Eski anılarımı getirdiniz aklıma..
12-13 yaşlarındaydım, öyle ufacık tefecik bir kız çocuğu değildim, genç kızlığa yeni adım atmıştım.
Evde babamla, üvey annemle ve o dönem 1-2 yaşlarında olan üvey erkek kardeşimle yaşıyorduk. ablam yurtta kalıyordu.
Üvey annemin yeğenleri İstanbul'a geliyorlardı teker teker. Kimi kurs için, kimi çalışmak için, kimi gezmek için.
Hepsi de bizde kalırlardı. Evimiz 2 odalıydı, benim ayrı bir odam yoktu, odamı kardeşime tahsis etmişlerdi. Ben salonda yatıp kalkıyordum. Dersimi de nerede denk gelirse orada çalışıyordum. Kardeşimin odasında, o uyuyorsa mutfakta, mutfak doluysa yatak odasında, yatak odası doluysa banyoda.. Abartmıyorum..
İşte evimizin koşulları bu haldeyken,üvey annemin erkek yeğenleri (yaşları 14-25 arası olan) gelip sürekli bizim evde kalırlardı.
Ve benim yattığım odaya (yani salona) sererdi üvey annem yatağını.
:78:Çok ama çok eminim, kendi öz kızı olsam beni ergen bir erkekle aynı odada asla yatırmazdı.
Acaba onlardan biri beni rahatsız falan etsin falan diye özellikle mi amaçlıyordu, bu soru bugün akllıma geliyor açıkçası..
Babam da hiç sesini çıkartmazdı, ben itiraz ettiğimde "onlar senin kuzenin" derdi.
Yahu insanların öz kuzeniyle evlendiği bir ülkede yaşıyorken, kaldı ki bu insan benim ne kuzenim ne birşeyim..Hiç birşeyim..:18:
Yazının başından beri anlatıp anlatmamakta çok kararsız kaldım, ama anlatacağım. Belki ders çıkaranlar olur bu durumdan..:78:
Bir gece salonda karşılıklı 2 yatakta ben (12 yaş) ve üvey annemin kuzeni (15 yaşlarında sanırım) yatarken tuhaf seslerle uyandım.. :26:
Uyandığımda çocuk cinsel organını okşuyor ve buna uygun sesler çıkartıyordu.
Ama uyuyordu, rüyasında oluyordu herşey.
Yorganı tepeme çektim, ağlaya ağlaya uyudum "Allahım al benim canımı şimdi, ben dayanamıyorum" artık diye.
Seni Allah'a havale ediyorum "baba" denen yaratık, nefret ediyorum senden.
Şurada ne sebeple bir konu açılsa, aklıma senin bana yaşatmış olduğun veya yaşatılmasına göz yumduğun bir rezillik, bir şeytanlık geliyor.
Okuyan herkese teşekkür ederim, bu özel anımı ilk defa paylaştım.
Allahım bana ömür verdikçe, benim kızım asla bir akrabasının evinde kalamaz, benim evime çok elzem bir durum olmadıkça kadın-erkek yatılı bir misafir gelemez, isterse kızımın dayısı, isterse amcası olsun, hiç fark etmez. Kızımın çirkin anılar biriktirmesindense, ben kaba ve misafir sevmeyen bir insan olurum daha iyi.
benimde anım var annem babam ben 2 sınıftayken yurtdışında olduklarından beni bürokrasi yüzünden götüremediler 1 yıl değişik akrabalarda kaldım, ilk önce yeni evli olan amcamda bir gün konu neyse amcam mutfakta ne varsa kırdı döktü sonra hortumla yengemi dövdü! Ben korkumdan sokağa kaçtım ve ta akşam eve geldim sonra halamda kaldım oda yemek tabağın veya çay bardağın büyük olanını kızına verirdi hiç karnım doymazdı zaten öldüğünde babamda özür dileyerek neden ölüsüne gitmediğimi anlattım babam anlayışla karşıladı
canım benim çok üzüldüm senin adına.benim de üvey annem var ama arada atışmalarımız da olsa bazen, kardeşim de olsa kendi çocuğuna daha özenli davransa da bana hiç böyle davranmadı çok şükür.inan ağlıyorum şimdi.annesiz bir çocucuğun hissettiği o boşluğu çok iyi bilirimhele hele senin yaşadığın bu olay!!allahım ne düşüncesizlik!!o anki korkunu az çok anlıyorum canım.bu olayı unutmak tabiki zor ama senin kızın yaşamayacak böyle şeyler.sen onu koruyabileceksin.kızını öp ona sarıl allahtan tek dileğin olsun.kızın kendi ayakları üstünde durana kadar allah seni onun yanından ayırmasın tatlım.
ay konu dışına çıktım ama çok duygulandım.kızını öp benim için:)
bu nası terbıyesızlık herseyden once caız deıl kaynınız sıze haram sonra 2tanelermıs bırlıkte otursunlar hem burda bı yalan soz konusu bence tavrınızı koyun
Canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Dilerim hepimiz çocuklarımız en azından kendi ayakları üzerinde durabilir olana dek, sağlıkla yanlarında olabiliriz..
Ben gerçekten ağır şeyler yaşadım, bazen diyorum ki dizisi çekilse bayağı izlenir.
O yüzden başkasının evinde gece kalmalar bana çok anlamsız geliyor.
Gel evime, ye, iç, sohbet et, sonra çek git.
Taksi var 24 saat, araban yoksa eğer. Ne diye gece kalıyorsun, ne amacın var?
Fesatlık belki, ama aklıma geliyor.
Zaten fesat olmak iyidir, daha korumacı oluyor insan.
Bir de misafir arkasından nevresim değiştir, indir kaldır, yoruyor beni.
Kimse kimseye gereksiz eziyet etmeli. Herkes samimiyetin sınırını bilmeli.
kesinlikle katılıyorum, bizim ailemizde de böyle şeyler hiç hoş karşılanmaz ama eşimin sülalesi ise tam tersi. gerdek gecesi bavulumu hazırlarken eşimin erkek kuzeni yanımda tişörtünü çıkartıp benim olduğum odaya fırlatmıştı hiç unutmam, diyecek bişey bile bulamamıştım. konumdan bilenler de bilirler, yeni gelinken evime duş almaya giderken kaynımı da yanımda getiren bir kayınvalidem olduğunu. rezillik başka bişey değil. allahlarından bulsunlar.
cok sukurkı esım ve aılesıde bu konularda dıkkatlıdırler bu tur sorunlar bırazda dını bılgısızlıkten meydana gelıo bence
Benim kaynımda 1 yıl bende kaldı kızım 8aylıktı yeni evliydik ,babam bu duruma çok sinirlendi ama yapacak birşey yoktu düşünün artık akşam işten sonra annemden kızımı alıyordum sonra saat 9-10 kadar mutfakta yemek pişir ki kaynım çalışıyordu , eve birşey aldını hatırlamıyorum, eşimde kardeşlerinede çok düşkün kendisi kariyer yaptı yükseldi severim kendisini ama hanımı hep mesafeli ve soğuk , sonra kaynanam 2. Kaynımada öğlenleri gelip bende karnını doyurmasını isteyince bende şalterler attı ,rest çektim şu an bu kaynım benden hoşlanmaz. Kaynanalar gelinlere güvenerek eşek kadar olan erkek çocuklarını gelinin üstüne atmasınlar
kızlar geldim
din bilgisi caiz falan diyorsunuz ya babaları 5 vakit namaz kılar
eltimde kapalı oda öyle 5 vakit namaz kılar
sizce dine baglılık caizlikten nasıl haberdar olunur başka
akşam diğer bekar kaynımda geldi bebek sevmeye
yanımda kalan kaynım akşam eşimden önce gelir hep eve dünde öyle
içeri girdi selamun hello diye gülerek
bukarlık insan işte
pişkinliğin bini bin para
samimi evli arkadaşımız var kahvaltıya geldi bana onunla konuştum biraz konuyu anlattım zatenbaştan beri eşi eşime ayrı ev tutun olmaz böyle falan diyodu
dedim eşine çıtlat biraz eşime duyursun boşanmaya niyetim olduğunu eşim ozaman ne tepki verecek
bana hiçbişey olmamamış gibi sırnaşmak yerine konuşmayı denicekmi diye
kötümü yaptım kızlar böyle yapmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?