Eşimin bekar kardeşi yanımızda kalıyor

Bence bu durumu etrafa çok açık etmeyin;sadece eşinizle aranızda konuşun. Eşiniz ''kadın sözüyle hareket etmem ''havalarında.Kabul edeceği varsa da etmez.Kendisiyle halletmeye çalışın.Ama evde konuşmayın;kayınınız da duymasın.Gidip bir cafede konuşabilirisniz;''birşey komnulşmak istiyorum''diyerek..Güzelce anlatarak...Boşanmayı düşünmeyin..Atlatırsınız..

benimde anım var annem babam ben 2 sınıftayken yurtdışında olduklarından beni bürokrasi yüzünden götüremediler 1 yıl değişik akrabalarda kaldım, ilk önce yeni evli olan amcamda bir gün konu neyse amcam mutfakta ne varsa kırdı döktü sonra hortumla yengemi dövdü! Ben korkumdan sokağa kaçtım ve ta akşam eve geldim sonra halamda kaldım oda yemek tabağın veya çay bardağın büyük olanını kızına verirdi hiç karnım doymazdı zaten öldüğünde babamda özür dileyerek neden ölüsüne gitmediğimi anlattım babam anlayışla karşıladı

Eşiniz sakinleşse de kararlı olun. Asla kabul etmeyin birlikte yaşamayı ve bununla ilgili vaatleri. Kararlığınızı mutlaka anlamalı

Neyse ki 1 yılımş cnm, daha uzun süre olsa daha kalıcı izler bırakırdı..
Bunca yıl geçmiş unutamamışsın..
Ben de çok iyi bilirim, akraba evinde (yanında anne-baban yokken) doymadan kalkmaları..
Allah bir daha vermesin, hep mutlu ol cnm.

Canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Dilerim hepimiz çocuklarımız en azından kendi ayakları üzerinde durabilir olana dek, sağlıkla yanlarında olabiliriz..
Ben gerçekten ağır şeyler yaşadım, bazen diyorum ki dizisi çekilse bayağı izlenir.
O yüzden başkasının evinde gece kalmalar bana çok anlamsız geliyor.
Gel evime, ye, iç, sohbet et, sonra çek git.
Taksi var 24 saat, araban yoksa eğer. Ne diye gece kalıyorsun, ne amacın var?
Fesatlık belki, ama aklıma geliyor.
Zaten fesat olmak iyidir, daha korumacı oluyor insan.
Bir de misafir arkasından nevresim değiştir, indir kaldır, yoruyor beni.
Kimse kimseye gereksiz eziyet etmeli. Herkes samimiyetin sınırını bilmeli.

bu nası terbıyesızlık herseyden once caız deıl kaynınız sıze haram sonra 2tanelermıs bırlıkte otursunlar hem burda bı yalan soz konusu bence tavrınızı koyun

kesinlikle katılıyorum, bizim ailemizde de böyle şeyler hiç hoş karşılanmaz ama eşimin sülalesi ise tam tersi. gerdek gecesi bavulumu hazırlarken eşimin erkek kuzeni yanımda tişörtünü çıkartıp benim olduğum odaya fırlatmıştı hiç unutmam, diyecek bişey bile bulamamıştım. konumdan bilenler de bilirler, yeni gelinken evime duş almaya giderken kaynımı da yanımda getiren bir kayınvalidem olduğunu. rezillik başka bişey değil. allahlarından bulsunlar.

ah ipekcim herkes bizim gibi düşünmüyor malesef. gideyim yerleşelim hazır yiyeyim, ev sahibesi çalışıyor mu küçük çocuğu mu var hamile mi diye kimse düşünmüor. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz işte ama değil. ben asla kim olursa olsun gigip de evinde 1 ay kalamam, 1 ayı bırak 2 gün kayınvalidemde zor kaldık eşimle gittiğmizde. hiç rahat edemem başkasının evinde. insanlar benim evimi nasıl otel gibi kullanabileceklerini düşünüyor anlayamıyorum.

konu sahibi arkadaşım sonuna kadar haklısın ama kocanda iş yok malesef. kardeşine ev tutmayı sana karşı yenilgi olarak kabul ediyor, nasıl bir zhniyetle yetiştirildiği ortada. allah sana sabır versin ama hayat da böyle geçmez. ahlaken de uygunsuz bir durum zaten.

Bir de eltine pek kulak asma bence. Hani o sürekli diyor ya çekmek zorundayız, mecburuz diye...
Sen evi bırakıp gitme diye söylüyor bunları. Çünkü kendi casaret edemiyor baş kaldırmaya.
Eee tabi sen evi bırakırsan nolcak senin evindeki kaynın da eşin de bu kadının başına kalacak.
Dert birken üç olacak. O yüzden senin gitmemen için elinden gelen her şeyi yapar...

O kadıncağıza da yazık tabi...

Benim kaynımda 1 yıl bende kaldı kızım 8aylıktı yeni evliydik ,babam bu duruma çok sinirlendi ama yapacak birşey yoktu düşünün artık akşam işten sonra annemden kızımı alıyordum sonra saat 9-10 kadar mutfakta yemek pişir ki kaynım çalışıyordu , eve birşey aldını hatırlamıyorum, eşimde kardeşlerinede çok düşkün kendisi kariyer yaptı yükseldi severim kendisini ama hanımı hep mesafeli ve soğuk , sonra kaynanam 2. Kaynımada öğlenleri gelip bende karnını doyurmasını isteyince bende şalterler attı ,rest çektim şu an bu kaynım benden hoşlanmaz. Kaynanalar gelinlere güvenerek eşek kadar olan erkek çocuklarını gelinin üstüne atmasınlar

Okuduklarıma inanamadım, 2 yıldır nasıl dayandınız bu duruma Sadece siz de değil, eşiniz, yeni evli bir adam, karısıyla başbaşa kalmak, ne bileyim sarılıp uzanarak film izlemek, başbaşa yemek yemek, öpüşüp koklaşmak, birlikte banyo keyfi yapmak falan istemez mi? Evde kadın-erkek farketmez bir başkası varken bunları gönlünce yapmanın pek mümkün olacağını sanmıyorum, bence eşinizin iyi bir derse ihtiyacı var, aşk evliliği yapmamış kendisiyle kardeşine bakıcı tutumuş sanki.

emacim en dogrusunu yapmissin insan agzini acmayinca millet tepene biner birak seven sevsin sevmeyen sevmesin uygun olmayan caiz olmayan seyleri bu millet nasil istiyor yaa sanki onlarin hosuna mi giderdi zamaninda kayinlari hep gelsin onlarda kalsin onlara hizmet etsinler nasil bir millet bunlar yahu herkezin kendine has özel hayati var bunlari anlamalari gerek elhamdulillah bende bu meseleler olmadi olmazda insaALLAH zaten kayinlarim bize geldiginde rahat hareket edemiyolar kendileri de cok efendiler zaten elhd biz biraz olsa dinimize uygun yasamaya calisiyoruz yani onlarda farkinda yengeleri ile tek odada kalamazlar birak odayi tek evde bile kalamazlar saten esim kesinlikle böyle seylere musade etmez etsede agzinin payini alirdi ama elhd basima gelmedi fakat diger iki eltimde kaldilar onlar böyle seylere pek dikkat etmiyolar malesef ama yinede ev icinde huzur olmaz ilerde mutlaka tartismalar cikiyor ve onlarda da oldu yasama tarzi cok önemli kayinlarim kayinvalidem yani esimin ailesi benim nasil biri oldugumu nasil yasadigimi bildigi icinde belki basima gelmedi elhamdulillah dilerim ki kimse böyle seyler yasamaz istek disi seyler insanin pskolojisini cok bozuyor

ne kadar saçma ya kazık kadar adamlar düşünemiyorlarmı sizin bir aile olduğunuzu özeliniz olduğunu illa kovmanızımı bekliyorlar..
valla benim eşim kendi kardeşi dahi olsa kabul etmiyor..bekar kaynım iş dolayısıyla bir hafta bizde kalmak zorundaydı ve gece çalışması gündüz uyuması gerekiyordu ..onu bile kabul etmedi..birazda yetişme ve din bilgisiyle alakalı..çok yanlış bişey sizde kalmaları..

kızlar geldim

din bilgisi caiz falan diyorsunuz ya babaları 5 vakit namaz kılar
eltimde kapalı oda öyle 5 vakit namaz kılar
sizce dine baglılık caizlikten nasıl haberdar olunur başka

akşam diğer bekar kaynımda geldi bebek sevmeye

yanımda kalan kaynım akşam eşimden önce gelir hep eve dünde öyle

içeri girdi selamun hello diye gülerek

bukarlık insan işte

pişkinliğin bini bin para

samimi evli arkadaşımız var kahvaltıya geldi bana onunla konuştum biraz konuyu anlattım zatenbaştan beri eşi eşime ayrı ev tutun olmaz böyle falan diyodu

dedim eşine çıtlat biraz eşime duyursun boşanmaya niyetim olduğunu eşim ozaman ne tepki verecek
bana hiçbişey olmamamış gibi sırnaşmak yerine konuşmayı denicekmi diye

kötümü yaptım kızlar böyle yapmakla

öff ya hele öyle bi tipse hiç çekilmez ..hani şöyle oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen birisi olsa belki..

arkadaşınız sizinle konuştuğunu söylemezse ..belki bi sonuç çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…