- 1 Haziran 2010
- 5.026
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
O konuda hakli olduguni yazmistim.eşimi yerli yersiz aradgı icin .bi işi halledince eşimden tebrik beklemesi falan oldugu icin meraklı olma ihtimalı yüksek.
Ben kültürlüyüm demedim ki.Arka ön ne fark ediyor
Olayın içeriği sıkıntı
Senin kültürünle benimkinin uzaktan yakından alakası olamaz zaten
Sen kültürlü bir bayan olarak devam et.
Bizde de boyledir durum.Ben kültürlüyüm demedim ki.
Allah Allah ne ilginç.
Güzide ülkemden insan manzaraları demek istedim herkes ayrı telden çalıyor diye.
Arka ön farketmesi dediğim gibi bizim buralarda görgüsüzlük,adamı şoför yerine koymak,ayıp olarak karşılanması.
İşyerinde biri beni eve bırakacaksa arkadaşımsa yanında,şoförse ya da sadece selamlaştığım biriyse arkada otururum.
sensin hastalıkli.karşındaki insana saygı duymak vardır bir de böyle sadece kendini haklı sanmak vardır.sütte leke var sizde yok bravo .Ben hep is arkdaslarimin yanina otururum. Burdaki hastalikli ve fesat kadinlari okudukca daha cok oturasim geliyor
Yok valla ne yalan diyeyim. Arabaya binerim gitmem gerekn yere giderim. Sizin araba fantezileriniz bende yok cunkusensin hastalıkli.karşındaki insana saygı duymak vardır bir de böyle sadece kendini haklı sanmak vardır.sütte leke var sizde yok bravo .
İyide keyfinden mi biniyor kız?bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
Mesaiye kalan insan ve mesaiye kaldırttan insan ne şekilde ulaşacağını düşünür .Gece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
tamam söylerim aramazlar.esimin her konuşmada o kızı koruması.daha önceden memlekete tatile gderken arayp bana niye ugramadın ne zaman geleceksin diye sormasi.ve sadece tek oldugu zaman degil bir bayan daha geldgnde gene gdip esimin yanını kapmasi bana normal gelmiyor.eşimin ters yönünde oturuyo bu kiz.valla kötü düşünmüyorum ama her ihtmali göz önünde bulundurmak zorundayım.kimseye güvenmem ben.o kızlarda bi zahmet evli adami yerli yersiz aramasınlar.ben bile eşimi aramıyorum gündüz iş saatinde.
Valla en korktuğum kadın tipisinizMesaiye kalan insan ve mesaiye kaldırttan insan ne şekilde ulaşacağını düşünür .
Bu konu sahibinin eşi gibi bir çalışan düşünmek zorunda değil .
Eşi muhteşem bir detay olmasada eşine karşı mücevher de olabilir .
Yani bu bayanın kocasını kıskanması için dünyanin 8. ci harikası olmasına hiç gerek yok
araba bomboş.
O zaman esi keyfinden ve isteyerek kizi birakiyor..Mesaiye kalan insan ve mesaiye kaldırttan insan ne şekilde ulaşacağını düşünür .
Yani bu bayanın kocasını kıskanması için dünyanin 8. ci harikası olmasına hiç gerek yok
Biz korktuğunuz kadınlardansak peki siz nesiniz?Valla en korktuğum kadın tipisiniz
Sizin gibiler insanı işinden eder
Belli ki ihtiyacı var kızın paraya ya
Millet kocam gitmesin diye elalemin ekmeğnden eder valla
eşinize direk gecenin bir yarısı iş arkadaşın bile olsa bir kadınla seyahat etmenden rahatsızlık duyuyorum, sen oranın şöförüde değilsin, uygun bir dille artık kendisini bırakamayacağını kendisine söyle de....
bayan da kendi başının çaresine baksın bir zahmet..
o kadar yıllık çalışanım gecenin bir yarısı evime gittiğim çok oldu kimse beni eve bırakmadı atladım taksiye gittim, bıraktıkları az zamanda da zaten bize araç ayarladılar şöför konumundaki şahıslar bizi eve bıraktı.
günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Mesaiye kalan insan ve mesaiye kaldırttan insan ne şekilde ulaşacağını düşünür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?