- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Sizin sorununuz bu işte eşinizin çifte standardı. Çünkü az çok yorumlarınızı biliyorum bunlara takılacak biri değilsiniz bence.eşimde magaza müdürü.ben aynı durumda olsam inan basar gderdim.ben de memurum ev güzergahm da bicok arkadasım oturuyo ve birinin aracına binsem bırak öne oturmayı hir çkar evde
Arka ön ne fark ediyorAy aksine ben de arkada bir kadın görsem "noluyor" derim!
Ne farklı kültür karmaşası!!!
Kiz keyfinden mi biniyor esinin arabasina onu anlamadim.bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
valla kendi kocanızın yanına gecenin 2sinde otursalar bir değil 2 değil siz naparsınız acaba
mini giyiyordur belki gözü kayar , belki biçimsiz oturuyordur :) şaka bir yana sorun oturması değil tavrı sanırım. yoksa bildiğin biriyse bir sakınca yok. edepsizse zaten araba dışında da yanaşırYan koltuğa oturmasında ne sakınca var ?
Ne tuhaf çıkarımlar bunlar.
:)) yakışıklı bulmasam kocam olmazdi.senin kocan cirkin naslsa diye sorgulamazmısın hc.bu nasıl bi yaklaşımO zaman siz patrona soyliyceksiniz bunu.
Esimin kizlari birakmasini istemiyorum.
Kizlara servis ayarlayin benim kocam sofor degil..diyeceksiniz.
Kizin sucu ne?..
Bu arada kocan cok mu yakisikli yoksa sana mi oyle geliyor?:))))
eşimi yerli yersiz aradgı icin .bi işi halledince eşimden tebrik beklemesi falan oldugu icin meraklı olma ihtimalı yüksek.Kiz keyfinden mi biniyor esinin arabasina onu anlamadim.
Esin birakmak zorundaymis kiz da cok merakli degildri esinin birakmasina belki.
Kiz acisindan dusunsene biraz
O bazı kadınlardan bi zahmet uzak duracak eşlerinizBu nasil bi yorum ya? Ben olsam bende kiskanirim esimi. Bazi kadinlar icin adamin evli olmasi muhtesem gozukmesi icin yeter... soforluk kismina gelince ben arkaya otururum sahsen. Simdiye kadar hic one oturmadim esimin arkadaslari gelir bazen ben hemen arkaya gecerim tabi herkesin kendi dusuncesi...
evet.aynen durum buBen sizin önceki konunuzda da ayni seyi düşünmüştüm. Esiniz mesafe korumayi bilmiyor. O kadinlarin kendisine boyle davranmasından rahatsiz degil bence.
Yanlış anlasilmasin, one oturmak/arkaya oturmak muhabbeti komik bence. Biri sizi kibarlik yapip evinize birakacak ama siz arkaya oturacaksınız. Adama sapik muamelesi yapar gibi. Ayip bence.
Ama beni de evime birakanlar oldu, esim de haftanın birkac günü arabasiyla, evine birakma olmasa da is yeri binalari arasinda kadin is arkadaşlarını da götürüp getiriyor; daha kimseyle boyle samimiyet kurmadik.
Sizin sorununuz kadin is arkadaslari degil, esinizin koruyamadigi mesafesi ama ayni zamanda uyguladigi cifte standart. Siz bu yuzden bu kadar sinirleniyorsunuz bence. Haksizliga ugradiginizi düşündüğünüz icin.
alkışArabanin koltugunu sokturun ya da esin evde otursun siz calisin
:)) yakışıklı bulmasam kocam olmazdi.senin kocan cirkin naslsa diye sorgulamazmısın hc.bu nasıl bi yaklaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?