- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
ayy seni o kadr iyi anlıorum ki bilemezsin...
bu adamlar flört etmeyi seviyorlar. kadınlarda iki güler yüz görünce sanıyorlar ki bu adam bizden hoşlanıyor. sonra da uzattıkça uzatıyorlar.
adamda kabahat var madem anladın bir gariplik var komple uzak durursun. mesafe koyarsın filan...
ama kadında daha cok kabahat var. sanki bekar adamların soyu tükenmiş gibi evli olanlara yapışıyorlar.
valla kardeş tetikte ol. ben evliğimi farklı zamanlarda 4 kadından kurtardım.
hatta biri hala iş gereği buraya gelir. diğer tanıdığımız kadınların adamlarına da sarkar. her erkeği korur olduk bu kadından...kadın kene gibi yapıştığı erkeği bırakmıyor.
şimdi kızlar diyecek ki bu adamdan boşan filan.. hayır boşanma. bende boşanmam. bir aşifte için ben evimi bozmam.
cinsel bir şey yoksa tabii. ama gözüm o kadının da adamın da üzerinde olur.
oooo bunu kız mı dedi?Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
Yuh be. Kızı sildin diye hesabı dondurmuşKizi fysindrn sildim beni silmissiniz haklisiniz dedi esim de iki gun sonra dondurdi neymis okulda diger arkadaslari onunneden sildin diye suphelenmesinler
Kizi fysindrn sildim beni silmissiniz haklisiniz dedi esim de iki gun sonra dondurdi neymis okulda diger arkadaslari onunneden sildin diye suphelenmesinler
Arkadaşım evli adamın başka kadından ilgisinden hoşlanması ne demek yaSayginlik ve toplumdaki yeri cok onemli onun için beni sevmese de sirf hundan yapmazdi bisey gibi geliyor ama ilgiden hoslandigi kesin
bence o basit kız kadar kocan olacak içinde üzülmeye deymezmiş !Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi
Sen ne diyorsun bu işe peki?Esim dikkat cekifi derecede yakisikli gibekli kel adamlqr neler yapiyor ben bisey yapmadim firsatim oldugy halde diyor seviyorum bana guven diyor
güven bıraktımıki? seviyormuş sevdiği için senide üzmüşEsim dikkat cekifi derecede yakisikli gibekli kel adamlqr neler yapiyor ben bisey yapmadim firsatim oldugy halde diyor seviyorum bana guven diyor
Esime dedim sen raydan cikmistin ben seni dogru yola soktum senin yapamadigini ben yaptim dedim ben biseu yapmazdim asla aldatmazdim seni diyo
bir daha olmaz eminim. cok eminim hemde. eşimin gözü dışarda değil. benimki sosyopat. bunu da kabul etti.Yargılamıyorum durumunuzu ama çok da garip gerçekten de hiç rahatsız olmuyor musunuz peki?Çünkü 4 kadın gider 24 kadın gelir kim olduğunun önemi yok ki sorun kadınlarda değil eşinizin gözünün dışarda olmasında... Kadınlar sarkmıyor bu gibi şeyler karşılıklı yaşanıyor ama bizler görmek istediğimizi görüyoruz acı ama gerçek.
Esim dikkat cekifi derecede yakisikli gibekli kel adamlqr neler yapiyor ben bisey yapmadim firsatim oldugy halde diyor seviyorum bana guven diyor
bir daha olmaz eminim. cok eminim hemde. eşimin gözü dışarda değil. benimki sosyopat. bunu da kabul etti.
gerçek olan şey diğer kadınların eşimin sosyopat olduğunu bilmemeleri !!!
ben bu adamla neleri paylaştım, nelerimize katlandık. bir aşifteye yedirtmem kocamı.
cok severim ve hala eşime aşığım. hastalık ise bu kabul ederim. ama elimden geleni de ardıma koymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?