Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

Just, eve gelen misafirler konu sahibinin bornozunu kullanıyormuş. Bu kadar düşüncesiz adamlar konu sahibinin eşyalarını da karıştırıyordur bence. Ben hiç hoş bulmadım.

Peki getirdiği adam banyonuzu hatta bornozunuzu kullansa bu hosunuza gider mi

Banyo sıkıntı değil

Bornozumu kullandı ise de eşimi yerim

Ada'ma havlu neden vermemiş

Ada'm da densizmiş derim

Lakin ev ortak sizin bekar arkadaşınız eşiniz olmadan eve gelse o bu tepkiyi verse makul olur mu

sen abartıyosun, ne var bunda? seninle evlendi diye arkadaşlarını yok mu sayacak adam?
eşin iş için şehirdışına çıkmış olsa, sen de bekar kız arkadaşlarını eve çağırsan o zaman sorun olur muydu ?böyle düşün

Bornoz olayı hiç olmamış nasıl mı ben bekar kız arkadaşıma eşimin bornozunu vermiyorsam sizin misafir değerlendirdi onu kullanmayacaktj. Ha gelir efendi gibi oturur salonda vs yatar sonra gider dert değil ama evi bekar evi sanmış sanırım bir aile evi orası özel yaşam alanı yani.

Peki getirdiği adam banyonuzu hatta bornozunuzu kullansa bu hosunuza gider mi

bunlar oldu mu? oldu ise neden konuya yazmıyosunuz?

ayrıca banyo bornoz konusu eşinizin üzerine vazife. buyur kullan demese msaifr kullanmaz bence.

havlu olayına gelince;
eşime düzgün bir dille bir daha arkadaşı geldiğinde kendisine misafir havlusu çıkartmasını ve benim eşyalarımı kullandırmaması gerektiğini açıklardım.o bornozu da kullanmaz,çöpe atar eşime yenisini aldırırdım.
bu kadar basit yani böyle şeyler için eşimi kırmaya değmez ki. erkekler bizim kadar düşünceli ve titiz değiller, orası benim oldugu kadar onun da evi.abartmışsın

bunlar oldu mu? oldu ise neden konuya yazmıyosunuz?

ayrıca banyo bornoz konusu eşinizin üzerine vazife. buyur kullan demese msaifr kullanmaz bence.
Zaten sinir olduğum konu bunlar ve daha önce bu durumdan rahatsızlığımı belirtmeme rağmen yine aynı şeyi yapması

O zaman iş değişir yani
Eşimin arkadaşları gelir ama salon WC dışında girmezler bı yere benimkilerde aynı şekilde
Gelsin kalsın da ne alaka bornoz falan

Zaten sinir olduğum konu bunlar ve daha önce bu durumdan rahatsızlığımı belirtmeme rağmen yine aynı şeyi yapması

tekrar söylüyorum kimse kimsenin bornuzunu kullanmaz ev sahibi izin vermedne. kocan çıkarıp verseymiş bi havlu.

Ya benim eşim de aynı şeyleri yaptı en son patladım kızdım. Hani sen yoksun tamam arkadaşlarıyla kalmak da isteyebilir. Ama o ev bekar evi değil oranın bir düzeni var komşun var çevrede tanıdığın var sen evde olmasan da eve yabancı erkeklerin girmesi milletin dikkatini çeker hatta komşuların rahatsız olabilir. İnsanlar çeşit çeşit eşinin arkadaşları bekarmış ya çapkınlarsa? Komşuna falan bakarlarsa? Kocan da yanlış anlaşılabilir yani. İlla arkadaşlarıyla kalmak istiyorsa eşin gitsin arkadaşının evine. Ama ben onu da istemezdim eşime güvensem bile adamlara güvenmem bekarlar kız arkadaşları falan gelse benim eşimin orada ne işi var? En iyisi günü birlik görüşmeleri. Dışarıda görüşsünler gerekirse ya. Bekarken her zaman evine mi getiriyordu arkadaşlarını...

Çok fazla kez eşim arkadaşlarını ağırladı bizde, bazen ben evdeydim bazen değildim. Hiç sorun yaşamadık biz.
Kendi bornozumu kadın arkadaşıma bile vermem, kaldı ki bir erkek kullanacak. Eşiniz ve o arkadaşı nasıl değişik tiplermiş? Eşiniz ne diyor, nasıl savunuyor bu durumu?

sizinle aynı fikirdeyim sonuna kadar katılıyorum

Ama bunlar çok değişik, bir eve misafirliğe gitsem, bana eşinin bornozunu verse ben kabul etmem. Arkadaş değişikmiş, eşiniz daha da. Hayır bir erkek nasıl kadın bornozu kullanıyor, ben olsam kıllanırdım diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…