Eşimin bedavaci amcası

Bornozm da kayıp bu arada. Kadın balkonlu odada yatalim diye tutturdu sabaha kadar benim bornoz ü asmistır kesin ben görmeyim diye ama suan da da bornozüo ortada yok. Hoş çıkarsa bile atacağım elimi bile süremem

Giderken kendine hediye edin bornozu.
YOK mok derse zaten misafirlerim için saklıyordum sana çok yakıştı dersin.
Hayret birşey....

À

Adam sırf zevkine getirmiş ilk 1 saat içinde yapmış lar geldim şok oldum. Sabah kalktım yine her yer ıslak banyo buhar. Yuh dedim başka birşey demiyorum.

Birde okadar iğrenç bir durum ki !
Hadi 1 saat erken gelseydiniz ,hadi onlara seslenseydiniz.
Ay ne ayıp anlamıcam bu insanlardaki rahatlığı..

Annemler gelecekler dedik ayın yirmisinde diye yoksa 15 tatili burda geçireceklerdı. Elinde bir Kilo birsey getirmemiş ler bir çuval kirli çamaşır başka da birsey yok. Ev les gibi kokuyor dünden beri ya midem kalktı. Görgü yok ki. Eşim de birsey diyemiyo. Güzelce yastık verdim yastık da yatmamis koltuğun yastığın da yatmış adam yastık Full kıl kapkara . Yepyeni koltuk yastığı hiç kullanmamistim bile daha 6 aylık evliyiz çok midem kakti ya deli olacağm :kızgın:
Atın şunları evden. Anneniz sizi bunlar için mi doğurdu? Eşinizde kusura bakmayacak,siz onlar yesin diye mi memur oldunuz,onlar kalsın diye mi ev kurdunuz? Hamilesiniz yavrunuzu düşünün,eşiniz gerekeni yapsın. Aynı durumda sizin amcanız olsaydı eşiniz size birçok şey söylerdi

Canim izin almissin sende bi yere gitme bahanesi bul hastaneye gttm doktor ayagi kalkma dedi de hani annen olur ablan olur de gidecem oraya git bir gun onlar gitsin geri evine gec yani esin ne diyorki bu duruma bence kizma ama durdur kimsenin kolesi deqlsin alistirma canim birseyler bahane et susma ve onlara kimse kizmasn ama hizmet etme hamilesin yeni gelinsin calisansin ne olsa utanma acimada karisini kaldir tek kendi ohtyclarini gor sen boyle yapiyorsan bizde gelelim size yatiliya iymis valla hakkindan gel hem ezilirsin hem degerin olmaz emin ol sende benim gibisin malesef ama herkez nankor bunu bil
Ben işten izin aldım diye surat yaptılar ki evde yalnız kalmak istemiş ler belli demişler bu ikisi de aksama kadar yok biz keyfimizé bakarız ev değil otel diye ben izin aldım dedim suratları düştü ama şimdi de sabah yemeği öğle yemeği aksam yemegi yapmak zorunda kalacağım 2 çocuk var evin altını üstüne getiriyorlar. Adam çok bedavaci madem getirdin hanımını çocuğunu al çıkart gezdir sene bura istanbul çıkart eksiklerini al oyuncak al kıyafet al yemek yedir dışarda. Adam kadını görüp keyfini sürüp benim başıma attı sen çıkart eyüp sultan à götür diyo. Ben niye götürüyom bedavaci pis adam

ay ben sinir oldum burdan. Ne görgüsüz, saygisiz insanlar var. Acik acik konusamiyorsaniz istemediginizi belli edin ha böyle insanlar bundan anlar mi hic sanmiyorum. En iyisi acikca esinizin konusmasi

Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Hepsini okuyamadım canım sıkıldı
Hamilesin bir de
Bu ne rahatlık ne biçim insanlar var ya hayret birsey

Ben işten izin aldım diye surat yaptılar ki evde yalnız kalmak istemiş ler belli demişler bu ikisi de aksama kadar yok biz keyfimizé bakarız ev değil otel diye ben izin aldım dedim suratları düştü ama şimdi de sabah yemeği öğle yemeği aksam yemegi yapmak zorunda kalacağım 2 çocuk var evin altını üstüne getiriyorlar. Adam çok bedavaci madem getirdin hanımını çocuğunu al çıkart gezdir sene bura istanbul çıkart eksiklerini al oyuncak al kıyafet al yemek yedir dışarda. Adam kadını görüp keyfini sürüp benim başıma attı sen çıkart eyüp sultan à götür diyo. Ben niye götürüyom bedavaci pis adam
Bence birseyler bul hani aile hayatina gore gebeligini bahane et doktora gittim de ne bileym aileme gdcem de bi sekilde gonder kussunler yoksa kadin gder adam kalr bse bulun esin nsil sessz kaliyor ya

7 senelik evliyim. Kimse anahtarımı alamaz. Ne münasebet ya.
Kendi evi varken hemde aynı şehirde. Gitsin evinde kalsın banane yani.
Hadi uzaktan gelse neyse diyeceğim idare edin ama ne alaka yani ev varken gelip sizde kalıyorlar.
Anahtarınızı alsın eşiniz. Amcasınıda çeksin kenara,karım hamile doktor dinlensin dedi,biz artık misafir kabul edemiyoruz. Kendi evinize geçin. Bitti gitti yani.
Bozulurlarsa da bozulsunlar.
Bornoz falan kullanmak,siz yokken hemde kafalarına göre çok ama çok ayıp. Sizden isteyecekler havlu vs . Kafalarina göre nasil kullanıyorlar.
Çamaşir falanda yıkamayın bundan sonra.
Kimseyide gezdirmeyin. Kendi gezdirsin cok merakliysa kendini gezdireceğine,çocuklarını.
Yüz vermeyin,rahatsız olduğunuzuda net bir şekilde belli edin. Kullanmayacak olsanızda gidip bornozunuzu sormakla başlayın işe. Ben kullandım falan derse,bana sorsaydınız havlu verirdim,ama bornozumu kullanamazsınız kusura bakmayın. Benden isteyin birşey lazim olursa diyede ekleyin.

İğrenç otele götürsün bu ne ya ben yabancı birinin wc kullanmasına bile gıcık olurum sizinki anahtarı vermek baya saçma olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Baştan hatayı siz yapmışsınız. Yeni evli çalışan biri olarak gecenin 3 ünde hiçbir mecburiyeti olmayan birini evinize kabul etmeyecektiniz.

Ben sizin yerinizde olsam huzur vermem. Çocuklar evi dağıtıp eşlaları kırıp dökerse çok sert tepki veririm. Özel yemek filan yapmam. Kadınada iş veririm. Amca al çocukları gezdir dediğinde açık açık beni değil seni görmeye gelmişler amca çocuklarını sen gezdir derim. Bir daha da değil yatıya eve yemeğe bile çağırmam. Bu kadar yüzsüz insanlar bunu hakediyor.

Aynı şeyler benim başıma gelse, direkt söylerim. Onlar yüzsüzse ben de olurum. Bu kadar saçma salak insanlara neden tahammül ediyorsun. Yaptıkları şey de iğrenç ötesi. Alsın bekar evine götürsün

Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
rahatsızlanın yatın kalkmayın hamile halinzle gerçekten utanmazlık yaptıkları eşin ne diyo bu duruma alışırlarsa sürekli böyle gider surat asın hastalnın kusun öğrün çekip gider belki utanmazlar otelde halletsnler

Okurken ben sinir oldum. Midem bulanıyor yemek yapamıyorum diyin en iyisi, yapmayın hiç bir şey. Siz o kadar iyi ağırlarsanız gitmek istemezler tabi, hatta yine gelirler. Adamın evi varmış oraya götürsün, hayret bir şey. Yalnızken de niye gelip kalır ki sizde, ne işi var hamile kadının evinde. Gitmelerini bir şekilde ima etseniz iyi olur yoksa başınız çok ağrıyacak. Kayinvalidenizle aranız nasıl, onunla konuşsanız belki o bir şey diyebilir. Lütfen bir şekilde kovun, kötü olursanız da olun, eşiniz de sevmiyordur dolandırıcıyı ailesi de.

okurken fenalık geldi..
bunlara ne yapsan kar etmez görgü edep sıfır.
eşiniz bir şey demiyor mu ?
ben olsam kovalamaktan beter ederdim onları.
sizi çok pasif gördüm.
hiç bir şey hazırlamayın suratınızı asın sohbet etmeyin. hastayım diyerek yatın sert tepkiler verin belki anlarlar.
eşiniz ile konuşun rest çekin amcası bir daha sizde kalmasın. mecbur değilsiniz.

Kovmak olmaz demiştim ama bir de dolandırma hikayesi varmış. Ben olsam kovardım. Bırakın küssünler. Yoksa bu kadar yüzsüz insanlar başınıza dert olur. Bugün eve çöreklenirler yarın cüzdanınıza ortak olurlar öteki gün kefil yaparlar. Siz bunların ayağını kesmezseniz ileride daha büyük problemlere yol açabilirler.

Gönderèmem nasıl göndereyim ben yumuşak yüzlü
Dolandırıcı bir adama evinizi teslim ediyorsunuz? Neden bunun yerine yaygara koparmıyorsunuz? Bu tip size küsse nolur bir daha görüşmeseniz nolur?
Üstelik hamile halinizle bu saçmalıklarla uğraşıyorsunuz. Yapmayın.
Laf olur diye korkuyorum ben hanim ligımi bozmak istemiyorum herkes kendine yakısanı yapar. Zaten surat asıyorum evimin işini gördüm odama çekildim kadınla vakit geçirmiyorum dedim aksama doğru çıkarız dedim ama gitmeyi de düşünmüyorum. Canm çok sıkkın

bu amca kaç yaşında

okurken midem bulandı

o adamın şeyi biryerlere degdıgını düşündükçe evi çamaşır suyuyla yıkardım vallahi

kadın evine döner dönmez anahtarı değiştirin ve bir daha da vermeyin

biz yokken hırsız kapıyı zorlamış falan deyin yalan mı yok

Back
X