eşimin bayan iş arkadaşları

Arka ön ne fark ediyor
Olayın içeriği sıkıntı
Senin kültürünle benimkinin uzaktan yakından alakası olamaz zaten
Sen kültürlü bir bayan olarak devam et.
Ben kültürlüyüm demedim ki.
Allah Allah ne ilginç.
Güzide ülkemden insan manzaraları demek istedim herkes ayrı telden çalıyor diye.
Arka ön farketmesi dediğim gibi bizim buralarda görgüsüzlük,adamı şoför yerine koymak,ayıp olarak karşılanması.
İşyerinde biri beni eve bırakacaksa arkadaşımsa yanında,şoförse ya da sadece selamlaştığım biriyse arkada otururum.

Bizde de boyledir durum.

Herkesin bakis acisi farkli iste

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
İyide keyfinden mi biniyor kız?
Sanki gezmeye gidiyor eşinle?
O saatte nasıl gitsin evine?
Sana göre mükemmel evet ama emin ol sadece sana göre
Ayrıca diyelim kızın niyeti kötü eşinde karşılık vermeyecek evliyim ben diyecek net..
Ben aralarında arkadaslık dışında bir durum olduğunu sanmıyorum ama
Bence senin özgüvenin yok
Böyle yaparsan eşini uzaklaştırırsın kendinden yapmayacağı varsada yapar.zaten eşinin aklına sokmuş oldun böyle yaparak
Burda senin gibi düşünenlerin yorumlarını beğeniyorsun ok de onlar seni gazlayıp eşinin üzerine salmaktan başka işe yaramaz
Biz akıllı yorumlar yapıyoruz huzurunu bızma diye yaşın genç ve yeni evlisin sanırım

Mesaiye kalan insan ve mesaiye kaldırttan insan ne şekilde ulaşacağını düşünür .
Bu konu sahibinin eşi gibi bir çalışan düşünmek zorunda değil .
Eşi muhteşem bir detay olmasada eşine karşı mücevher de olabilir .
Yani bu bayanın kocasını kıskanması için dünyanin 8. ci harikası olmasına hiç gerek yok

tamam söylerim aramazlar.

yorumumu yaptım ille şüphe edicem diyorsan sen bilirsin.

O zaman en kısa zamanda bir arkadaşınız sizi eve bırakıyor ve siz önde oturuyorsunuz. Arıza çıkarırsa bundan sonra hiç kimseyi sen de eve bırakmıyorsun diyorsunuz.

Valla en korktuğum kadın tipisiniz
Sizin gibiler insanı işinden eder
Belli ki ihtiyacı var kızın paraya ya
Millet kocam gitmesin diye elalemin ekmeğnden eder valla

O zaman esi keyfinden ve isteyerek kizi birakiyor..

Durum buysa konu sahibi hakli.

Ama esi ve kiz..patronun talimatiyla o saatte o arabaya binmek zoryndaysa kizin sucu ne diyoruz biz de?

Ha binsin ama arkaya binsin..ise konu o zaman kisiden kisiye degisiyor iste

Bazı yorumları hayretler içerisinde okudum gerçekten
bir kadının eşini kıskanması için illaki dünyanın en yakışıklı adamı olmasına gerek var mı?
bana göre yakışıklıdır ki eşim evlenmişim
bence eşi hatalı ama sanki kızda mükemmel hareketler yapıyormuş gibi bir savunma ya geçilmiş
işin açıkcası erkek ne kadar yüz verirse versin ben bir erkeği gecenin 11 de saçma sapan mevzular yüzünden aramam
heleki evliyse önemli birşey için ararken bile kaç kez düşünürüm yani

Valla en korktuğum kadın tipisiniz
Sizin gibiler insanı işinden eder
Belli ki ihtiyacı var kızın paraya ya
Millet kocam gitmesin diye elalemin ekmeğnden eder valla
Biz korktuğunuz kadınlardansak peki siz nesiniz?

Aynen, ben ıssız bir binadayken ve etrafta 1 tane bile lamba yokken, telefonumun flaşıyla gece 11de durağa yürüyordum ağaçların arasından. Bazen işyerindekiler teklif ediyordu ama hep hayır diyordum, 1 kere iş arkadaşlarımdan birine bırakır mısın dedim o da bırakmadı, daha da istemedim. Sonuçta kimse kimsenin şoförü değil, benzin parası versin o zaman ortaklaşa, ohh böyle bedavadan özel arabayla gitmek var mı eve, ohh ne ala

Şimdi ilk mesaja bakarsak zaten işyerinin kuralı buymuş.
Eşinin müdürü zaten personeller evine bırakılacak diye talimat vermiş.
Yani eş atlamamış ben bırakayım eve diye.
Yani bu kız olmasa da başka bir kız yine binecek araca.
Konu sadece ön,arka,yan muhabbetiyse dediğim gibi kız da eş de bizle aynı kültürde demek ki yanda oturması normal karşılanıyor orada da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…