Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

Bizimki yemek için arkadasini çağırdı.bende kocama ozel giyinmiştim.ciplak degildim fakat dışarıda gezecek bir kiyafette değildi.bazen diyorum kocamın benle değilde kadinlarin yüz karasi biriyle olması lazım.güzellikle anlatmaktan umudumu yitirdim.işine ageldigini anlayip işine gelmediğini anlamamasindan yıldım

Adam bir günlük kalmayla bir de banyoya mi girmis
Ben istemezdim. Ancak tanidigim biri olur esim de bana haber verir öyle onaylarim.
Ama banyoya da girmesin 1 günlük icn bi zahmet

Ben evde yokken eşim de bir arkadasini yatılı getirdi birkaç kez farklı zamanlarda. Ama hiç öyle bornoz kullanma falan o tarz bir olayla karşılaşmadım üstelik çok da düzenli ve temiz bırakmışlardı evi fakat yine de eşimi uyardım ben yokken eve yatılı misafir almamasını söyledim artık getirmiyor uyarımı dikkate aldı çok şükür ugrastirmadi beni:) sizin yerinizde olsam ben de çok kızardım haklısınız bazıları çok rahat oluyor bu konularda ama ben olamam bana göre çok saçma

Hiç de abartmıyorsunuz gayet yerinde bir tepki tepki olmuş. Koca koca adamların ne işi varmış sizin evinizde. Hem de banyonuzu kullanacak kadar hadsiz. Eşinize de pes diyorum. Tavrınızı koyun bir daha cesaret edemesin.

ben de eşim yokken kız arkadaşlarımı çağırıyorum,
kız arkadaşlarım da eşleri yokken beni çağırıyorlar,
bu durumda eşim de ben yokken arkadaş getirebilir.
ama siz eşiniz yokken eve kimseyi almıyorsanız o da getirmesin.

Benim olduğu kadar eşimin de evi. Ben yokken istedigini misafir edebilir. Arkadaşını eve sokmadan önce de mutlaka benim bir ozel esyam var mi diye evi kontrol etmeyi akıl edecek kadar akli selim bir eşim var çok şükür. Ben lafını bile etmem.

ayni şehirde yaşayan atkadassa ve sadece bir gece kaldiysa duş almasını gerektirecek ne olmuş olabilir yani de hemen banyoya kosmus
misafir geldiği evde koşa koşa banyoyu kullanan insanları sevmiyorum hele ki bornoz kullanması mide bulantısı
hiç hoş bir durum değil

Benim yakın arkadaşlarım eşim evdeyken de gelir misafirimiz olur. Eşimin arkadaşları eşimin prensibi gereği yatılı gelmezler, oturmaya bile eşleriyle gelirler. Ben evde olmadığımda gelip kalsa sorun etmem çünkü evi her ihtimali düşünerek bırakırım heralde hiç gitmedim bilemiyorum. Ama bornoz kullanmak falan hayvanlık tabiki. O bornozu tuzlayıp yakarım.

bazı arkadaşlar ne kadar abartmış,
evinize hiç mi misafir gelmiyor, banyonuzu tuvaletinizi kullanmıyorlar, siz kimsenin evinde tuvaletine girmiyor musunuz? umumi tuvalet kullanmıyor musunuz? yatıya kalınca banyo yapmıyor musunuz? bir şişe domestosa bakar yani, bu kadar öğürüp kusacak ne var anlamadım
açıkcası evime yabancı misafir geldiğinde banyo yapmasından değil tuvalet ve sofra kullanmasından rahatsız olabiliyorum ama malum sosyal birere varlığız, arkadaş gelmese akraba geliyor, o gelmese usta falan geliyor, ne diyelim adamlara tut evinde yap mı diyelim. dediğim gibi dök domestosu 2 saat sonra suyu dök sonra istediğin gibi yıka temizle, değer mi bunun için arıza çıkarmaya...
ayrıca evlenecek sorumlulukta bir adam ev müsait değilse (ortalıkta don, sütyen ya da ne bileyim kelepçe, kırbaç varsa falan) kimseyi davet etmez herhalde, o sorumluluğa sahip olmayan danalarla da evlenmeyin

Ben yaşamadım öyle bir şey ama Emin'im hiç hoşlanmazdım. Mahremim sonuçta ev benim. Ben davet edersem gelinir yoksa gelinmez. Ben yokken kazık kadar adamlar evimde. Be bileyim benim hiç hoşuma gitmedi.

Ya bir de uyarın misafir havlusu versin falan diyen olmuş da konu sahibi bu kaçıncı uyarışım istemediğimi belirtişim demiş zaten. Kadın zaten demiştir "Benim bornozumu verme özel eşyalarımı kullandırtma misafir havlusu ver" diye, direkt kimse dellenmez ki hemen. Kimbilir kaç kez yaşandı bu durum? Artık bu kadarı eşin art niyetliliği gibi geldi bana.

Ne alaka ya kalabilir diyenleri anlamiyorum. Kalamaz arkadas. Once sana haber vermeliydi,adamın ìçini kimse bilemez hadi yatak odasina girse,hadi banyoya girse camasirlari kurcalasa. Mesela benim banyomda kapinin arkasinda bornozum asili hatta , sütyenimi filan da rahatsiz oldugumda cikarir asarim. Gorsun mu yani

Sadece hijyen mi ya bunlar nasıl kafalar ben anlamıyorum namus meselesi bu bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…