eşimin bayan iş arkadaşları

eşimde magaza müdürü.ben aynı durumda olsam inan basar gderdim.ben de memurum ev güzergahm da bicok arkadasım oturuyo ve birinin aracına binsem bırak öne oturmayı hir çkar evde
Sizin sorununuz bu işte eşinizin çifte standardı. Çünkü az çok yorumlarınızı biliyorum bunlara takılacak biri değilsiniz bence.

böyle durumlarda arkaya oturmak çok büyük nezaketsizlik,olmaz.ancak eşiniz yol güzergahı değişmiş gibi davranarak kızı almayabilir.kızın araması konusunda da, telefon numarasının eşinizde olmaması lazım veya eşinizin telefonunun bayanda olmaması lazım.ben de karşıyım ve titizim bu konularda çok.ya da çok yobazım evet.İş yerinde iş ile ilgili yeterli derecede muhabbet edildiğini düşünüyorum.ancak telefon numarası alışverişi bir bayan ile erkeğin,bilmiyorum bana gereksiz geliyor.evli bir insanın iş dışında karşı cinsle telde konuşulacak bir muhabbetin olduğunu düşünmüyorum çünkü.

Buradaki yorumlar insanı boşatır vallahi. Biraz sakin olun. İş yeri bizim 2.ailemiz. Bir yakınlaşma durumu varsa eşinizden kaynaklanıyordur.
Ayrıca arkaya oturmak falan şoförü gibi yahu bu nasıl bir düşünce? Bunu teklif edenler olmuş da biraz görgü kurallarını öğrenmeye çalışın bence.

Ayyyy bir çalışma arkadaşımın nişanlısı vardı. Kız manken gibi harika bir kızdı.
Biz mesaiye kalınca da abi dediğim iş arkadaşım mecbur yolu üstünde eve bıraktı bir iki kere. Bir kaç kez de aldı beni dışarda bir yere gittik iş için. Tabiki öne oturdum bu arada arkada ne işim var yabani gibi, adam benim şöförüm gibi...

Anam bu kız bana nasıl taktı. Numaramı bulmuş. Benle yakınlık kurmaya çalışıyor. Ağzımdan bişeyler almaya çalışıyor, her yerden takipte, beni dışarıya çağırıyor... Sevgilim de vardı o zaman. Her günüm kabus olmuştu.

Abiye çaktırmamaya çalışıyordum ama her gün işe yorgun ve mutsuz geliyordu. 'Abi dedim, bir saygısızlık yaptım mı sana?' 'Yok canım benim sen içini rahat tut.' dedi

Sonra çocuk askere gitti. Bir kaç kere beni yine darladı bu kız. Hatta 'Al x abinin askerlik numarası haberleşmek istersen falan' diye. Oltaya getircek beni, bakacak o numaraya yazıyor muyum yazmıyor muyum diye... ÇAKAL.

Nasıl darladıysa benim yüzümden ayrıldılar. Aslında benim yüzümden değil. Kuruntulu, kıskanç o kız yüzünden.
Olan onlara oldu yani.
Üzülmedim. Acıdım.

Sadece maasi surekli esine sormasi yanlis..

Arabada yanina oturmasi yanlis degil.

On bossa ben olsam ben de one otururdum sahsen..bunda yanlis birsey yok.

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
Kiz keyfinden mi biniyor esinin arabasina onu anlamadim.

Esin birakmak zorundaymis kiz da cok merakli degildri esinin birakmasina belki.

Kiz acisindan dusunsene biraz

valla kendi kocanızın yanına gecenin 2sinde otursalar bir değil 2 değil siz naparsınız acaba

O zaman siz patrona soyliyceksiniz bunu.

Esimin kizlari birakmasini istemiyorum.

Kizlara servis ayarlayin benim kocam sofor degil..diyeceksiniz.

Kizin sucu ne?..

Bu arada kocan cok mu yakisikli yoksa sana mi oyle geliyor?:))))

Yan koltuğa oturmasında ne sakınca var ?
Ne tuhaf çıkarımlar bunlar.
mini giyiyordur belki gözü kayar , belki biçimsiz oturuyordur :) şaka bir yana sorun oturması değil tavrı sanırım. yoksa bildiğin biriyse bir sakınca yok. edepsizse zaten araba dışında da yanaşır

O zaman siz patrona soyliyceksiniz bunu.

Esimin kizlari birakmasini istemiyorum.

Kizlara servis ayarlayin benim kocam sofor degil..diyeceksiniz.

Kizin sucu ne?..

Bu arada kocan cok mu yakisikli yoksa sana mi oyle geliyor?:))))
:)) yakışıklı bulmasam kocam olmazdi.senin kocan cirkin naslsa diye sorgulamazmısın hc.bu nasıl bi yaklaşım

Ben sizin önceki konunuzda da ayni seyi düşünmüştüm. Esiniz mesafe korumayi bilmiyor. O kadinlarin kendisine boyle davranmasından rahatsiz degil bence.
Yanlış anlasilmasin, one oturmak/arkaya oturmak muhabbeti komik bence. Biri sizi kibarlik yapip evinize birakacak ama siz arkaya oturacaksınız. Adama sapik muamelesi yapar gibi. Ayip bence.
Ama beni de evime birakanlar oldu, esim de haftanın birkac günü arabasiyla, evine birakma olmasa da is yeri binalari arasinda kadin is arkadaşlarını da götürüp getiriyor; daha kimseyle boyle samimiyet kurmadik.
Sizin sorununuz kadin is arkadaslari degil, esinizin koruyamadigi mesafesi ama ayni zamanda uyguladigi cifte standart. Siz bu yuzden bu kadar sinirleniyorsunuz bence. Haksizliga ugradiginizi düşündüğünüz icin.

Kiz keyfinden mi biniyor esinin arabasina onu anlamadim.

Esin birakmak zorundaymis kiz da cok merakli degildri esinin birakmasina belki.

Kiz acisindan dusunsene biraz
eşimi yerli yersiz aradgı icin .bi işi halledince eşimden tebrik beklemesi falan oldugu icin meraklı olma ihtimalı yüksek.

O bazı kadınlardan bi zahmet uzak duracak eşleriniz
Onlarda bekliyor biri gelsin de bizi ayartsın diye
Ben konu sahibine yazdım.belli ki kız masum instegramda resim falan beğeniyor bu seferde ikili resim beğenmemiş diye paronoya yapılıyor.
Pes yani
Bende insanlara güvenmem ama bu kadarıda fazla..

evet.aynen durum bu

Aynı şirkette 11 yılı doldurmak üzereyim.
Bulunduğum lokasyonda toplu taşıma yok ve evim 35 km. mesafede.
Sabah, akşam erkek iş arkadaşlarım şirket aracıyla duraktan alıp durağa bırakırlar.
Hatta bazen rahatsız olduğumda yada evimin olduğu tarafta işleri olduğunda, evime kadar bırakırlar. Ve ben ön koltukta otururum.
Arka koltukta oturmak bana çok garip gelir, sanki özel şoförümmüş gibi muamele etmiş olurum.
Bunu benim eşimde, arkadaşlarımın eşleri de bilir.
Eşimde işi gereği bir çok kadınla muhatap olur, hatta bugün tüm gününü özel bir kız yurdunda geçirecek, bence hiç sakıncası yok.
Herkes kendini bilip, işini yaptıktan sonra huzursuzluk sebebinden başka bir şey değil.

Diğer konuşarına baktım da hep aynı tarz
Bence sizin eşiniz o işten çıksın
Huzursuz olmayın boş yere
Başka iş bulsun

:)) yakışıklı bulmasam kocam olmazdi.senin kocan cirkin naslsa diye sorgulamazmısın hc.bu nasıl bi yaklaşım

Haahaaaa cok hossun

Sen onu bunu bosver de kocan mecburen birakiyorsa yapacak birsey yok.

Dedigim gibi kiz da belki pek merakli degildir senin kocanin birakmasina..ama.patron oyle istiyor diye biniyordur bi de bu acidan dusun.

Yani kizin sucu ne?

Esin patronla halledecek bu durumu.kizla alakali birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…