• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

Dagdakiler şöyle böyle diye güzelleme yapmis haysiyetsiz.

oha. bence bir saniye bile düşünmesin dağa çıksın, bu (d)ayı yı anca dağ paklar zaten.. ya konu sahibi tahammül seviyemizi mi ölçüyorsun nedir bayılacağım, konuya girmeden de yapamıyorum.

ay adam ne ara terörist çıktı bir aydınlatın ofiş kadınını?
Diyo Kürtlere toprak verilmeli
oha. bence bir saniye bile düşünmesin dağa çıksın, bu (d)ayı yı anca dağ paklar zaten.. ya konu sahibi tahammül seviyemizi mi ölçüyorsun nedir bayılacağım, konuya girmeden de yapamıyorum.
Ya diyor işte biz kürtler devletımiz yok k.rdistan kurulmalı filan. Ben ağzının payını verdim ama

Ya diyor işte biz kürtler devletımiz yok k.rdistan kurulmalı filan. Ben ağzının payını verdim ama
Daha kalacak ev bulamamis kendine cok sey derdim de neyse adam sinirlerimi aşırı bozdu kazara karsima ciksa yaban hayvanlarina atilan uyusturucu mermilerden sıkıp dağa yollayasim var.
Neyse. :KK14:

Bende böyle düşünüyorum
Sanki konu sahibi bizim tahammül seviyemizi ölçüyor gibime geliyor

Bilerek mi yapıyorsunuz? Konunun üzerini örtmek yerine nasıl celallendirebilirim diye giderek vites yükseltiyorsunuz. Evden de gittiler işte geri dönme ihtimalleri yok ama hala adamın ettiği lafları buraya taşıyorsunuz. Bence konunuzu kapattırın daha fazla tartışma yaşanmasına müsaade etmeden.

Mune Mune

Hanımefendi,
bu sitede siyasi söylemler yasaktır, ırkçılık vb İçerikli yazılarda yasaktır.
Topiğinizde uyarı yazdım diye hatırlıyorum ama siz hala ısrarla siyasi içeriğe girecek yazılar yazıyorsunuz.

Konu site kuralları gereği kapatılmıştır.

Back
X