Eşimin bekar kardeşi yanımızda kalıyor

Söyledinizmi peki sonra ne oldu gitseydi, kardes baska hadi ama bu dahada yabanci iyi vallaha sorma falan yok ne güzel dünya...

ne biçim taktik bu ya...kadın niye kocasını dize getirmek için cinselliği kullanıyor aklını değil.ne kadar saçma düşünceler...bi arkadaşın dediği gbi adam iyice soğuyacak beni bununla mı kandıracaksın diye mantıklı bir öneriniz yoksa susun bence...eşinizle ciddi bir şekide konusun bana kalırsa madem boşanmak aklınızdan geçiyor bunu da söyleyin sonuçta eşiniz ciddiye alsa bile blöf yapıp elinize gözünüze bulaştırmış sayılmazsınız.en mantıklı çözüm ikisinin bir ev tutması niye sizin evliliklerinizi mahvdiyorlarki.ne kadar düşüncesiz utanmaz insanlar var

Görgüsüz insanların içine düşmüşsün canım malesef, 2+1 de bir çocuk bir kayın... Koskoca adam eşinin düşünmesi lazım bunları, sizin yatmanız kalkmanız duşunuz.. Bu adam hiç mi duymuyor sesinizi? Ne kadar iğrenç ya... Hem mecburmusun çamaşırını bulaşığını temizliğini yapmaya hizmet görmeye, insan kendi evinde rahat edemesse nerede eder ki? Allah kocana akıl fikir versin.. Bence en kısa sürede kayınlarınıza kız bulup sepetleyin, el kadar bebekle kaynın yüzünden boşanma yazık olur. İki gün sonra kaynın evlenince karısı pek kıymetli olucak... eşin o zaman anlayacak sana haksızlık ettiğini ama sen o zamana kadar dayanırmısın bilemiyorum...

Peki çamaşırlarını da yıkıyor musunuz? Ne bileyim herkesin yemek zevki farklıdır nasıl yemek yapıyorsunuz?
Eşinizin de patladığı an olmuyor mu hiç? Daraldım demiyor mu o anı kollasanız?
Aileniz ilk 3 ay dolunca konuya el koymadı mı ,nedir ne değildir diye sormadı mı?
Boşanma lafı arkaşları ürkütmüş ama şu an da konu sahibi bildiğin evin hizmetçisi ..
Evin hanımı değil.. Yuva yok ki ortada..
Ahh ben güzelim neden çocuk yaptın bu ortamda

Bence sakın boşanma yaa yazık bi kardeşi yüzünden bi yuva kolay kurulmuyo sonuçta bence sen evlendir onu gitsin Bir evde iki aile yaşayacak değil ya ! Resmen anlayışsızlık bu aranızdaki gerilimin o da farkında

şeyi merak ediyorum..

size sunulan ortam buyken (ilk günden beri kaynınızın sizinle yaşaması) neden evlendiniz?

hadi evlendiniz, neden ortam düzelmeden çocuk yaptınız?

erkekler için anne ve kardeş kadar önemli ve abartılı bir durum yok hele bazıları çok abartır bu dururmu...çok zor bir durum ...ne yazıkki bu konuda çok duyarsız aileleler var..benimde amcam bekarken bizde kalmış üstelik annemle babam daha 3 aylık evli iken!!...halalarım evlerine almamış bile annem o haldeyken bile(kendisi çalışan bayan)..şikayet etmemiş.. bazı insanlarla konuşamıyorsun ne yazıkki kadında olsa karşıdaki seni anlamıyor!!! ha duvarla konuşmuşsun ha karşındakine konuşmuşsun...amcama kızan yok yazık öksüz ortada kalmış..ama ablalarına kızıyorum...bir de kadın olacaklar...sizin konunuzda aynı canım....utanmadan yeni doğum yapmış bir kadının yanına gönderen zihniyete kızıyorum....

kocanla konuşsanda değişmez bu zihniyet canım..baksana kardeşleriyle anlaşmış resmen..senin ailen ne diyor bu konuya!!! alsınlar kaynananı kayınbabanı konuşsunlar canım...ne kadar ayıp bişe..kaynanan yeni evliyken kayınlarına mı bakmış...!!!!

kızlar bebegimden dolayı tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayın

ayrı ev tutmaları gerekiyo ama iki bekarda bunu dile getirmiyorlar bile ve hepsi benim istemediğimide biliyor buna ragmen böyleler
eşime gelince eşim çok anlayışlı bana çok düşkündü 3 ay öncesine kadar şimdi tam tersi oldu önceleri boş zamanını hep benle gecirirdi şimdi evde akşamları sohbet bile etmiyoruz

eltime gelince oda bana gelip bende istemiyorum olmaz böyle falan diyo kocasıyla konuşmuş yani bana öyle diyor kocasıda ayrı ev tutmuyoruz kabullenirseniz kabullenin kabullenmezseniz kapı orda s...r olup gidin demiş eltimde ne yapalım kabullencez böyle diyo

ben bugun hüngür hüngür aglıyorum eltimi kocası arıyo yanımda aşkım cnm cicim diye konuşuyor eltim

eve gelince evler kiralık kızlar kendimize ait borçtan başka hiçbirşeyimiz yok

hepsi istemedigimi bildikler halde ayrı ev tutmuyorlar eşiminde bu denli değişmesine anlam veremiyorum zaten

Kendisine küfür ediliyor kovuluyor ,eltin de aşkım mı diyor o adama ..

Tam tezgaha düşmüşsün sibel,görücü usulü evlilik mi bu?

aileme gelince ailemle aynı yerde oturuyoruz biz konuş eşinle eger bu böyle devam edecek ayrı ev tutmayacagız diyorsa al çocugunu gel biz seni köle diye vermedik diyorlar 3 ay dedi 2 yıl oldu bu nedir böyle diyorlar bu arada annem ne konuştuk diye benden haber bekliyor

eşim boşanma konusunda kabul edecektir buna eminim benden çocugundan vazgecer ama kardeşlerine ayrı ev tutmaz çünkü abisi bu konuda çok baskı yapıyor

zaten eşim bana düşkünken bir dediğimi ikiletmezken abisi hep bu seni parmağında oynatıyo diyordu

ama ben bu evliliği böyle yaşamak istemiyorum benim psikolojim zaten bozuldu böyle bir ortamda çocugumunda psikoloji bozuk yetiştirmek istemiyorum

Konuyu tüm detaylarıyla ailene aç arkadaşım.
Boşanmadan önceki aşama bu olmalı bence kayınların kaç yaşında ve neden bekarlar ??

tam tersine eşimle birbirimizi severek evlendik ama ailem hiç istemedi onlara rest çektim illaki olacak diye ve ailem haklı çıktı

ya ne demek "orda s...r olup gidin " neyse ki senin kocan sana küfür etmemiş eltin nasıl hala canım cicim olabiliyor anlamadm ama bak görürsün o ayrılmaz sen ayrıldığınla kalırsın. Ya canım Allah sabır versin cidden dua et hayırlısı neyse o olsun

ya kızlar oda bişeymi eşimin abisi kardeşlerine diyormuş ki yengeleriniz size nasıl davranırsa sizde aynı öyle davranacaksınız kötü davranırlarsa sizde aynı davranacaksınız daha argo olarak söylemiş tabi bende yeni duyyorum bunu bu durumu bilen ortak arkadaşımızdan hemde

Canım senin ve eşinin nasıl bir baskı altında yaşadığınızı anlayabiliyorum. İki yıl kolay değil uzun bir süre ki evliliğinizin başından beri. Kardeşleri kaç yaşında merak ettim, okula giden 15-16 yaşında olsa okullarının bitmesini beklese bir iki yıl sabredersin ama ne zaman evlencekleri belli değil ki. Yani bir kere dinen de uygun değil bence, sen o hamile halinle nasıl yaşadın o evde, insan uzanmak ister yazın sıcakta ince askılı rahat şeyler giymek ister evinde onun yanında yapamazsın mahrem diye birşey var erkek kardeşin, baban, dayın değil ki. Bunları söylesen eşine, iki yıl boyunca anlatamadın mı? Çok mu zor ikisinin birlikte ev tutmaları, siz de fazla eşyalarınızdan verirsiniz, ikinci el falan alırlar geçinir giderler. Ne bileyim insanın kardeşi de olsa fazla güvenemezsin, sonuçta çevremizde bir kardeşinden ayrılıp diğeri ile evlenen insanlar var demek ki olabiliyor. Tabi kardeşine ahlaksız demiyoruz sen de bu şekilde söyleme sonra kardeşini savunmaya geçer ama hoş değil uygun değil de.

Son düzenleme:
yaşları çok uygun bence evlendirin,gitsinler evlensinler canım el kızı diyede köle kızı değil ya yazık günah sana da... evlendirmeye çalışın...ne zor bir durum allah yardımcın olsun bacım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…