Esimin bayan is arkadasi

Neden, muhabbet edecek bekar erkekler yokmuymuş. Ne oluyor bu kadınlara da anlamıyorum. Bu kadın ya çok yılışık yada eşinden hoşlanıyor.

Saçma olur tabi. Hem kadını rezil etmek gibi olur. Kendi işinizi kendiniz halledin ona buna anlatırsanız asıl ayıp olır
Cok sagolun. Bende ole dusundum. Kizla konusmayi dusunuyorum ama bir daha mesaj atarsa. Simdi durduk yere olur gibi

Neden, muhabbet edecek bekar erkekler yokmuymuş. Ne oluyor bu kadınlara da anlamıyorum. Bu kadın ya çok yılışık yada eşinden hoşlanıyor.
Yilisik biri degil iste. Inanin yilisik bi bayan olsa. Simdikinden daha az rahatsiz olurdum. Tam tersi kime sorsaniz hanim hanimcik dicek tesetturlu namaz kilan biri

Kiza direk ben mi mesaj atsam sizce

durduk yere ne siz kıza mesaj atın
ne eşiniz gidip başka bir iş arkadaşıyla konuşsun
yine böyle bir olay olduğunda, o anda verin tepkiyi
ve direkt kendisine verin, aracıyla değil

ha ama durumu dün paylaşmışsınız, o da dün gece yazmış , ona cevap verebilirsiniz
"bana bunu sorabilecek samimiyetimiz olduğunu düşünmüyorum" gibi

Eslerin illa herkesin gorecegi seyleri mi yapmasi lazim ya? Esinin baska guzel seyler yapmadigini nereden biliyor? Gereksiz samimiyet kurmaya calisiyor ya, birsey derse cevabini verin

yani sadece siz değil
eşinize bir hadsizlik yaparsa o versin tepkiyi, size yaparsa siz verin

Valla iş kocalarda biter o ayrı ama ben çalışırken bizim işyerinde birçok olaya şahit oldum kadın milletide az değil hani... edebiyle giden gelen var o ayrı ama bizim işyerinde boşanmış bikaç bayan vardı ve evli bekar faketmez fır dönüyorlardı erkeklerin etrafında hatta kaç kere reddetsede adamın peşini bırakmamıştı bitanesi.. herkes kendine yakışanı yapar eşinizle konuşun bu mevzuyu rahatsızlığınızı dile getirin..

Eslerin illa herkesin gorecegi seyleri mi yapmasi lazim ya? Esinin baska guzel seyler yapmadigini nereden biliyor? Gereksiz samimiyet kurmaya calisiyor ya, birsey derse cevabini verin
Gercekten esim beni cok sever. Isteyken belki 10 defa arar. Bi gun gormese ozler. Is arkadaslari hep der. Esini cok seviyorsu cok baglisiniz diye.

Ama gercekten 2 gundur kafami kemiriyor
Canım geçen konuda da korkunç bi durum olmuştu arkadaşın onun da şüpheleri vardı
Ders öğrenmeye gelen kızla öpüşmüştü eşi hemen bu işi hallet lütfen
Yüz vermeyin o Kıza
İlişkinizi kesin

Esim bundan sonra cok daha mesfeli olacam diyor. Inanin esim bayanlarla samimi olan biri degil. Hatta calistigi serviate en mesafeli olan o diyebilirim. Az cok tanirim is arkadaslarini

Anladim canim sagol. Ama bu kizi kime sorsan hanim hanimcik efendi derkafam bi de ona takiliyor

Bayağı kocana yürüyor

Gercekten esim beni cok sever. Isteyken belki 10 defa arar. Bi gun gormese ozler. Is arkadaslari hep der. Esini cok seviyorsu cok baglisiniz diye.

Allah bozmasin, kulları da.

Taviz vermeyin derim ben, sonucta aranizda gecen her ayrintiyi cevredeki insanlar bilmek zorunda degil. Insan icinde cok yaklasmaz ama yalnizken bambaska biridir. Hayir millet bunu soyleme cesaretini nerden buluyor onu da anlamiyorum. Hem haddine degil, hem de neden umrunda?

O mesajina ne cevap verdiniz peki?

Ben olsam tekrarladiginda "ozel hayatimizin her ayrintisi bilemezsin di mi" gibi sert bi cevap verir seti de cekerdim. Bu ne ya insanlarla samimi olmaya da gelmiyor. Tepelere cikiyorlar sonra.

Hiç hoş değil bazı insanlar gereğinden fazla rahat oluyor. Aynı mesajı benim eşimin işyerinden bayan arkadaşı atsa, vayy bilmem ne bak seen, diye, ben şahsen ona ne oluyor derim. Tam tersi yönde düşünüyorum benim işyerimden bi erkek arkadaş bana yazsa, eşim de kızar ve rahatsız olur.
Ama burda iş senlik değil arkadaşım. Burada eşine iş düşüyor. Uygun bir şekilde sınırını çizecek, bayan da o sınırın ötesini aşmayacak.

Anladim canim sagol. Ama bu kizi kime sorsan hanim hanimcik efendi derkafam bi de ona takiliyor
niye anlamak istemiyorsunuz
Normal değil diyorum
Eşinizden hoşlanmasa mesaj atmaz
Öyle şey mi olur yahu
Eşinize mesaj atmaya hakkı yok
Siz bilirsiniz ne diyim

Yani samimi degilseniz boyle bir sey sormasi sacma geldi banada.
Esinizde su an bir sey yoktur belki ama seytan bu durtebilirde.
Siz esinize mesafe koydurun. Kadin farkedersede , bir durum yok yada esim kiskanc desin direk. Zaten normal arkadassa umrunda olmaz.
Walla benim bu kulaklarda neler duydu , babana bile guvenme lafi nin gelmesinin bir sebebi vardir
Ben de her zaman erkek kadinin belli bir mesafede olmasi taraftariyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…