- Konu Sahibi cheryblossommm
-
İftiracı paronoyak değilim benden kimseye zarar gelmezBiz korktuğunuz kadınlardansak peki siz nesiniz?
İki yıl önce bende çalışıyordumO zaman esi keyfinden ve isteyerek kizi birakiyor..
Durum buysa konu sahibi hakli.
Ama esi ve kiz..patronun talimatiyla o saatte o arabaya binmek zoryndaysa kizin sucu ne diyoruz biz de?
Ha binsin ama arkaya binsin..ise konu o zaman kisiden kisiye degisiyor iste
Psikolojiniz düzgün olsa ne olur ki ?İftiracı paronoyak değilim benden kimseye zarar gelmez
Gözümle görmediğim birseyi böyle fesat yorumlamam
Bu şekilde yaparak konu sahibine yardım mı ettiğini sanıyorsun?
Burdan gazı alıp gidecek kavga edicek yüne eşinle?
Bu şwkilde kıskançlık yüzünden biten evlilikler gördüm
Adamın canına tak etti bıraktı arkadasımı
Şimdi her gün ağlıyor ama ne fayda
Neyi kibliyorsun?Psikolojiniz düzgün olsa ne olur ki ?
Ben gördüğüm surete bakarım , kibledim bu arada
Size iyi günler
Bu nasil bi yorum ya? Ben olsam bende kiskanirim esimi. Bazi kadinlar icin adamin evli olmasi muhtesem gozukmesi icin yeter... soforluk kismina gelince ben arkaya otururum sahsen. Simdiye kadar hic one oturmadim esimin arkadaslari gelir bazen ben hemen arkaya gecerim tabi herkesin kendi dusuncesi...
Bu da güzel bakış açısı!Önde oturmanın ne gibi bir zararı var biri bana açıklayabilir mi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum böyle düşünen arkadaşları yermek için değil. Bir erkeğin kullandığı arabada öne oturursam başıma ne gelir? Veya ben ona ne yapabilirim? Şimdiye kadar hiç sorun olmadı çünkü. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
Çekilmiyorsunuz , lütfen :)Neyi kibliyorsun?
Heset için fesat dedim diye mi
Pardon canım ama maalesef gerçekler
İstediğin yere kible
Çok tatlısın her zamanki gibi!!!Bi zahmet evli kocişleriniz de uçkurlarına sahip olsunlar. Bir çok erkek için de evli kadın cazip gelebilir. Bana böyle bir şey yapılsa feleğini şaşırtırım adama.
Kocişleriniz de sizlere sadık olmasını bilecek ve kendilerine sarkan kadınlara dur diyecek. Haaa demedi mi o zaman suçlu olan kocişlerinizdir başkası değil.
32 yıldır iş hayatındayım, bir arkadaşımın hatta bırakın işyerimin şoförünün kullandığı arabaya bineceksem öne otururum.
Önde oturmanın ne gibi bir zararı var biri bana açıklayabilir mi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum böyle düşünen arkadaşları yermek için değil. Bir erkeğin kullandığı arabada öne oturursam başıma ne gelir? Veya ben ona ne yapabilirim? Şimdiye kadar hiç sorun olmadı çünkü. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
Dusundum de aklima bir fantazi gelmediÖnde oturmanın ne gibi bir zararı var biri bana açıklayabilir mi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum böyle düşünen arkadaşları yermek için değil. Bir erkeğin kullandığı arabada öne oturursam başıma ne gelir? Veya ben ona ne yapabilirim? Şimdiye kadar hiç sorun olmadı çünkü. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?