Eşimin bekar kardeşi yanımızda kalıyor

Yaşadıkların çok zor şieyler..
heleki bir çocugun başında anne yerine üvey anne olması ((
çok üzücü ezicidir eminim..
ama kızın var sanırım senin yapamadıklarını kızına yaptır o kötü günlerin acısını şimdi mutlu olarak at hayatından...
Herkez ettiğini bulur..
Üvey anneninde babanında sana yaşattıkları sanmaki yanlarına kalır.. Allah sorar ve sende görürsün..

Bence hiç iyi davranma..
aksine eşine çok iyi davran..
Kaynın koca adam olmuş çalışıyo bu ne tembellik bu ne bezbaşlık bu ne rahatlık gitsin abisiyle ev tutsun ..
hizmetçi aryolar kendilerine ..
birde hiç fazlalık hissetmiyorlar ar damarları çatlamış insanı sinir eden de o ..
işte böyle ar damarı çatlamış insanlara sende öyle ol..:44:
kendini sığıntı gibi hissetsin rahat etmesin..
Belki rahat oldugu içindir bu keyfi..
rahat olmasın istedigi zaman yemeği gelmesin önüne..
sen eşinle iyi ol amaki sana kardeşime iyi davran diye baskı yapmasın...:88:

(haa şunu belirtmeden geçemeiyeceğim.. eğer kayınların durumu iyi lmasa muhtaç oldujlrı için kalsalar kesinlikle abisinin görevi onlara bakmak sokaga atamaz.. ama sizinki parası var çalışıyo ama keyfi kaldığı içindir bu yorumum... )

Pes artık bunlarda ne biçim bir ahlak anlayışı var anlamadım, tamamen erkek egemenliği üzerine erkek ne yapsa doğrudur böyle birşey olabilir mi? Gitsin kendine ev tutsun ne halt yerse yesin. Bırak kardeş kardeş rezilce yaşasınlar. Sen olmayınca eşin nasıl katlanabilirse kardeşine katlansın. Bu kadar durduğun hata.

iki kardeş ev tutsun diyorsunuzda bunlarda o yok işte ve benim istemediğimi hepsi biliyor benim hep suratım asıktır onlara karşı ben yanımda kalan kaynımla çoğunlukla konuşmam muhattap olmam ama öyle bir arsız ki bana inat kocamı kendine çevirir akşamları beraber tv izlerler beraber meyve yerler bana inat yapar ya dün dedim suratı asık olur o kadarda duydu etti hiç ya sanki o lafları ben duymuşumda burası onun evi gibiymiş davrandı

eşimlede mecbur kalmadıkça muhattap olmuyorum o hiç bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor ben çoğu zaman cvb bile vermiyorum ona ragmen kaynım olacak rezil herif banamısın bunların araları benden dolayı bozuluyor bile demiyor

diğer eltin ne diyor peki bu duruma???

önceleri istemiyorum bende konuşalım falan diyodu ben şimdi ciddiye bindirip konuşunca
şimdide kabullencez böyle ne yapalım şimdi bekar kayınlarımız için yuvamımızı yıkalım evlenene kadar böyle devam edecek diyor

sabah geldi dedim kırkımın çıkmasını bekliyorum çıktıgı gün çocugumuda alıp gidiyorum kesinlikle boşanıcam bu böyle sürmez dedim aklından çıkar boşanmayı çocugun için katlanacaksın sabredeceksin falan dedi
ben hiç yerine koyulmayı sabretmiyorum dedim ben kararlıyım giderkende bi kilo kına alcam kocan başta olmak üzere hepsi yaksın dedim

boşver sen sabredicez evlenene kadar böyle diyo

çok iğrenç bir durum gercekten.. katlanmayın daha fazla bunlara yaa...

Kaynın evi senin değil abisinin evi olarak görüyor.Bence kocan öyle davranmasını söylüyordur.O rahatlığı kocan veriyor. Bence artık ya ben yada o demenin vakti gelmişte geçmiş bile.Keşke hamile olduğunu öğrendiğinde yapsaydın bunu.Ama korkarım kocan seni değilde onu seçer gibi.

evet çoktan kesin tavrımı koymalıyım çok geç kalındı
evet eşimin kardeşlerini seçme olasılığı çok yüksek

Çok ama çok yalnız kalmışsınız o evde. Çok üzülüyorum durumunuza. Ne güzel ya bi de tehdit ediliyorsunuz resmen kapı gösterilerek.
Ailenize rest çekmeişsiniz, aileniz haklıymış bunlar çok yaşanan şeyler. Olan olmuş. Ailenizle konuşup bir süre onların yanına gitmekten başka çareniz yok. Nasıl bir adamdır bu kardeşiyle bir olup eşine , hem de lohusa eşine nispet yapar. Bu nasıl şuursuzluktur.
Gidin ailenizin yanına. Görmesin gözünüz. Onlar da kalsın kardeşiyle beraber. Aklı başına gelirse gelir. Yoksa bir ömür yaşanmaz bunlarla. Hasta olursunuz Allah korusun. Bebeğinizin herşeyden önce sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Hem fiziksel hem ruhsal

çocugumuda alıp gitmeyi tabikide eşim için karısı ve çocuğu öncelikli değilse benim o adamın yanında olmam anlamsız

çocugumuda alıp gitmeyi tabikide eşim için karısı ve çocuğu öncelikli değilse benim o adamın yanında olmam anlamsız

Maalesef işi tercih boyutuna getirmişler. Ne demek eşine istemiyorsan gidersin demek. Göndermesi gereken kardeşiyken.
Çok ama çok kötü yetiştirilmiş eşiniz ve kardeşleri. Hiç mi mantıklı düşünen insan yok bunların arasında bi tane

az önce eşim aradı hiç bir şey olmamış gibi ne yapıyorsun hayatım alıncak bişey varmı bişey istiyomusun diye

Tabii ki onun evi, abisinin evi o öyle görüyor o yüzden senin rahatsız olman onu hiç ilgilendirmiyor. Bu rahatlığı da malesef eşin ve evli olan diğer abisi veriyor. Bir şey söylicem, surat asmak yerine hiç karşılıklı konuştunuz mu "bak bizim evimiz 2 oda, şimdi bir de çocuk var, ben yeni doğum yaptım, bu zamana kadar iyi kötü birlikte aynı evde yaşadık ama benim için gerçekten zor oluyor eminim sen de rahat edemiyorsundur. İki kardeş küçük bir ev tutsanız, arada gelir biz de yardım ederiz evi temizlemeye falan. Eğer sen gitmezsen abinin yuvasını bozacaksın çünkü ben artık tahammül edemiyorum." desen.

aslında içlerinde tek mantıklı düşünen anlayışlı olan eşimdir

ama abisi son dönemde çok bakı yapıyo benim düşüncem abisi sen cıkarırsan atarsan evinden ben atmam onuda yanıma alır bakarım diyormuş
eşimde bu yüzden onlarla degil benle kötü oluyor
nede olsa karım iki gün sonra barışırız kabullenir diye düşünüyor bence
ama eskisi gibi degil artık kabullenmek yok

hayır benimle bu diyaloga girmiyor daha dogrusu büyük abisi girdirtmez
ben bu konuşmayı yapsam abimle halledin benim için hava hoş onlar ne derse ben onu yaparım der bi kere diğer kaynımla buna benzer olay olmuştu cünkü

bu arada biz evlendiğimizden beri tek kavgamız bu yanımızda kaynımın kalmasından dolayı ve bunuda hepsi biliyorlar zaten ben kavga ederken kaç kere istemedigimide duymuşlardır bu kadar duymalarına ragmen umursamıyorlar kavga etmemize ragmen onlar yüzünden

tüm yazılanları okuyamadım belki arada soran olmuştur. sizin aileniz ne diyor bu duruma. benim babam olsa hayatta tutmazdı beni orda...

Canım sen annenin yanına çekip gitsen, onlar iki kardeş nasıl yaşıcak yemek, çamaşır, ütü vs şeyleri kim yapacak. Birkaç gün eltin yapsa o da birgün isyan etmicek mi. Sen gidince kardeşi kendini kötü hissetmicek mi, benim yüzümden diye.

Sende peygamber sabrı var sanırım, değmez canım bunları gencecik yaşında, evliliğinin ilk yıllarında yaşamaya değmez. Bunların kahrını çekeceğine git annenin babanın kahrını çek, onlara yardım et. Valla ben eşimin ailesine yaptıklarımı kendi aileme ya da başkasına yapsaydım beni baş tacı ederlerdi, annem arada üç beş kuruş gönderiyorum diye öyle dualar ediyor ki gözlerim yaşarıyor. O insanlara yaptıklarımı bir hayır kurumuna bağışlasaydım belki bir sevap kazanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…