Kıç kadar evde olaçak şey mi canım..
Bizde de vardı öyle bir yüzsüz; kaynım değil ama eşimin kuzeni bigün geldi akşam çıkıp gidecek sandık; hiç kalabilir miyim falan yok 10 gün postu serdi.
10.günün sonunda dayanamadım artık "söyle kendine bi otel baksın bu ne böyle" dedim..
İnsan kendi evinde misafir gibi oluyor vallahi.
Bak yine sinirlendim.
Söyledinizmi peki sonra ne oldu gitseydi, kardes baska hadi ama bu dahada yabanci iyi vallaha sorma falan yok ne güzel dünya...
gitti gitti. Gitti de benim adım misafir istemeyen geline çıktı.
bu yüzden boşanmayı asla düşünme.bence eşini kendi silahı ile vur.eşinle güzel güzel konuş.haklısın o senin kardeşinde tabiki düşünürsünde.gayette iyi davran eşine.onu herzamankinden daha çok sev.biraz özel olacak ama 40 ın çıkınca onun da sana ihtiyacı olacak.senden beklentileri olacak.işte ozaman aa olmaz koskoca adam var evde.çok ayıp duyar muyar falan de.ama cilve yapmaktanda vazgeçme(kayınının olmadığı zamanlar tabiki)yalnız kaldığınız anlarda cilve yap naz yap sevgi gösterilerinde bulun iş ciddiye binince aa olmaz de ayıp de utanmıyormusun kardeşinden de koskoca adam falan.işe yarar diye düşünüyorum ama bunun içinde sabır gerekli.
eltime gelince oda bana gelip bende istemiyorum olmaz böyle falan diyo kocasıyla konuşmuş yani bana öyle diyor kocasıda ayrı ev tutmuyoruz kabullenirseniz kabullenin kabullenmezseniz kapı orda s...r olup gidin demiş eltimde ne yapalım kabullencez böyle diyo
ben bugun hüngür hüngür aglıyorum eltimi kocası arıyo yanımda aşkım cnm cicim diye konuşuyor eltim
aileme gelince ailemle aynı yerde oturuyoruz biz konuş eşinle eger bu böyle devam edecek ayrı ev tutmayacagız diyorsa al çocugunu gel biz seni köle diye vermedik diyorlar 3 ay dedi 2 yıl oldu bu nedir böyle diyorlar bu arada annem ne konuştuk diye benden haber bekliyor
eşim boşanma konusunda kabul edecektir buna eminim benden çocugundan vazgecer ama kardeşlerine ayrı ev tutmaz çünkü abisi bu konuda çok baskı yapıyor
zaten eşim bana düşkünken bir dediğimi ikiletmezken abisi hep bu seni parmağında oynatıyo diyordu
ama ben bu evliliği böyle yaşamak istemiyorum benim psikolojim zaten bozuldu böyle bir ortamda çocugumunda psikoloji bozuk yetiştirmek istemiyorum
Gitti gitti. Gitti de benim adım misafir istemeyen geline çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?