Eşimin bekar erkek arkadaşları

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Eşimin 7 8 kisilik bi arkadaş grubu var. Çoğu evli sadece 3 kisi bekar. Iclerinde en düzgünü eşim. Duzgunden kastim digerleri özellikle bekarlar baya rahat ve capkinlar. Hareketleri konuşmalari falan daha rahat. Cok iyi insanlar bizim düğünümüzde de cok kosusturdular ama tehlikeliler bana göre.

Bi iki ay önce esimin bi erkek arkadaşı evlendi bu gruptan. Whatsap grubu var bende ordan okudum. Damat bunlara para vermiş alkol vs alsinlar diye. Dugunden sonra toplasip bi yerde iciceklermis. Esim bana dugunden sonra toplaniriz biz otururuz dedi düğün geceydi. Bende gece gece nereye gidiceksiniz dedim. Bizim oturdugumuz semtti soyledi. Düğün kayinvalidemlerin ordaydi ve kayinvalidemlerle ayri ilcedeyiz. Whatsap grubuna da ben beyzayi annemlere birakirim gelirim demis.

Dugune beraber gittik. Sen annemlerde kalirsin bende cocuklarin yanına geçerim dedi. Bende cikistim ben niye annenlerde kaliyorum benide arkadasima birak o zaman yada evimde kaliyim diye. Tartistik. Bu esnada arkadaslari beni kizdirmaya calisiyo kocan bu gece eve gelmeyecek diye.

Normalde gitme demem ama isin icine alkol vs girince killandim gitmesini istemedim. Eve geldik dugunden. Yolda araba surmeyi öğretti. Arkadan araba geldi panik yaptim tam kaza yapacakken durdum ama cok korktum tam esimin tarafindan vuruyodum. Eve geldik. Gitmeni istemiyorum dedim. Esim whatsaptan yazdi nerdesiniz diye sonra arkadasi eşimi aradi. Esim arabanın anahtarini alip cikti bahceye arabayi acti. Arkasindan bende bahceye çıktım seslendim baya bilgisayari alip geldi ama surat bes karis. Ne desem tersledi falan. Baya baya gidiyodu.

Bu bekar arkadasla gece 4te bi aparttan yer bildirimi yapmislat sofra vs baya alkoller vs. Daha sonra evli arkadaşlarının esleriyle konustuk. Birinin esi daha gitmemis onu butun gece gel diye aramislar. Onun esi gitmesine izin vermis ama gitmemiş o. Diger evli olan da gitmedi. Ama biliyorum ki esim gidicekti. Ve kizlardan biri sanırım dansöz de tutmuslar dedi. Evlenen arkadasinin durumu baya iyi. Iyi para verdiyse tutabilirler de. Esime sordum yok oyle bisey uyduruyolar ancak icip sizmislardir dedi.

Eşim alkol almaz. 5 vakit namazini kilar. Icki satilan marketten asla bisey aldirmaz. Benim giyimime karisir. Kolum hafif acilsa bilegim gözükse kizar. Hareketlerine dikkat eder. Haram yememeye çalışır ama arkadaslari onun icin cok kıymetli. Onlar icicek sende mi içmeye gidiceksin dedim hayir ben sadece yanlarinda oturcaktim dedi. Bu kadar dikkat eden birinin alkol masasinda isi ne? Anlatamıyorum ona ve bu konu icin beni cok sıkıyosun dedi. Gitmesine izin vermedigim icin cok kizginmis.

Hala daha arkadaslari esime gaz vermeye çalışıyo. Whatsap grubunu gizlice okuyorum. "X in düğün aksami biz senin kılıbık oldugunu anladik gelicem diyip yan cizdin" diye. Haftaya da bi ortak arkadaslari daha evleniyomus. Otururken nabiz olcmeye calistilar dugunden sonra izin alirsan gel diye. Esime asla gitme vs demem hicbi konuda ama gece 12yi gectikten sonra gitmesinden hosnut olmam yada alkollu ortamda olmasindan. Arkadaslarina cok bagli napicam bilmiyorum.

Öncelikle eşiniz çok tutarsız. Size bu denli karışıp kendine karıştırmıyor surat asıyor. Önce rengini bi belli etsin.

Arkadaşları bekar olabilir bekar adamların çapkın olması da normal başka nolacaktı? Tehlikeden kasıt buysa eşiniz çocuk değil ki aklını çelsinler.

Alkole çok karşı olup da alınan masada oturup alkol satılan yerden bir şey almaması mantıksız. Çelişkilerle dolu bi insan yani. Sinir bozucu.

Kesinlikle haklısınız. Sizin eşiniz bir de muhafazakar diyordu kendine değil mi? Ne işi varmış dansözlü alkol masalarında bekarlarla?Evli adamın apartlarda işi ne? Çok sinir oldum. Bizim yaşam tarzımız muhafazakar olmasa da eşim böyle yerlere gitmez. Tabi ki arkadaşlarıyla eğlenir ama apart filan bana fazla açıkçası. Bir de düğündem sonra damat nasıl arkadaşlarıyla takılıyor gelinle olmak yerine? Orasını tam anlamadım.

Senin göndermek isteyip istememenden ziyade eşinin o taraklarda bezi yoksa en başta kendi gitmek istememeli.Bak diğer evli arkadaşları eşleri duyarda ara açılır veya alkol aldıktan sonra kendimizi bilmeyiz belki diye işlerini sağlama alıp gitmemişler.Eşinin bu arkadaş aşkı nedir.Benim eşim alkol almasına rağmen evlendikten sonra bekar arkadaşlarla görüşmeyi kesti.Artık uyum olmuyor onların derdi başka benimki başka diyor.Eşin henüz olgunlaşamamış belli ki.Yaşı da ufak olabilir.Ama asla taviz verme.Gerisi öyle bir geliyor ki.Hele ki çocuğu da yaptı mı at koşturuyorlar bir daha.

Kaynana görümce konuları bitti şimdi yakın arkadas çıktı başımıza. Görüştürmeme gbi durum söz konusu bile değil belli ki....Evli adamın saçma sapan bi ortamda ne işi var? Alkol satılan yerden bişy almycak kadar harama karşıysa içkili ortamda ne işi var? Neden alkol alan insanlarla samimi bu kadar? İşine geldiği gibi davranıyor resmen. Birde onlar yuzunden evindeki huzuru bozuyor.. evliliğinizin felaketi olacak bu fütursuz arkadaş grubu. Seni annenin evine atıp kendisi alem yapamaz. Kesinlikle izin verme.

Öncelikle eşiniz çok tutarsız. Size bu denli karışıp kendine karıştırmıyor surat asıyor. Önce rengini bi belli etsin.

Arkadaşları bekar olabilir bekar adamların çapkın olması da normal başka nolacaktı? Tehlikeden kasıt buysa eşiniz çocuk değil ki aklını çelsinler.

Alkole çok karşı olup da alınan masada oturup alkol satılan yerden bir şey almaması mantıksız. Çelişkilerle dolu bi insan yani. Sinir bozucu.
Bekar olan 2sinin sevgilisi var ama capkinlik konusunda baya fazlalar. Dansöz oynatip esimi cagirmalarini hos karsilayamam. Bi tanesinin yaninda kızlar calisiyo buroda. Whatsapta o kizlarla ilgili nuhabbet dönüyor gelirken burcuyu da getir vs gibi.

Esime tutarsiz oldugunu anlatamiyorum. Isin sonu beni cok sıkıyosuna geliyo. Ve arkadaslari gaz verdigi icin bana patliyo. Gunduz yada aksam bulusmasina bisey demiyorum ama evli erkegin gece 2 de 5te apartta işi ne?

Kaynana görümce konuları bitti şimdi yakın arkadas çıktı başımıza. Görüştürmeme gbi durum söz konusu bile değil belli ki....Evli adamın saçma sapan bi ortamda ne işi var? Alkol satılan yerden bişy almycak kadar harama karşıysa içkili ortamda ne işi var? Neden alkol alan insanlarla samimi bu kadar? İşine geldiği gibi davranıyor resmen. Birde onlar yuzunden evindeki huzuru bozuyor.. evliliğinizin felaketi olacak bu fütursuz arkadaş grubu. Seni annenin evine atıp kendisi alem yapamaz. Kesinlikle izin verme.
Soz konusu arkadaslari olunca asla istekleri kirilmiyor. Bende sıkmak istemiyorum onu. Benim yemeklerimi cok begeniyolar cagir yemeye ben yemekleri yaparim odadan cikmam yada anneme geçerim diyorum. Erkekler evde tikilip kalmaz kadinlar gibi diyor. Esime güveniyorum ama arkadaşları bi ortama soksa hayir diyeceginden şüpheliyim.

Taviz verme derim bi taviz verirsin sonra cılkı çıkar ardından bi gün gitme diyecek olursun kıyamet kopar tavrını koy alkol varsa gitmene razı değilim de açık ve net
Soyledim ama hala ayni tavir. Konu ne zaman acilsa beni bu konuda kisitlayamazsin vs. Ama sadece migrosta satilan yiyeceklerden asla almama izin yok çünkü alkol satılıyormus. Ya da dışarıdan et vs yemek de yok sadece tanıdık bilindik yerlerden. Haftaya yine düğün var ve yine aynı tartismayi yapicaz sanirim. Arkadaşlari baya dolduruyo onu bu sefer kesin gider

Kesinlikle haklısınız. Sizin eşiniz bir de muhafazakar diyordu kendine değil mi? Ne işi varmış dansözlü alkol masalarında bekarlarla?Evli adamın apartlarda işi ne? Çok sinir oldum. Bizim yaşam tarzımız muhafazakar olmasa da eşim böyle yerlere gitmez. Tabi ki arkadaşlarıyla eğlenir ama apart filan bana fazla açıkçası. Bir de düğündem sonra damat nasıl arkadaşlarıyla takılıyor gelinle olmak yerine? Orasını tam anlamadım.
Damat arkadaş grubuna para veriyor bunlar da alkol alip alem yapiyor. Damat gelmiyor yani.

Soz konusu arkadaslari olunca asla istekleri kirilmiyor. Bende sıkmak istemiyorum onu. Benim yemeklerimi cok begeniyolar cagir yemeye ben yemekleri yaparim odadan cikmam yada anneme geçerim diyorum. Erkekler evde tikilip kalmaz kadinlar gibi diyor. Esime güveniyorum ama arkadaşları bi ortama soksa hayir diyeceginden şüpheliyim.
Valla su gibi akar gider ne olduğunu anlamazsın ben bile huylandım kocayı bunlara bırakma

Icki icmek icin apart tutmak da neyin nesi.
Aparta dansoz cagiran ?....
Yani baska ne cagirmaz.

Esin yapmasa bile tutarsiz davranislari. Hem alkol aldirma hem icki masasinda otur.

Adamların toplanıp apart tutması da nedir? Emin misin dansöz olayina bence başka şeyler ceviriyorlar. Esinizin de içinde varsa bağlasan durmaz.

1. Sadece icicek olsalar mekana giderlerdi
2. Gec saate kadar acik mekan yok, ondan apart bahanesine inanmayin müzikhol ya da gazinolar var.
3. Dansöz degil escourt dur.
4. Karısı carsafli olupda mini etekli sevgilileriyle spalarda ne alem yapanlar var.
5. Esiniz istemese arkadaslarinin gazina falan gelmez. Milletin bosuna günahi almayin
6. Acaba taktik mi degistirsen? Git gez dolas amannn banane moduna girsen daha az cazip gelir bence

Icki icmek icin apart tutmak da neyin nesi.
Aparta dansoz cagiran ?....
Yani baska ne cagirmaz.

Esin yapmasa bile tutarsiz davranislari. Hem alkol aldirma hem icki masasinda otur.
Apart tutmak bana da tuhaf geldi. Kimseyi çağırmadılar kendileri icmis evde içemezlerdi diyor ama güvenemiyorum onlara

Adamların toplanıp apart tutması da nedir? Emin misin dansöz olayina bence başka şeyler ceviriyorlar. Esinizin de içinde varsa bağlasan durmaz.
Arkadaşının eşi dedi dansöz olayini da. Sanirim dansöz tutmuslar gece hiç telefon susmadi dedi hep gel diye aramislar onun esini. Esime söyledim güldü dansöz falan yok kim uydurdu diye

1. Sadece icicek olsalar mekana giderlerdi
2. Gec saate kadar acik mekan yok, ondan apart bahanesine inanmayin müzikhol ya da gazinolar var.
3. Dansöz degil escourt dur.
4. Karısı carsafli olupda mini etekli sevgilileriyle spalarda ne alem yapanlar var.
5. Esiniz istemese arkadaslarinin gazina falan gelmez. Milletin bosuna günahi almayin
6. Acaba taktik mi degistirsen? Git gez dolas amannn banane moduna girsen daha az cazip gelir bence
Anlamıyorum esimin ailesi çok düzgün insanlar babasi duysa çok kizar ama söylesem bana daha cok kizar. Yemesine icmesine cok dikkat eden namazini kilan bi insanin bu konuda rahat davranmasi beni uzuyor. Ben sadece otururum ben sarhos olmadığım icin arabayi bana kullandirirlar diyor ama istemiyorum

Back
X