Eşimin bedavaci amcası

Gönderèmem nasıl göndereyim ben yumuşak yüzlü

Laf olur diye korkuyorum ben hanim ligımi bozmak istemiyorum herkes kendine yakısanı yapar. Zaten surat asıyorum evimin işini gördüm odama çekildim kadınla vakit geçirmiyorum dedim aksama doğru çıkarız dedim ama gitmeyi de düşünmüyorum. Canm çok sıkkın

Allah aşkına şu an sizin stressiz bir hamilelik geçirmeniz mi daha önemli yoksa elalemin ne dediği mi? Kurtulun şu kafalardan yaa!

Ayrıca böyle yaparak hanım değil enayi oluyorsunuz kusura bakmayın.

Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Hepsini geçtim emrivaki gelmeleri vs. Siz evde yokken duşu kullanıyo ve sizin havlunuzu kullanıyo yanlış anlamayın şahsınıza söylemiyorum yani nasıl başkasının havlusunu kullanır izinden de değilim içine nasıl sinmiş. Ablamın annemin havlusunu bile kullanamam. Bunu yapan siz evde yokken neler yapmaz.

Yüzsüzlüğe bak. Sohbet muhabbet etmeyin soğuk davranın bi daha işleri düşerse müsait olmadığınızı söyleyin.
Ay daha bide gezmeye götür diyomuş :KK57:

Allah aşkına şu an sizin stressiz bir hamilelik geçirmeniz mi daha önemli yoksa elalemin ne dediği mi? Kurtulun şu kafalardan yaa!

Ayrıca böyle yaparak hanım değil enayi oluyorsunuz kusura bakmayın.
bencede cok haklısınız asıl böyle yaparak yaranamaz kimseye. resmen kullanıyorlar saftirik yerine koymuşlar
ekmek elden su gölden

Gönderèmem nasıl göndereyim ben yumuşak yüzlü

Laf olur diye korkuyorum ben hanim ligımi bozmak istemiyorum herkes kendine yakısanı yapar. Zaten surat asıyorum evimin işini gördüm odama çekildim kadınla vakit geçirmiyorum dedim aksama doğru çıkarız dedim ama gitmeyi de düşünmüyorum. Canm çok sıkkın
Siz izin aldığınız ve kendi evinizde vakit geçirdiğiniz için bozulan ve bunu size belli eden,siz yokken arada derede evinizde sevişip,bornozunuzu sizden izinsiz kullanan,yatacakları odaya kadar kendileri karar veren ve siz evde yokken anahtarınızı eşinizden alıp evinize giren böylesi rahat,futursuz ,saygısız insanlar için mi hanımlığınızı bozmuyorsunuz? Laf olur diye korkuyorsunuz? Olursa olsun. Onlar bir anlatırsa siz üç anlatıp sülaleye rezil edin. Anlatacak bunca şeyiniz var yani.
Kimin ne dediğine takılmayın bu kadar.
Siz kendinizi düşünün. Hamile halinizle milletin camaşırı,gezmesi tozması ,yemesi icmesi sizi bağlamasın. Eşiniz konuşsun yani. Anahtarı veren o. Göndersin evden.

Memlekette evi var adam in amca sat burda ev Al çocukların babasız büyümesin dedim yok diyor o yatırım kalsın orda. Ailesi orda bu burda adam takmıyor. Çocuğu sabahtan beri ağladı baba Beni markete götür diye yok dedi market kapalı dedi çocuğu götürmedi. Karını madem getirttin çıkart gezdir sene ne arkadaşlarınlà buluşuyon . Adam zevkine getirmiş benim anladiğm tek bu. Bana diyor yeğenim çıkart gezdir yengenler ı . Altında araban var sen çıkartsana aileni ben nereye götüreyım hamile hamile
Boyle tipleri cok iyi bilirim calisyoriz ayagina her halti yerler

Dışarı falan çıkarma yemekte yapma hamileyim agrım var de kadın yapsın.misafir misafirliğini bilecekki ev sahibide güzel ağırlasın.bu ne eşyanı kullanmalar yüzsüzlük yapmalar hiç hoş değil

Yüz verme yok ya adam zaten dolandırıcınin teki. Kadını da ilk defa gördüm düğünden sonra. Çok gerildm 5 gün kalacaklar evim den Lavabom dan banyom dan soğudum
şaka falan yapmıyorum bugün bas kocanı terket ve ailenin yanına git...kocan höst diyeceği yeri ancak böyle öğrenebilir.
edit:hem de bugün o kadın evdeyken gideceksin yalnız.

Hiçbirşey senden kıymetli değil kim ne derse desin istemediğin bir şeyi elalem ne der diye sineye çekmek zorunda değilsin laf söyleyen elalem ağırlasın onları... Ağzım açık okudum sayfaları ne gezmeye götüreceksin izin almışsın yat dinlen laf ederse amca senin misafirin sen gezdir de. Hey allahım ya çok sinir oldum

Yahu böyle çözüm mü olur. Yüzsüz bir aile için hamile haliyle taşınmak!
Söyleyecek suratına bitecek.

Konu sahibi direkt yüzlerine söyleyemiyor ki çözüm arıyor. Zaten söylemiş olsa şu anda bu durumda olmazdı. Zaten bırakın ailesini amcanın normal zamanda gelip gitmesi bile büyük bir problem. O problem çözülmedikçe de katlanarak büyümüş. İyice yüz bulmuşlar. Demem o ki ne konu sahibi ne de eş rahatsızlıklarını dile getiremeyecekler. Millet ne der durumu vs. vs. o sebeple taşınma önerisinde bulundum. Yoksa bana kalsa tabiki söylemek gerekir. Bırakın söylemeyi amcam da olsa benim evimde kalma durumunu aklından bile geçirmez. Sınır koymak iyidir. ama koyamayanlar için de başka çözümler bulmak gerekir.

Ya uzağz zaten onlar türkiyenin diğer ucunda lar amca burda sadece

Olsun ne fark eder? Keşke bu kadar pasif olmasanız da (afedersiniz ama) kendinizi enayi yerine koydurmasanız... Biz de sinir olmasak da yaptıklarınızla sizin adınıza sevinebilirsek. Hanım olmak ya da hanımlığından Ödün vermek bu rezil insanlara katlanmakla olmaz. İki hafta önce biz de misafirliğe gittik, 1 hafta kaldık, ama öyle gidip de kimsenin evinde birlikte olmadık, kimsenin bornozunu kullanmadık, kimsenin sırtından geçinmedik. İnsan olan zaten yapmaz, yapan da o evde barındırılmamalı. Rahatlığa bak. Ben olsam eşimle sıkı bir kavga eder gerekirse onu da postalardım evden. Kimseye kul köle olamam valla, bir kere geliyoruz dünyaya sonuçta.

Back
X