• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bayan iş arkadaşı

BerilinAnnesi

bi beştaşım bile yok
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
610
4
46
İstanbul
Kafam çok karışık bu aralar. Eşim işi gereği yurtdışı seyahatlerine çıkmak durumunda. henüz yeni iş değiştirdi 1-2 hafta önde çalıştığı firma eşimi, 2 bayan 2 erkek toplamda 4 kişiyi yurtdışına gönderdi ; eğitim için. 1 hafta kalıp döndüler. kısa aralıklarla bu seyahatler sürecek amaaaa; bu sefer 4 değil 2 kişi gidilecek ve bundan sonra böyle olacak: biri eşim diğeri de eşimin yanında ünvan olarak kendisine denk bekar bir bayan. siz olsanız ne yaparsınız. ben kıskanç biri değilimdir , yani gereksiz kıskançlıklarım yoktur. eşimde güvenimi sarsacak bişey yapmadı şimdiye kadar ama bu bahsettiğim bayanla işyerinde iyi arkadaşlar. haliyle bu durum kafamı kurcalamaya başladı. sizce ne yapmalı ?

Bence boşuna paranoya yapma ama tetikte ol, şüpheli bir davranış falan görürsen duyarsan biraz ağzını ara; ama panik olma bence takma kafaya yani ortada bir şey yokken.

canım eşine güveniyosan rahat ol bence.. benim eşimde bir kombi markasının yetkili servisi akşama kadar 40 eve girip çıkıyo ve hepsinde evin hanımıyla muhattap oluyo ama ben ona güveniyorum sonuçta yapmak istese bizim ruhumuz bile duymaz akşama kadar dışarda istediğini yapar... böyle düşün ve rahat ol :3:

rahat ol canım...
eşine güveniyorsan sorun yok bence....
üstüne fazla düşme derim ben....
benim eşim eski sevgilisiyle aynı şirkette çalışıyo aklıma bile gelmiyo valla

ben olsam çok da rahat olamam haklısınız, ama ortada şüphelenecek bişey yoksa boşuna eşinizi huzursuz edip onun da aklında olmayan şeyi aklına sokmayın ;)

sende bendensin kıskançsın yani bence kıskanmana gerek yok birşey olmaz kanımca aralarında ama yinede çaktırmadan takip et .

öff öyle diyosunuz yani. iyi giden bir evliliğimiz var çok şükür . bir anlık bi hata yüzünden bitsin istemiyorum. ama bir kadın ve bir erkeği tek başına oraya göndermek bence kötülüğe davetiyedir.

benim eşimin de yeni müdürü bayan ve yeni projede birlikte seyahat etmek durumunda olcaklar. ama Allahtan kadın evli. eşime çok güvenirim ama ne de olsa beşer şaşar demişler. eşine belli etmeden takipte ol bence. ama sakın bişey söyleme. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yanii :))

kızın bir birlikteliği var ama o kadar senelerdir beraberlermiş. bizimle de çok alakalı fotoğraflarımızı filan görmüş. haaa bu arada eşim yurtışındayken işyerinde problemler çıkmış eşim bu konularda kıza yardımcı olduğu için (kız acemi) eşimi aramış ve lafa bakar mısınız '' eşin kıznın ve ben seni bekliyoruz '' demiş. gıcık oldum resmen eşime dedim ki bu ne neden seni arıyor sana ne sen ona yardımcı olmak zorunda değilsin bu ne samimiyet o kim oluyor kendini bizim yanımıza koyuyor dedim. sen merak etme ben gereken sınırı koyarım araya dedi ama erkek işte.

benim eşimin de yeni müdürü bayan ve yeni projede birlikte seyahat etmek durumunda olcaklar. ama Allahtan kadın evli. eşime çok güvenirim ama ne de olsa beşer şaşar demişler. eşine belli etmeden takipte ol bence. ama sakın bişey söyleme. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yanii :))

bu konudaki rahatsızlığımı dile getirmedim ama kızın eşimi aramasından dolayı rahatsızım yoksa yurtdışı meselesi filan hiç konuşmadık . ne denir ki zaten sonuçta eşim istemedi onunla tekbaşına gitmeyi.

kariyer söz konusu,ben olsam heralde mesele etmezdim.
ama bayanın cümlesi densizlik olmuş biraz.
eşiniz neden size söyledi ki bu cümleyi?

Ben kıskanç bir kadın olarak yazıyorum :)

Bak canım, esinle araniz iyiyse hiç korkma bence. Esın vicdanli bir adamsa yine korkma.

Adamın yüreği o kadar kolay mı kayıyor allahaskina? Eğer öyle biri olsaydı, yurtdışına gelene kadar ne hatunlar var. Yapardı ve inan ruhun duymazdi. Kıskanç oldugumu özellikle belirttim su yüzden, kadının kurduğu o cümlede hiçbir art niyet yok. Olsa seni ve kızını niye cümle icinde kullansın?

Biz eslerimizi sevdiğimiz için saniyoruz ki bütün kadinlar eslerimizi bizim gözümüzle görüyor. Aslında böyle birşey yok tabi. Asla esine bu düşünceden bahsetme.

Önemli olan niyettir. Eğer adamın niyeti bozuksa uçağa binmesine gerek yoktur.

ben de sızın yerınızde olsam huzursuz olurdum .hele kıbayan bır de bekarsa:52:
ama tatlım yapacak bırsey de yok .sonucta ıs ıcın bırlıkte gıtmek zorundalar.
esınıze guvenıyor ısenız cok da sorun etmeyın.

Evli olması daha kötü bence.

tedirgin olmakta haklısınız. ben olsam hadise çıkarırdım dayanamazdım. benim de erkek arkadaşımın yakın bayan arkadaşları var iş yerinde. onlarla muhatap olmasına bile sinir oluyorum çünkü bayanların davranışları çok laçka. ama yapacak bişi yok. eşinize güvenin. gerekiyosa konuşun da onla. tedirgin olduğunuzu söyleyin. tedbiri de elden bırakmayın. o bayanla tanışın hatta arkadaş olmaya çalışın. tanırsanız ona da güvenirsiniz belki o zaman içiniz rahat eder.

bende çok kıskancım bu konulardaki tavrım nettir
eşimde çok iyi bilir
bende olsam içim içimi yerdi
seni çokk iyi anlıyorum canım

Back
X