• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bencilliği

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
303
Ankara
kızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Ben çalışmıyorum haliyle eşim erken uyuyo bende hep ondan bikaç saat sonra yatıyorum. uyanıyo odaya girince tabi ama yapcak bişey yok neyse geçen gün yine o uyudu bende sonradan yatağa geldim boynum ağrıyodu (ona sabahtan akşama kadar istedikleri yemekleri yaptım çok yoruldum) rahat edemedim hemen bi süre döndüm,kıpırdandım (5 dk falan).niye uyumuyosun ya diye kızdı bana yerleşemedim dedim ofladı pofladı sinirm bozuldu ama uyku sersemir dedim takılmadım.sonra uyuduk sabah bana bi günaydın demedi tavırlı davranıyo sonra ne o öyle sen gece beni hiç uyutmadın diye bana laf etti hiçbişey demedim arkasından da ben çıkıyorum diyip kapıyı çekti gitti.Aradım hemen amacın ne senin noluyo benim niye anneme gitceğimi biliyosun keyfimi kaçırıyosun dedim insan ol biraz bütün gece senin yüzünden uyumadım diye bana bağırdı kapattı yüzüme.
Bundan sonra ben çıldırdım resmen.yatmıcaksın yanımda seni istemiyorum odada uyucaksın dedim. böyle evlilik olmaz olsun bırakır giderim seni bana böyle haksızlık edemezsin üzemezsin sen beni kıpırdadım diye kendini ne sanıyosun sen kimsin nesin falan baya söylendim affetmicem seni dedim.akşam konuşcaz dedi pek karşılık vermedi.akşam gelince bikaç cümle konuştu yemek yedin mi vs yemicem dedim ocaktan aldı yedi tek başına sonra yastığıyla örtüyü odaya koymuştum gitti yattı benim vicdanım o kadar yumuşakki elvermedi o kadar laf ettim ağır konuştum odada yatıyo dedim üzüldüm gittim sarıldım gel yatağımıza dedim elinden tuttum biraz nazlandı sonra geldi neyse uyuduk güzelce sabah bi baktım güle güle der diye bekliyorum çekti kapıyı gitti yine.o kadar sinirim bozukki kızlar ben ne yapsam olmuyo.yanına gitmekle sizce hata mı etmişim haksız duruma mı düşmüşüm affetmicem seni diyip üzülüp böyle davranmam yanlış mı olmuş

Son düzenleme:
Önce birbirinize saygı duysanız mesela?
Odaya karanlıkta çook sessiz girmeye çalışsanız belki uyanmayacak? Ya da çok yorgun ve uyumak istiyosa bi gece salonda uyuyun bölmeyin uykusunu?
Sadece buraya yazdıklarınızı okuyoruz, tanımayız bilmeyiz sizi ama burdan yazdıklarınızdan anladığım şu ki, her şey sizin istediğiniz gibi oluyo. Yapcak bişey yok uyanıcak, napayim döndüm durdum, kovdum yataktan, geri aldım yatağa, saydım ağzıma geleni falan. Eşiniz buralarda hiç yok. Adamın hayatını ele geçirmişsiniz tamamen. Ona saygı duysanız böyle olmazdı.

Peki evlilikte anlayış nerde kaldı?hoşgörü nerde? İnsan daha yeni evli karısına bi gece döndü uyutmadı diye hadi o an laf eder sabahına tavır yapar mı insan ol senin yüzünden geç kaldım diye bağırır mı? Bunlar normal şeyler mi ben hamile kaldığımda belki bütün gece dönücem hep böyle mi yapcak ya da bebek ağladığında nolcak?ben kendimi haklı buluyorum sadece biraz ağır konuştum

Ben sizi haklı buldum, kimse kimseden üstün değil, kıpırdanabilirsiniz, rahat edememişsinizdir. Ne münasebet, beni sabaha kadar uyutmadın, diye size kızıyor. Çalışıyorsa nolmuş? İnsan susar kalkar, tuvalete kalkar, siz ona ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Ama siz de çok ağır konuşmuşsunuz, bu kadar küçük bir konu için bu kadar büyük laflara gerek yok. Bence oturun,gece ve sabah onun hatalı olduğunu ve sizin de düşüncesizce konuştuğunuzu, konuşun.

kusura bakmayın da pire için yorgan yakmışsınız sonra her şeyin güllük gülistanlık olmasını beklemişsiniz. tamam uyuyamama meselesinde eşiniz biraz abartmış tepkisini ama bunu sen kimsine adam değilsine kadar hakaretlere vardırmak sonra hem yanımda yatma deyip sonra yatağa gel demek adam şaşkına dönmüştür haliyle normal yani her şey bi anda siz istediniz diye düzelemez. adam yine yatağa gelmiş ...
uykumu alamadığımda ya da bölündüğünde ben de çok sinirli uyanıyorum onu anlayabiliyorum kaldıki o kadar saydırmanıza rağmen akşam eve geldiğinde konuşmaya çalışmış yine alttan alma çabasına girmiş. yastık örtü koydum diyorsunuz sonra vicdanım elvermedi diyorsunuz. adam yine iyi yatağa dönmüş yani.

sabah da normal öyle davranması akşama bekleyin bakalım daha da düzelerek gelir çünkü durum çabuk toparlanmış gibi görünüyor. yanına gitmekle hata etmemişsiniz aksine çok güzel yapmışsınız. ama bi öyle esip gürleyip bi anda tam tersi davranırsanız bundan sonraki tepkilerinizi anlamını kaybedebilir. (denenmiş tecrübe edilmiştir:)) yapar yapar gelir özür diler der içinden bir süre sonra yani. o yüzden daha ölçülü tepkiler daha çabuk düzelmeleri sağlar.

kızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Ben çalışmıyorum haliyle eşim erken uyuyo bende hep ondan bikaç saat sonra yatıyorum. uyanıyo odaya girince tabi ama yapcak bişey yok neyse geçen gün yine o uyudu bende sonradan yatağa geldim boynum ağrıyodu (ona sabahtan akşama kadar istedikleri yemekleri yaptım çok yoruldum) rahat edemedim hemen bi süre döndüm,kıpırdandım (5 dk falan).niye uyumuyosun ya diye kızdı bana yerleşemedim dedim ofladı pofladı sinirm bozuldu ama uyku sersemir dedim takılmadım.sonra uyuduk sabah bana bi günaydın demedi tavırlı davranıyo sonra ne o öyle sen gece beni hiç uyutmadın diye bana laf etti hiçbişey demedim arkasından da ben çıkıyorum diyip kapıyı çekti gitti.Aradım hemen amacın ne senin noluyo benim niye anneme gitceğimi biliyosun keyfimi kaçırıyosun dedim insan ol biraz bütün gece senin yüzünden uyumadım diye bana bağırdı kapattı yüzüme.
Bundan sonra ben çıldırdım resmen.ağzıma geleni yazdım.yatmıcaksın yanımda seni istemiyorum odada uyucaksın dedim.allahın cezası böyle evlilik olmaz olsun bırakır giderim seni sen adam değilsin bana böyle haksızlık edemezsin üzemezsin sen beni kıpırdadım diye kendini ne sanıyosun sen kimsin nesin falan baya söylendim akşam konuşcaz dedi pek karşılık vermedi.akşam gelince konuşmaya çalıştı biraz yemek yedin mi vs ben yüzüne bakmadım ocaktan aldı yedi tek başına sonra yastığıyla örtüyü odaya koymuştum gitti yattı benim vicdanım o kadar yumuşakki elvermedi o kadar laf ettim ağır konuştum odada yatıyo dedim üzüldüm gittim sarıldım gel yatağımıza dedim elinden tuttum biraz nazlandı sonra geldi neyse uyuduk güzelce sabah bi baktım güle güle der diye bekliyorum çekti kapıyı gitti yine.o kadar sinirim bozukki kızlar ben ne yapsam olmuyo.yanına gitmekle sizce hata mı etmişim haksız duruma mı düşmüşüm

bi kere evlilik işi çocuk oyuncağı değil. bi gece uykusu mevzusu yüzünden bu kadar hakareti etmeye sizin hakkınız yok. yok bırakır giderim seni felan. ne manasız bir tehdit bu. adam tamam git dese vay efendim ne hakla diyorsun diyeceksin. ben de akşama kadar it gibi çalışıyorum yatağa girdiğimde babamı tanımam.. eşim yatağa girerken biraz ses yapsa cinim tepeme çıkıyor. belli ki uykuya düşkün bir yapısı var eşinin de. bi uyku mevzusu yüzünden adama şımarık bencil demişsin de bi kendine bakıyor musun? hakaret eden her türlü haksız konumdadır benim gözümde. iletişim böyle kurulmaz.

Daha çok yeni evlisiniz,birbirinize karşı hoşgörüyü atlamayın.
Her ikiniz de haksızsınız bence.

Uykusu konusunda hassas demek ki benim gibi .
Sinirlenmesi normal bence küçük şeyker bunlar dert etmeyin .

adamı haklı bulanlara şaşırdım. uyumak için yatakta kırk takla atan biri olarak özellikle..
biri bana höt höt konuşursa ah hayatım demem kimse demez.
sanki hayatım gece uyandırdın beni ya beraber yatalım yada daha dikkatli ol lütfen demişte kadın açmış ağzını yummuş gözünü.

konu sahibesi sen kimsin ki demeyin bir daha tek hatanız bu bence.

Ben sizi haklı buldum, kimse kimseden üstün değil, kıpırdanabilirsiniz, rahat edememişsinizdir. Ne münasebet, beni sabaha kadar uyutmadın, diye size kızıyor. Çalışıyorsa nolmuş? İnsan susar kalkar, tuvalete kalkar, siz ona ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Ama siz de çok ağır konuşmuşsunuz, bu kadar küçük bir konu için bu kadar büyük laflara gerek yok. Bence oturun,gece ve sabah onun hatalı olduğunu ve sizin de düşüncesizce konuştuğunuzu, konuşun.
Ben her yatağa girdiğimde yüreğim ağzımda yatıyorum özgür hissetmiyorum kendimi oflucak poflucak sinirlencek diye yattığı gibi kim uyurki hareket etmeden.bu genelde hep böyle bana da yazık değil mi? O da bazen burnu tıkalı oluyo ses çıkarıyo nefes alırken bende uyuyamıyorum ama hayatım yastığını düzeltiyim falan diyorum bu tepkisini ben haketmedim
Yanına gitmeseydinız ıyıydı..
Eşim geri adım attığımda hemen kendini kasan birisi evet gitmesem iyidi ama üzüldüm uyuyamadım kötü hissettim

Ben her yatağa girdiğimde yüreğim ağzımda yatıyorum özgür hissetmiyorum kendimi oflucak poflucak sinirlencek diye yattığı gibi kim uyurki hareket etmeden.bu genelde hep böyle bana da yazık değil mi? O da bazen burnu tıkalı oluyo ses çıkarıyo nefes alırken bende uyuyamıyorum ama hayatım yastığını düzeltiyim falan diyorum bu tepkisini ben haketmedim

Eşim geri adım attığımda hemen kendini kasan birisi evet gitmesem iyidi ama üzüldüm uyuyamadım kötü hissettim
Yani bir ömür aynı yerde uyuyacaksınız, iki farklı insan, alışacak yani. Benim de uykum çok bölünüyor, eminim eşimin de bölünüyor ama insanlık hali yani. Siz bu şekilde kalitesiz uyursunuz, kendinizi bu kadar kastığınız için. Ayrıca ben de çalışıyorum ve eşinizi bu konuda asla haklı bulamadım. Ama haklıyken haksız duruma düşmemek için dilimizi biraz tutmak gerek.

adamı haklı bulanlara şaşırdım. uyumak için yatakta kırk takla atan biri olarak özellikle..
biri bana höt höt konuşursa ah hayatım demem kimse demez.
sanki hayatım gece uyandırdın beni ya beraber yatalım yada daha dikkatli ol lütfen demişte kadın açmış ağzını yummuş gözünü.

konu sahibesi sen kimsin ki demeyin bir daha tek hatanız bu bence.
Bende sen kimsin ve bırakır giderim seni dediğim için üzüldüm bunu hak etmedi ama bende hak etmedim insan mısın demek ne demek döndüğüm için bir de ne yaptım ki yani?
güzel bi şekilde söylese anlayışsız bi insan değilim ama bazen eşim çok kaba oluyo

Önce birbirinize saygı duysanız mesela?
Odaya karanlıkta çook sessiz girmeye çalışsanız belki uyanmayacak? Ya da çok yorgun ve uyumak istiyosa bi gece salonda uyuyun bölmeyin uykusunu?
Sadece buraya yazdıklarınızı okuyoruz, tanımayız bilmeyiz sizi ama burdan yazdıklarınızdan anladığım şu ki, her şey sizin istediğiniz gibi oluyo. Yapcak bişey yok uyanıcak, napayim döndüm durdum, kovdum yataktan, geri aldım yatağa, saydım ağzıma geleni falan. Eşiniz buralarda hiç yok. Adamın hayatını ele geçirmişsiniz tamamen. Ona saygı duysanız böyle olmazdı.
Eşim zaten olayın başlamasında var ortada bi suçum yokken onun huysuzluğu var.benden şikayet ettiği için yatma yanımda istemiyorum dedim sonra da içimde vicdanımda rahat edemedim yanına gittim.bu konuyu böyle yorumlamanıza çok şaşırdım saygı duymayan ben değilim eşim.azıcık hareket etmeme tahamül edemiyosa ne diye evlendi o zaman.ki sabaha uzatmasaydı bi problem yoktu gece söylendi seslenmedim zaten

Bende sen kimsin ve bırakır giderim seni dediğim için üzüldüm bunu hak etmedi ama bende hak etmedim insan mısın demek ne demek döndüğüm için bir de ne yaptım ki yani?
güzel bi şekilde söylese anlayışsız bi insan değilim ama bazen eşim çok kaba oluyo

ben size hak verdim. etkiye tepki olmuş.
ama her sinirlendiğimizde ağzımıza geleni söylersek karşı tarafında ağzına geleni duyarız.
bu tabiki eşiniz içinde geçerli ilk kurşunu o atmış bu olayda.
sakinleştiğinizde bunu konuşun.

Back
X