evet aynen öyle olmuş esim asırı iyi niyetli biridir.Doğru mı anladım adam duş aldıktan sonra senjn bornozunu kullandı ve eşin buna müsaade etti.
Açıp kirli sepetinizi karıştırmamıştır herhalde
Ya da sizin yatağınızda yatmamıştır
Bence abartıyorsunuz
Ne olacak ki
Eğlenmişler erkek erkeğe işte
Ben olsam problem etmezdim
Eve özelimiz olarak bakıyorsak kimseyi sokmamamız lazım
Just, eve gelen misafirler konu sahibinin bornozunu kullanıyormuş. Bu kadar düşüncesiz adamlar konu sahibinin eşyalarını da karıştırıyordur bence. Ben hiç hoş bulmadım.
Peki getirdiği adam banyonuzu hatta bornozunuzu kullansa bu hosunuza gider mi
Eşi misafir havlusu çıkarsın
Bornoz bir de ya iğrenç yani. Eşi de ayrı bir rahat, benim hanımınkileri kullan mı diyor ne yapıyor? Baya rahat takılıyorlar demek ki evde.
Peki getirdiği adam banyonuzu hatta bornozunuzu kullansa bu hosunuza gider mi
Zaten sinir olduğum konu bunlar ve daha önce bu durumdan rahatsızlığımı belirtmeme rağmen yine aynı şeyi yapmasıbunlar oldu mu? oldu ise neden konuya yazmıyosunuz?
ayrıca banyo bornoz konusu eşinizin üzerine vazife. buyur kullan demese msaifr kullanmaz bence.
O zaman iş değişir yaniKadın arkadaşla bir değil. Bir de konu sahibinin eşinin getirdiği arkadaşları konu sahibinin bornozunu, havlularını, eşyalarını kullanıyorlarmış. Tek kelimeyle iğrenç. Ayrıca ne bileyim kendince benim yatak odama gizlice girip iç çamaşırlarıma falan bakıp bakmadığını, eşyalarımı karıştırmadığını? Evliyken zannediyorum tek başıma nadiren yatılı misafir kabul ederim bu evde tek yaşamıyorum eşimin de haberi olmalı ve gelirse de özel eşyalarımıza dokunmamalı. Konu sahibi bence abartmıyor.
Zaten sinir olduğum konu bunlar ve daha önce bu durumdan rahatsızlığımı belirtmeme rağmen yine aynı şeyi yapması
Ya benim eşim de aynı şeyleri yaptı en son patladım kızdım. Hani sen yoksun tamam arkadaşlarıyla kalmak da isteyebilir. Ama o ev bekar evi değil oranın bir düzeni var komşun var çevrede tanıdığın var sen evde olmasan da eve yabancı erkeklerin girmesi milletin dikkatini çeker hatta komşuların rahatsız olabilir. İnsanlar çeşit çeşit eşinin arkadaşları bekarmış ya çapkınlarsa? Komşuna falan bakarlarsa? Kocan da yanlış anlaşılabilir yani. İlla arkadaşlarıyla kalmak istiyorsa eşin gitsin arkadaşının evine. Ama ben onu da istemezdim eşime güvensem bile adamlara güvenmem bekarlar kız arkadaşları falan gelse benim eşimin orada ne işi var? En iyisi günü birlik görüşmeleri. Dışarıda görüşsünler gerekirse ya. Bekarken her zaman evine mi getiriyordu arkadaşlarını...Geçen haftasonu annemin yanına gittim kızımla anneler gününde hasta olduğum için gidememiştim annem başka bir şehirde yaşıyor eşimde ben de arkadaşlarımla takılırım bana da iyi olur demişti.Arkadaşlarıyla vakit geçirmişler mangal yakmışlar cafede vakit geçirmişler ama günün sonunda eşim arkadaşını( kankam diyor)evimize yatılı getirmiş.Daha önce annem rahatsızlandığında da ben evde yokken başka bir arkadaşını getirmişti ve ben bu durumdan rahatsızlığımı ifade etmiştim kendisine.Yine aynı şey olunca çok sinirlendim moralim bozuldu sizce ben mi abartıyorum ama tanımadığım bir adamın benim özelimde evimde ne işi var kızlar?
sizinle aynı fikirdeyim sonuna kadar katılıyorumYa benim eşim de aynı şeyleri yaptı en son patladım kızdım. Hani sen yoksun tamam arkadaşlarıyla kalmak da isteyebilir. Ama o ev bekar evi değil oranın bir düzeni var komşun var çevrede tanıdığın var sen evde olmasan da eve yabancı erkeklerin girmesi milletin dikkatini çeker hatta komşuların rahatsız olabilir. İnsanlar çeşit çeşit eşinin arkadaşları bekarmış ya çapkınlarsa? Komşuna falan bakarlarsa? Kocan da yanlış anlaşılabilir yani. İlla arkadaşlarıyla kalmak istiyorsa eşin gitsin arkadaşının evine. Ama ben onu da istemezdim eşime güvensem bile adamlara güvenmem bekarlar kız arkadaşları falan gelse benim eşimin orada ne işi var? En iyisi günü birlik görüşmeleri. Dışarıda görüşsünler gerekirse ya. Bekarken her zaman evine mi getiriyordu arkadaşlarını...
Zaten sinir olduğum konu bunlar ve daha önce bu durumdan rahatsızlığımı belirtmeme rağmen yine aynı şeyi yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?