eşimin bebek istemesi ve eltim..

eşin de kayınvaliden de mantıklı laflar etmişler.
kimin önce hamile kalacağını Allah bilir.
ne zaman çocuk sahibi olacağınıza da siz kimseye sormadan karar verebilirsiniz.

elti saçmalamış.

ben ortada sorun göremedim...
eltin densiz densiz konuşmuş sadece:27::27::27:
üzerinde durmaya değmez, olduuuuuu deseydiniz:51:

bazı insanlar nekadar dengesiz yahu

onamı soracaksınız çocuk yapma zamanını
daha neler duyacağız

oldu olacak yatma günlerinizin tarihli listesinide yapsın

selam canlarr.. nasılsınızz?? benim derdim belki sizinkilerin yanında küçük kalıyor ama size danışmak istedim.. benim bir eltim var dostmu düşmanmı belli olmayan.. ben 3 aylık evliyim ve ilk zamanlar eltimle problemlerim oldu bilen bilir.. benim eşim aşırı şekilde çocuk istiyor birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz bir bebeğimiz olsun diyor.. ben ise bir istiyorum bir istemiyorum kararsızım.. aslında eşimle şuanda hiç bir problemimiz yok üstüme titrer bir dediğimi ikiletmez herşeyde arkamda durur bu konuda ona çok çok güveniyorum.. Neyse bu bebek konusunu kayınvalidemdeyken açtı eltimlerde vardı eltim ordan bağırmaya başladı biz sizden önce evlendik bizim bile bebeğimiz yok ilk torunu siz veremezsiniz bu bizim hakkımız diye.. bende abla ozaman bunca zamandır yapsaydınız herkesin kendi hür iradesi ister bebek sahibi olursunuz ister olmazsınız bu herkesin kendi bileceği iş ilk torun son torun farketmez sağlıklı olsunda dedim.. vay efendim ben bunu nasıl dermişim çok saygısızmışım falan. eşimde x in bu zamana kadar ne saygısızlığını gördün sen yenge bebek istemek en doğal hakkımız sizemi sorcaz dedi ve beni aldı gitti.. kayınvalidemde bunun ilki ikincisimi olur kızım bunun niye tartışmasını çıkarıyorsunki falan diye söylendi eltime.. kızlar ne yapacağım ben :(

Eltiniz hadsiz. Sizin bebek istemenizle onun isteği arasında hicbir mantık yok. Allah kime nasip ederse ona verir. Ama siz yine de evliliğinizin oturmasını bekleyin. Çok erken.

senlik bişey kalmamış..
üstelik sen,eşin ve kayınvalide vermişsiniz cevabını...

Eltinizi takmayacaksınız selamlaşma dışında muhatapta olmayın bence bu nasıl bir kıskançlıktır hasetliktir yarabbim:53:kader kısmet nasip kimeyse yani ne tuhaf insanlar var ya canınızı sıkmayın eşiniz gerekeni söylemiş zaten.Sizde kısasa kısas yapın kararsızlıgı bir yana bırakın ve çatır çatır dogurun ondan önce :52:şaka bir yana Rabbim herşeyin hayırlısını versin:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
eşin de kayınvaliden de mantıklı laflar etmişler.
kimin önce hamile kalacağını Allah bilir.
ne zaman çocuk sahibi olacağınıza da siz kimseye sormadan karar verebilirsiniz.

elti saçmalamış.

evet eltimin huyudur zaten saçmalamak ama bazen okadar sinirleniyorum ki bu gibi durumlarda oturup ağlamak istiyorum sinirimi bozuyor çünküü..

Eltiniz hadsiz. Sizin bebek istemenizle onun isteği arasında hicbir mantık yok. Allah kime nasip ederse ona verir. Ama siz yine de evliliğinizin oturmasını bekleyin. Çok erken.

evet bende erken diyordum eşime ama eşim okadar istekli ki bebek lafını duyunca gözlerinin içi parlıyor..tabi Allah kime nasip ederse ona verir ama eltimin bu densizlikleri beni hasta edecek.

Eltinizi takmayacaksınız selamlaşma dışında muhatapta olmayın bence bu nasıl bir kıskançlıktır hasetliktir yarabbim:53:kader kısmet nasip kimeyse yani ne tuhaf insanlar var ya canınızı sıkmayın eşiniz gerekeni söylemiş zaten.Sizde kısasa kısas yapın kararsızlıgı bir yana bırakın ve çatır çatır dogurun ondan önce :52:şaka bir yana Rabbim herşeyin hayırlısını versin:nazar::emir_bebek:

tabi Allahım herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.. aman o benden önce doğursunda bi rahatlasın :)

Kul kurar kader gülermiş.Allah kime nasip eder bilinmez.Belli ki
haddini bilmeyen densiz bir eltiniz var.Fazla muhatap olmazsınız olur biter.

tabi Allahım herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.. aman o benden önce doğursunda bi rahatlasın :)

Nasip bence bu işler Rabbim hanginize nasip ettiyse o olur ilk olur sonra olur aslında ilk torun çokta güzel degil herkes ilk oldugu için daha çok ilgi gösteriyor elden düşmüyor anne baba bu durumda bunalabilir sürekli iç içe yaşamak zorunda kalınabilir ama ilk torun keyfini aldıktan sonra diger çifti daha rahat bırakırlar bence :21:

Nasip bence bu işler Rabbim hanginize nasip ettiyse o olur ilk olur sonra olur aslında ilk torun çokta güzel degil herkes ilk oldugu için daha çok ilgi gösteriyor elden düşmüyor anne baba bu durumda bunalabilir sürekli iç içe yaşamak zorunda kalınabilir ama ilk torun keyfini aldıktan sonra diger çifti daha rahat bırakırlar bence :21:

herkesin evladı sağlıklı olsunda ilkmiş sonmuş benim için hiç önemi yok.. hiç o yöndende düşünmemiştik zaten ne eşim ne ben.. aman aman o bi doğursunda ben sonra doğursamda olur :)

Sizin elti aklını yemiş :9: çocuk yapmanın sırasımı olur.kim nezaman isterse çocuk yapar ondanmı izin alacaksınız.aman o ilk evlendi o yapsın ben ondan sonra yaparım diyecek haliniz yok.onun hamile kalmasınımı bekliyeceksiniz.onun çocuğu önce bile olsa bu seferde benim çocuğum sevilecek yaşta büyüsünde ondan sonra yap der.

Sizin elti aklını yemiş :9: çocuk yapmanın sırasımı olur.kim nezaman isterse çocuk yapar ondanmı izin alacaksınız.aman o ilk evlendi o yapsın ben ondan sonra yaparım diyecek haliniz yok.onun hamile kalmasınımı bekliyeceksiniz.onun çocuğu önce bile olsa bu seferde benim çocuğum sevilecek yaşta büyüsünde ondan sonra yap der.

valla benim elti aklını yedi :) artık diyorum nişanlı olan eltim bi evlense belki benden vazgeçer de birazda onunla uğraşır diye sonrada herkes benim kadar dişini sıkmaz bu kadına benimle uğraşıyor diğer eltimle bari uğraşmasın diye düşünüyorum halim içler acısı olmaya başladı yani hele bu olaydan sonra :)

Eltiniz haddini aşmış ve gereken yerlerden cevabınıda almış.Siz hiiiiiççç üzülmeden çalışmaya başlayın.Ben yerinizde olsam eltimlede mesafemi korurum belliki kıskanıyor.Ya da kıskanmasının sebebi belki çocuk olmasıyla ilgili bir problemi vardır söyleyemiyordur o da olabilir... acımasızca söylemesinin nedeni bu ise inşallah ona da nasip olur bu açıdanda düşününce üzüldüm aslında.. amasize karışması hata siz devam edin takmayın :9:

Back
X