Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oha. bence bir saniye bile düşünmesin dağa çıksın, bu (d)ayı yı anca dağ paklar zaten.. ya konu sahibi tahammül seviyemizi mi ölçüyorsun nedir bayılacağım, konuya girmeden de yapamıyorum.
oha. bence bir saniye bile düşünmesin dağa çıksın, bu (d)ayı yı anca dağ paklar zaten.. ya konu sahibi tahammül seviyemizi mi ölçüyorsun nedir bayılacağım, konuya girmeden de yapamıyorum.
Daha kalacak ev bulamamis kendine cok sey derdim de neyse adam sinirlerimi aşırı bozdu kazara karsima ciksa yaban hayvanlarina atilan uyusturucu mermilerden sıkıp dağa yollayasim var.
Neyse.
Bilerek mi yapıyorsunuz? Konunun üzerini örtmek yerine nasıl celallendirebilirim diye giderek vites yükseltiyorsunuz. Evden de gittiler işte geri dönme ihtimalleri yok ama hala adamın ettiği lafları buraya taşıyorsunuz. Bence konunuzu kapattırın daha fazla tartışma yaşanmasına müsaade etmeden.
İsteyerek yapmıyorum emin olun ne yaşadi gördü isem onları paylaşıyorum. Bir insan bu kadar mı pislik olur evet demekki oluyor muş. Nerden tutsan elinde kalıyor
Hanımefendi,
bu sitede siyasi söylemler yasaktır, ırkçılık vb İçerikli yazılarda yasaktır.
Topiğinizde uyarı yazdım diye hatırlıyorum ama siz hala ısrarla siyasi içeriğe girecek yazılar yazıyorsunuz.