eşimin bayan iş arkadaşları

Belki is yeri bırak demiyordur esin öyle söylemiştir sana. Kadınlar boşuna işgillenmez. Bende rahatsız olurdum. Ön koltuğa senin eşyalarını koysun kız tam oturacakken eşyaları görür eşinde eşyaları kaldirmasin kız da arkaya geçmek zorunda olur. Hemde eşin senin eşyalarını kaldirmazsa kız sinir olur.

Ben de birinin arabasına binsem karşı tarafı kişisel şoför pozisyonuna sokmamak için arkaya geçip oturmam, yanına otururum. Bunda birşey yok. Müdürden gelen bir istek kızın da işine geliyordur otobüsle uğraşmak yerine, bunda da birşey yok. Siz kıza taktığınız için tekli fotolarınızı beğenmesine bile takmışsınız. Bence kızın hareketlerinde birşey yok. Ama çok rahatsızsanız eşiniz müdürüyle konuşsun karım istemiyor desin, almasın kızı.

Biz korktuğunuz kadınlardansak peki siz nesiniz?
İftiracı paronoyak değilim benden kimseye zarar gelmez

Gözümle görmediğim birseyi böyle fesat yorumlamam
Bu şekilde yaparak konu sahibine yardım mı ettiğini sanıyorsun?
Burdan gazı alıp gidecek kavga edicek yüne eşinle?
Bu şwkilde kıskançlık yüzünden biten evlilikler gördüm
Adamın canına tak etti bıraktı arkadasımı
Şimdi her gün ağlıyor ama ne fayda

Sürekli aynı kız binmese sorun olmaz ama ben sürekli aynı kişiyle kiskanirdim bişey olmasa bile. Eşin suçsuz bence Hayır diyemez ama kıza guvenme

İki yıl önce bende çalışıyordum
Ve patronum işin bitmediğini söylemiş ve toplu mesaiye kalmamız gerektiğini dile getirmişti .
Bende o saatte araba bulamayacağımı ve eşimin de burada olnadığını söyledim
Konuda ki gibi bizide çalışanlar bıraktı evlerimize
Arkaya geçtim oturdum , kendimi öndeki çalışma arkadaşıma mahçup hissetme gibi bir durumum olmadı " sen şoförsün " gibi vs ..
Çünkü ben faha kalmadan onlar ayarlamasjnı yaptılar , yani kendimi garantşye almıştım ben .
Kötü düşünmenek gerek ama bir diğer konu ise bu adam banka memuru mu da arayıp maaşlar yattı mı diyor ?
Mobil bankacılık diye birşey var , bu icattan faydalansın arkadaş

eşinin bir kabahati yok da o kız neden senin tek olan fotolarını beğeniyor da eşinle olan fotolarını beğenmiyor ben olsam ben de bu konuda ifrit olurdum.

Psikolojiniz düzgün olsa ne olur ki ?
Ben gördüğüm surete bakarım , kibledim bu arada
Size iyi günler

canım seni üzmek istemem ama aynı senin durumdan geçtim eşim hep onu savundu bana bağırmakta dahil hep şüphelendim en son eşim uyurken bi mesaj gördüm yuvamı dağıttım sonra yok yanlış mesaj yok bilmem ne kız işten çıktı nişanlıydı ayrıldı ailesine çevresine rezil oldu falan ne bilim

Önde oturmanın ne gibi bir zararı var biri bana açıklayabilir mi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum böyle düşünen arkadaşları yermek için değil. Bir erkeğin kullandığı arabada öne oturursam başıma ne gelir? Veya ben ona ne yapabilirim? Şimdiye kadar hiç sorun olmadı çünkü. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?

Bi zahmet evli kocişleriniz de uçkurlarına sahip olsunlar. Bir çok erkek için de evli kadın cazip gelebilir. Bana böyle bir şey yapılsa feleğini şaşırtırım adama.
Kocişleriniz de sizlere sadık olmasını bilecek ve kendilerine sarkan kadınlara dur diyecek. Haaa demedi mi o zaman suçlu olan kocişlerinizdir başkası değil.

32 yıldır iş hayatındayım, bir arkadaşımın hatta bırakın işyerimin şoförünün kullandığı arabaya bineceksem öne otururum.

Bu da güzel bakış açısı!
Aslında bizimki yanlışsa biz değişelim.

Çok tatlısın her zamanki gibi!!!

En iyisi konu sahibinin esinin isverenle konusup bu birakma mevzusuna son vermek istemesi olacak sanirim.

En iyi tavsiye bu olur sanirim.

Arama konusunda da esi kizi uyaracak ..

Bana sorma lutfen.
Bilmiyorum.
Vs vs seklinde kizin aramalarini kesecek bsaka yolu yok

Kocişle öne oturan öbür kadın bacağını açabilir, elini tutabilir, yüzünü yerden kaldırmayan namuslu adamı yoldan çıkarabilir, ne bileyim aradaki 30-40 cm lik mesafede neler olur neler. Benim hayal dünyam ancak bu kadarına yetti.

Haaa bu arada ben de önde oturan bir tipim.

Dusundum de aklima bir fantazi gelmedi
.eli eline mi deger acaba yanlislikla

İstediği kadar delirsin eşin sen de iş ortamın ne gerektiriyorsa onu yap. Whatsapp grubunu gördü delirdi mi, bu benim işim, sana gelince iş bana gelince oynaş olmuyor de ve durumunu savun. Bana kalsa şöyle olur, benim işim farklı vs söylemlerine aldanma. Aynı şartlar altında çalışmıyorsunuz, madem sen onun işinin gerektirdiği durumları anlamıyorsun o da seni anlayamaz. Söz hakkı verme ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…