Eşimin bekar kardeşi yanımızda kalıyor

Daha çok aylar geçecek sibel. Keşke size açıkça bu böyle olacak diyebilse de siz de ne yapacağınızı bilseniz. Korkarım kayınbiraderiniz evlenene kadar böyle gidecek bu.
Kocanız kişiliğini yine ortaya koyuyor ve size bunu açık açık söyleyemiyor.
Böyle bir adamla yaşamak çok zor. Daha çoook üzer yıpratır incitir sizi.
Dilerim bu kadar üzüntünün içinde sağlığınızı da kaybetmezsiniz

eşim ve kaynım birden melek oldu pcye dokunmuyolar yardım etmek için etrafımdalar

hayatımız çok ortak ben de eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum hatta
şimdi hamiileyim iki bebegim olucak çıkmak istedim diye dünyanın en kötü insanı oldum
1 hafta annemde kaldım
dün akşam eşimin babası bana neden geldin dedi..
ben bazen eşimin kardeşiyle dertleşiyorum
bak iki cocugum olucak eve çıkmam lazım falan diye
hepsini babsına nasıl anlatmışsa adam köpürdü
şimdi aynı evdeyim ama hiç biriyle konusmuyorum odamdan çıkmıyorum
eşimi bekliyorum kesin konusup karar vermek için..
aslında bugün hazırlandım gidiyordum eşim beni yarı yolda bırakma dedi ..
onunda destegini görmüyorum ama istanbul yaşam zor tek basına aileden desteksiz korkuyor sanırım..

ohhh içimi döktüm vallahiii

canım okadar zor bi durum ki içinde bulundugumuz bu durum
umarım eşinde anlar ayrı bi eve cıkarsınız ev ev üstüne olmuyor cünkü
ailenin destegi olmadan yaşayanlar nasıl yaşıyor bal gibide yaşanır canım ama işte kocalarımızın bunun farkına varması lazım oda biraz zor gözüyo

evet değişen bişey olmayacak sadece beni oyalıyor
iki gün sonra herşey aynı devam edecek ama sonucu kötü olacak bu yaza ayırmazsa ailem kesin devreye giriyor cünkü

bu arada bi tanede askerde kaynım var oda bu ay sonu geliyor buraya gelecekmiş

Nasıl yani o da mı sizde kalacak?

OLdu da evlenemedi öyle ya bu işler kısmet..ozaman ömür boyumu yanında kalıcakmış...hayret bişey ya nasıl insanlar var böyle..canım senin işin çok zor Allah yardım etsin ne diyeyim...madem ailen de senin arkandaysa bence onun verdiği sözleri kaale alma git ailenin yanında dur biraz bakalım değişen birşey olacak mı..kadın sözü dinler miyim ben der...kazık kadar kardeşini yanına alır...hafta sonları kardeşleriyle gezer..eee ne diye evlenmiş madem anlamadım doğrusu..

bi tane daha mı geliyor? çok canım senin kocan inadına yapıyor sanki, sen birini göndermek istersen bitane daha al sana. kayınvalinden de maşallah iyi doğurmuş doğurmuş senin başına atmış, ne ala memleket. allah sana sabır versin canım

canım askerdeki kaynının gelmesi senin icin olumlu sonuc dogurabilir cunku 3 tanesi fazla olur artık:) paylasamaz 2 ev. yeni ev acılır. olur da evlenirse de yeni gelini kandırsınlar tovbe tovbeeeeee...Allah ım aklıma mukayyet ol.

konunu hatırlıyorum daha once de acmıstın. daha hamileydin. ben de sana akıl vermistim benim d ekaynım bende kalıyor diye ama yazmıs mıydım bilmiyorum. en sonunda ben kaynımı kovdum. cunku aynı seninkiler gibi yuzsuzdu. laf carpmalarımı vs anlamadı esim de kardesine bir sey diyemedi.

benim kaynım tembel ve issizdi. chat yapar elinden telefonu sigarası dusmez. kredi kartı borclarını kapatmaktan helak olduk. baktım olmuyor kavga cıkardım icimdekileri doktum. o gun bugundur benle konusmaz. cok da umrumdaydı. oh iyi oldu. bize bulasmıyor artık.

senin durumuna gelince kartlar araba bahane. onlar olur ama siz bitersiniz. karı koca sevginiz kalmaz. esin arada kalmıs onun icin de uzuluyorum ama sana da yazık.

iyi gelin olma artık.

ben baktım kaynım gitmiyor toplanmıyor surekli tasınma tarihini atıyor, esyalarını topladım koliye doldurum. tek copu kalmadı evde. koliyi de salonu ortasına koydum. ne iceri odaya ne arka odaya. gozumun onunde. misafir gelse de orada gelmese de. oradan aldı giyindi utanmadı. kapıların arkasındaki askılara asmaya basladı cıkardıklarını. (dolaplarını bosalttım) ben de askıları söktüm. sonrasında tartıstık zaten. esim de arada kaldı, kardesini eve sıgdıramayan gelin oldum ama 2 sene flort doneminde 2 sene de biz abd deyken bizim evde kaldı. tek bir aidat elektrik su odemeden. 4 senede cıksa cıkardı kendi evine.

bence yaz maz bahane. olmayacagını sen de biliyorsun kocan da. bosanmayacagını sen de biliyorsun kocan da. bu isi ancak ailen cozer. bizi kandırdınız. boyle olacagını bilseydim kabul etmezdim, bu evlilik olmazdı, bunu da iyi bildigin icin bizi kandırdınız deyin. yalan soylediniz. simdi nasıl olsa cocuk da var artık eli mahkum diye dusunmeyin benim babam var arkamda de.

helal olsun valla, ne güzel yapmışsınız, böylesine böyle demek ki. ellerinize sağlık. darısı sibelin başına diyeceğim ama kocasını ikna etmek zor.:44:

Bu ne yaa. Işığı gören sizin eve geliyor. Sanki konakta yaşıyorsunuz

Şaka mı ya !
Bu ne rezalet,ne ahlak var bu insanlarda ne insanlık ne haysiyet,,
Çok özür dilerim arkadaşım eşin en nihayetinde,evladının da babası ama korkunç bir mantıkta bu insanlar. Askerden gelen erkeğin ne işi var o evde,delirmemek elde değil.
Sağlığından olacaksın korkarım,,,

Siz şu durumda hâlâ ay sonunu mu bekleyeceksiniz.
Artık size de pes diyorum kusura bakmayın. Hâlâ birşeylere inanıp yaza kadar bekleyeceğiz deyip inandığınız için.

Son düzenleme:
askerdeki kaynım kendisi diyor ben memelekette durmam oraya gelicem çalışıcam diyor

şuanda iyi iş yapıyorlar ve iyide para alacaklar nasıl degerlenecek diye bekliyorum bana söylediği gibimi yoksa başka türlümü o yüzden bekliyorum

askerden gelen kaynında da mı sizinle kalacak??

Kendim ettim kendim buldum başlığını görücez yakında. Koloni gibi yaşamaya başlarsınız artık.

Eski evimizde karşı dairede bir aile yaşıyordu, yaşlı karı-koca, büyük oğul – eşi ve 3 çocukları, bekar görümce ve bekar oğulları, sonra o da evlendi, gelin ilk geldiğinde biz nasıl yaşayacaksınız 2+1 evde 3 aile demiştik de kızcağız bir kaç aya kadar ayrı ev tutup çıkacaklarını, geçici olarak orada kaldıklarını söylemişti, hatta ev bakıyoru...
5 yıl sonrasında biz taşınırken kız hala o evdeydi, 2 çocuğu olmuştu ve hala bir umutla ev bakmaya devam ediyodu, bir kaç aya kadar ayrı eve çıkacaklarını söylüyordu, geçenlerde eşiyle karşılaştım, hala aynı evdelermiş sadece kızkardeşleri evlenmiş, yani 2+1 evde 3 aile - 6 yetişkin+5 çocuk, 11 kişiyle yaşıyorlardı, üstelik hiçbir maddi sorunları yoktu, 2 kardeş babalarıyla çok işlek bir lokanta işletiyorlardı. Nedense onları getirdiniz aklıma... umarım sonunuz benzemez...

kendi uygarlıklarını kurmuşlar mübarek

Ev ev üstüne olmaz da hani çoook büyük bi evde yaşasalar şöyle 6 yatak odası olan, salonlar banyolar falan olan o zaman tamam. Ama bunlar iki göz odada üst üsteler.

Ev ev üstüne olmaz da hani çoook büyük bi evde yaşasalar şöyle 6 yatak odası olan, salonlar banyolar falan olan o zaman tamam. Ama bunlar iki göz odada üst üsteler.

yanlış anlaşılmasın sözüm konu sahibine değil kesinlikle ama böyle koloni halinde altalta üstüste yaşanıp sonrada yok eniştesine kaçanlar yok kaynı ile kaçanlar yok yengesine tecavüz edenler.. hergün duyduğumuz şeyler...toplumun yapısı bozuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…