Okuduklarıma inanamadım, 2 yıldır nasıl dayandınız bu durumaSadece siz de değil, eşiniz, yeni evli bir adam, karısıyla başbaşa kalmak, ne bileyim sarılıp uzanarak film izlemek, başbaşa yemek yemek, öpüşüp koklaşmak, birlikte banyo keyfi yapmak falan istemez mi? Evde kadın-erkek farketmez bir başkası varken bunları gönlünce yapmanın pek mümkün olacağını sanmıyorum, bence eşinizin iyi bir derse ihtiyacı var, aşk evliliği yapmamış kendisiyle kardeşine bakıcı tutumuş sanki.
sibel eşin sence ciddimiydi.karalımıydı gözlerinden anlayabilmişsindir bunu.öyle olmasa bile temmuza kadar sabredeceksin yapacak bişe yok.ama ozamana kadar da üzgün dur üzgün olduğunu bilsin eşin.geldim kızım huysuzlandı biraz
direkt boşanacakmış demicek zaten boşanmayıda usulune uygun dile geirecek
kızlar bide dün annem sordu noldu konuştunmu diye
konuştum temmuza kadar en gec tutucam ayrı ev diyo dedim yalan söylüyo dedi yok anne restimi çektim artık tutmazsan ben yokum diye dedim hadi bakalım ama yalan dedi konuyu kapattım bende hemen
şimdi anneme hemen desem hadi yürü gidiyoruz hemen dicek
son uzatmaları oynayıp konuşup olmazsa zaten ailemi arayıp beni alın burdan dicem
bugün işi erken biterse arkadaşı arar konuşurlar yada yarın
ya kızlar zaten eşimle yanlız kalıp başbaşa hiç bişey yaşayamadıkki o yüzden sevgi falanda işte bu kadar cabuk bitiyor
ben yazın kaynıma bu akşam dolaşmaya git aşağı kocamla tanışma yıldönümümüzü kutlucam dediğimde bile yok ya deyip gülüp bizim dibimizde oturdugunu bilirim
kazık kadar adam bize yanlız kalma fırsatıda sunmadı hiç o yüzdende ona karşı bu kinim
ya kızlar zaten eşimle yanlız kalıp başbaşa hiç bişey yaşayamadıkki o yüzden sevgi falanda işte bu kadar cabuk bitiyor
ben yazın kaynıma bu akşam dolaşmaya git aşağı kocamla tanışma yıldönümümüzü kutlucam dediğimde bile yok ya deyip gülüp bizim dibimizde oturdugunu bilirim
kazık kadar adam bize yanlız kalma fırsatıda sunmadı hiç o yüzdende ona karşı bu kinim
sibel eşin sence ciddimiydi.karalımıydı gözlerinden anlayabilmişsindir bunu.öyle olmasa bile temmuza kadar sabredeceksin yapacak bişe yok.ama ozamana kadar da üzgün dur üzgün olduğunu bilsin eşin.
Canım senin yerine bize daral geldi. Bak aynı değil ama benzer sıkıntıları ben de yaşadım, üni de bir dönem evde kaldım işkenceydi, 2,5 ay sonra pılımı pırtımı topladım yurda döndüm. İnsan bir sıkıntı yaşarken Allah bir sabır bir dayanma gücü veriyor ama bittikten sonra diyorsun ki ya ben nasıl dayandım, deli miydim niye kendime bu kadar işkence ettim niye sabrettim diyorsun. Öyle bir rahatlama geliyor ki üstüne, ohh dünya varmış diyorsun. Sen de kaynın gidince yaşayacaksın bunu, keşke en başından kabul etmeseydim diceksin. Ama ömründen 2 yıl çalınmış olacak, evliliğinin ilk yıllarını hakkınca yaşayamamış olacaksın. Seni tanısam arkadaşın olsam gider annenlere herşeyi anlatırdım, çekin bu kızı burdan işkence çekiyor derdim. Temmuza kadar 3 ay var, o tarihte ev tutmaya karar verseler arasalar eşya alma vs derken 1-2 ay geçer. Bak ne güzel bahar geldi, bu güzel günlerini heba etme.
benim eşimin memleketi adana aslında sırf adanaya tayini çıkmasın die biraz sabredicem galiba..eşimin kardeşi 4 ay sonra askerden geliyo.sevgilisi var ne zaman evlenirler bilmiyorumm sanırım bizde kalıcak bi müddet.aslında zor bişey ama sabretmek lazım biraz galiba
benim eşimin memleketi adana aslında sırf adanaya tayini çıkmasın die biraz sabredicem galiba..eşimin kardeşi 4 ay sonra askerden geliyo.sevgilisi var ne zaman evlenirler bilmiyorumm sanırım bizde kalıcak bi müddet.aslında zor bişey ama sabretmek lazım biraz galiba
ayni seyleri yasamaman icin bastan esinle konus canim kendi evimde misafir gibi dolasamam de
disinizi bastan gösterin yaa
hem baskasi yok mu kalacak, ALLAH bilir buda iki sene sonra evlenir yok calisip para biriktirmek ev tutmak vs...
Ya kardes bile istemiyo kalmasını o istese esi istemiyo haksızlar demiyorum kesinlikle ama baskası derken kim olabilir ki? Hala , dayı , teyze mi kabul edecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?