Neden, muhabbet edecek bekar erkekler yokmuymuş. Ne oluyor bu kadınlara da anlamıyorum. Bu kadın ya çok yılışık yada eşinden hoşlanıyor.Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Cok sagolun. Bende ole dusundum. Kizla konusmayi dusunuyorum ama bir daha mesaj atarsa. Simdi durduk yere olur gibiSaçma olur tabi. Hem kadını rezil etmek gibi olur. Kendi işinizi kendiniz halledin ona buna anlatırsanız asıl ayıp olır
Hayır yapmayın Eşiniz mesafeyi koysun bir ortam olup denk gelirseniz de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türü lafı sokunKiza direk ben mi mesaj atsam sizce
Yilisik biri degil iste. Inanin yilisik bi bayan olsa. Simdikinden daha az rahatsiz olurdum. Tam tersi kime sorsaniz hanim hanimcik dicek tesetturlu namaz kilan biriNeden, muhabbet edecek bekar erkekler yokmuymuş. Ne oluyor bu kadınlara da anlamıyorum. Bu kadın ya çok yılışık yada eşinden hoşlanıyor.
Kiza direk ben mi mesaj atsam sizce
Anladim sagolunHayır yapmayın Eşiniz mesafeyi koysun bir ortam olup denk gelirseniz de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türü lafı sokun
Gercekten esim beni cok sever. Isteyken belki 10 defa arar. Bi gun gormese ozler. Is arkadaslari hep der. Esini cok seviyorsu cok baglisiniz diye.Eslerin illa herkesin gorecegi seyleri mi yapmasi lazim ya? Esinin baska guzel seyler yapmadigini nereden biliyor? Gereksiz samimiyet kurmaya calisiyor ya, birsey derse cevabini verin
Benim is yerden erkek arkadaslarim vardi. Özel hayatimda arkadasligim yoksa mesaj atmazdim is konular haric. Profesyonel biri olarak özel hayati ve is hayatini karistirmamak taraftariyim. Ben hep bir bayan olarak evli erkek arkadaslarima belli bir mesafe yine korurum. Cünkü yalnis anlasilmaktan korkarim. Esiniz ne diyor bu duruma?
Canım geçen konuda da korkunç bi durum olmuştu arkadaşın onun da şüpheleri vardıAma gercekten 2 gundur kafami kemiriyor
Anladim canim sagol. Ama bu kizi kime sorsan hanim hanimcik efendi derkafam bi de ona takiliyorCanım geçen konuda da korkunç bi durum olmuştu arkadaşın onun da şüpheleri vardı
Ders öğrenmeye gelen kızla öpüşmüştü eşihemen bu işi hallet lütfen
Yüz vermeyin o Kıza
İlişkinizi kesin
Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Gercekten esim beni cok sever. Isteyken belki 10 defa arar. Bi gun gormese ozler. Is arkadaslari hep der. Esini cok seviyorsu cok baglisiniz diye.
Iste kime sorsan ole bi kiz degil. Esim bile diyor ole bi kiz degil ole bi kiz olsa ben veririm dersini diye. Ama kiz beni gercekten rahatsiz ediyorBayağı kocana yürüyor
niye anlamak istemiyorsunuzAnladim canim sagol. Ama bu kizi kime sorsan hanim hanimcik efendi derkafam bi de ona takiliyor
Yani samimi degilseniz boyle bir sey sormasi sacma geldi banada.Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?