terslersem ben mahcup yada rezik olurum gibime geliyorBen kendine hakim olamaz terslerdim. Eşime de zorla tersletirdim. Ne münasebet.
Terslersem ben mahcup yada rezik olurum gibime geliyor
Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Cok sagolun. Aklimda bsy daha var size danismak istedigim. Esimin is yerinde samimi bir erkek arkadasi var esim durumu onla konussa. Sizce sacma olur muHayır ne alakası var. O sizin ilişkinizi bu kadar sorarken rezil olurum diye düşünüyor mu? Hayırdır neden bu kadar detaylı soruyorsun vs diyebilirsiniz mesela
Saçma olur tabi. Hem kadını rezil etmek gibi olur. Kendi işinizi kendiniz halledin ona buna anlatırsanız asıl ayıp olırCok sagolun. Aklimda bsy daha var size danismak istedigim. Esimin is yerinde samimi bir erkek arkadasi var esim durumu onla konussa. Sizce sacma olur mu
Kiza direk ben mi mesaj atsam sizcevalla "neden eşin de senin için yapmıyor" hiç de masumca bir şey değil bence
bir samimiyetiniz yok ki, ayaküstü sohbet ediyormuşsunuz sadece, sizin kendi arkadaşınız değil yani, ne haddine
kadın kadına laf hatta fitne sokmaya bayılıyor
eşim, sevgilimken yeni araba alacaktı
2-3 kere aynı bayiye gidip aldı
neyse arabada bi problem oldu, birlikte götürdük bayiye, eşim teknik elemanın yanındayken satıcı kız bana demez mi "sevgiliniz burada çok zaman geçirdi, ama hep sizden ayrı geldi nedense" diye . maksat belli yani
bence böyle tipleri bir kere bozmakta fayda var
olay "kıskançlık" değil, "saygısızlık"
hadlerini bilsinler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?