eşimin bayan kankası

Atı alan üsküdarı geçmiş, onlar anlatı dursunlar.

Hiç samimi bulmadım eşinizi ve o kadını!
Ne o öyle ağlamalar zırlamalar telefonda, başta aklı nerdeymiş?
Eşinde kurnaz adam yalnız, baktı er ya da geç çıkacak kokusu, bari çamuru kıza atayım da üstüm kirlenmesin demiş.

Takipte kal derim Arkadaşım, isterse Mars'a göç etsin. Haysiyetli insan hareketleri değil bunlar.

Yargılamıyorum durumunuzu ama çok da garip gerçekten de hiç rahatsız olmuyor musunuz peki?Çünkü 4 kadın gider 24 kadın gelir kim olduğunun önemi yok ki sorun kadınlarda değil eşinizin gözünün dışarda olmasında... Kadınlar sarkmıyor bu gibi şeyler karşılıklı yaşanıyor ama bizler görmek istediğimizi görüyoruz acı ama gerçek.

Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
oooo bunu kız mı dedi?
eger kız dediyse işin daha zor. bunlar edepsizlikten anlar. sen edepsiz olabilecek misin ?

okurken ben sinirlendim ya
Allah aşkına evli bi adamla bukadar samimi olmanın ne gereği var
iyiyi düşünüp dedikleri gibi kanka olduklarını düşünelim bukadarıda fazla değil mi?
zaten hiç anlamam sosyal medya hesaplarının şifrelerini birbirlerinden gizleyen eşleri samimiyetsiz buluyorum

Son düzenleme:
ben bundan 3 sene evvel, eski nişanlımdan şüphelendim, cep tel konuşmalarını takip ettim gizliden , kimle görüşüyorsun bu kadar diye, ki telde konuşmayı sevmeyen biri üstelik , konuştuğu numarayı aradım bir bayan çıkmıştı, kadına (falanca birini aradım kusura bakmayın yanlış numara diyip kapadım, ), meğerse benim haricimde görüştüğü biriymiş, face şifresini falan vermiyorsa direkt şüpheleneceksin zaten, o bayanla face konuşmalarını sildiyse, mutlaka sizi üzecek yazılar vardır, vesselam ben ayrıldım, şimdi ki eşim bilgisayar, face gibi şeyleri bilmiyor, bilmekte istemiyor, kafam rahat en azından bu konuda , Allah yardımcın olsun kardeşim,

Kizi fysindrn sildim beni silmissiniz haklisiniz dedi esim de iki gun sonra dondurdi neymis okulda diger arkadaslari onunneden sildin diye suphelenmesinler

ogretmen arkadasları senın kocanı mı gozetlıyormus o kızı arkadaslıktan cıkardın dıye hemen soracaklarmıymıs sacmalık ?

bence 1kere aldatmaya meyili olan fırsat çıksa ortam vs., utanmadan saygızca bin kere daha yaparlar .....

Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi
bence o basit kız kadar kocan olacak içinde üzülmeye deymezmiş !

Esim dikkat cekifi derecede yakisikli gibekli kel adamlqr neler yapiyor ben bisey yapmadim firsatim oldugy halde diyor seviyorum bana guven diyor

Esim dikkat cekifi derecede yakisikli gibekli kel adamlqr neler yapiyor ben bisey yapmadim firsatim oldugy halde diyor seviyorum bana guven diyor
güven bıraktımıki? seviyormuş sevdiği için senide üzmüş

Kıza keşke sen eşimle konuşurken ben bebeğimi emziriyordum demeseydiniz. Neden anneliği öne sürüyorsunuz ki sanki eşinizle mutsuzmuş da çocuk için devam ediyormuş gibi...

Aciz durmayın dik durun.. Aldatmanın olduğu çok açık ve eşinizin ilk davası değil gibi.. Adam çok ustalaşmış. Kabahati de elin kızına yüklemiş. Deseymiş ya azıcık yürekli olup, ben kızdan hoşlanıyordum ondan konuştuk o kadar...

Yok yemez tabi o. O kız da cok salakmış. Gitmiş suçu üstlenmiş. Eşiniz çok pişkin; eğer boşanacaksanız üstüne gidin ve öğrenin. Yok boşanmayacaksanız lütfen daha fazla bu işi düşünmeyin. Hatta konunuzu kapattırın.

Okula gelip rezil etmeye de çalışmayın. Cok cok somut delilleriniz yoksa ( foto gibi) siz rezil olursunuz. İspat edemediğiniz için yargı yolu açılır . Kız gidip bir günlük psikiyatrdan rapor alsa, kamu görevlisinin işini yapmasına engel olmaktan dava edilebilirsiniz. Zina suç sayılmadığı için ispat bile etseniz, ne sicillerine işler, ne mesleki zarar görürler.

Şimdi oturun sadece iki çocuğunuzu ve kendinizi düşünün. Bunun üzerinden kararlar alın.

Ya bu tepkinizden sonra benmi anormalim dedim ya asla böle sakin davranamazdim ben ya lafayi yerdim o kadini yolardim gerçi suç.kadinda ddeğil kocanda.. Bildiğin yalan solemis gorusmuyorum diye kadin ciktinmi CANİM diyo gece bir saat telde konusuyor ulan karinla o kadar konusmazsin ay sinirim tepeme cikti şuan ya sende haklisin çocuklar inin babasina konduramiyosun da UYUMA BACİMM

Esime dedim sen raydan cikmistin ben seni dogru yola soktum senin yapamadigini ben yaptim dedim ben biseu yapmazdim asla aldatmazdim seni diyo

İnanıyor musun buna gerçekten? Hem en ufak ilgide raydan çıkacağını düşündüğün bir adamla nasıl evlilik yürüteceksin? O mesajların içeriği hakkında en ufak bir fikrin var mı? Asla aldatmazsa neden mesajlar silinmiş?
Az önce de söyledim sana umursamadin. Tekrar söyleyeceğim. O mesajlar geri getirilebiliyor. Silindi bitti gitti diye bişey yok.

bir daha olmaz eminim. cok eminim hemde. eşimin gözü dışarda değil. benimki sosyopat. bunu da kabul etti.
gerçek olan şey diğer kadınların eşimin sosyopat olduğunu bilmemeleri !!!
ben bu adamla neleri paylaştım, nelerimize katlandık. bir aşifteye yedirtmem kocamı.
cok severim ve hala eşime aşığım. hastalık ise bu kabul ederim. ama elimden geleni de ardıma koymam.

Ya da yapacakmış da siz engel mi oldunuz acaba.
Bence hikaye anlatıyor utanmasa namusuma saldırdı diyecek Hz. Yusuf mu yani eşiniz.
Karşılıklı yaşanmış her ne yaşanmışsa
Flört etmiş isteyerek ve de bilerek. Bunu kabullenin devam edecekseniz de.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır, siz öyle mutluysanız birşey demek bize düşmez böyle düşünmek size iyi geliyorsa düşünün elbette.
İnşaallah bir daha olmaz.

Ben DE aldatildim diyerek neyi ima etmis olabilir. Hatta sen siz konusurken ben bebegimi emziriyordum dediginde neden hungur hungur agladi acaba vicdan yapti demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…