• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bayan iş arkadaşı

bende aşırı derecede kıskancım ve eşim işi nedeniyle ayda 2-3 defa şehir dışına çıkar 2-3 gece hatta bir hafta bile kalır eşime güweniyorum ama işte bu kıskançlık olmasa adam toplantısı bitince direk otele gidiyor bilgisayarı açar konuşuruz cam açar bana hem kızını görür tabi içinde varsa bilgisayarı kapatıncada çıkar dışarı istediği çapkınlığı yapar ruhum duymaz ama ALLAH şaşırtmasın eşlerimizi

öff öyle diyosunuz yani. iyi giden bir evliliğimiz var çok şükür . bir anlık bi hata yüzünden bitsin istemiyorum. ama bir kadın ve bir erkeği tek başına oraya göndermek bence kötülüğe davetiyedir.

boyl basıt şeylerle bitmez evlilikler.haklısın kıskançlıkta senın yerinde kim olsa aynı şeyi düşünür.ama eşlerimizde potansiyel sapık olarak görmekten artık vazgeçmeliyiz:))seyahate bekar bı bayanla çıkacağını soylemiş sana.erkek heryerde erkek yapacağı varsa seyahat falan dinlemez.ortalık yerde de yapıveriri vallaa:PPPP

Yani diyorsunuz ki eşimin iş arkadaşı olan her hanım potansiyel o.... Elimden gelse yalnız bırakmam :))) yapmayın ya her kadın sandığınız gibi o.... değildir. Sizden başka da namuslu kadınlarda vardır şu hayatta.

Bebek için işten istifa etmeden önce sık sık iş seyahetlerim olurdu, duruma ve vasfına göre değişende erkek yada kadın iş arkadaşlarım. Vayyy be ben ve benim gibiler ne ahlaksız insanlarız hiç utanmadan iş seyahatine çıkabildik. Demek ki, birileri de bizim arkamızdan buralara konu açtı :)) Allahım sen aklımı koru :)))))))

bence üstünüze alınacak bi durum yok tabii kii iş seyahatine çıkan HER bayana o gözle bakmıyoruzz..

valla sizinde gitme imkanınız varsa gidin.bence eşinize ne kadar güvenirseniz güvenin, sonuçta o kadını tanımıyorsunuz ve bekar bi kadın acaba ona güvenebilecekmisiniz

Back
X