• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bencilliği

Çalışmayan çalışanın halinden anlamaz bakın evdesiniz bir yemek hazırlamışsınız boynum ağrıdı diyorsunuz o insan da tüm gün çalışıyor eşinizle aynı anda yatmıyorsunuz hadi neyse ama yatarken de ses yapıyorsunuz. Ne olursa olsun haftanın hiç olmazsa belli günlerinde eşinizle birlikte yatağa girseniz daha iyi olmaz mı. Kaldı ki o bir laf söylemiş siz bin laf ne demek seni istemiyorum git yanımda istemiyorum bırakır giderim falan bu kadarını da asla haketmemiş yani hem suçlusunuz hem güçlü anlayamadım. Gideceksen git derdim ben eşinizin yerinde olsam

Ya atar yapmayacaksınız (ki tavrinizda %100 haksızsınız) ya da adam atariniza tepki vermeyince geri vites yapmayacaksınız.

Bence ikiniz de bencilsiniz. Adam çalışıyor gecenin bir yarısı uyandırıyorsunuz. Sessiz olabilirsiniz.

Hanginiz daha çok yoruluyor ve sorumluluğu fazla bir düşünün derim.

Bence uyku düzeninizi değiştirin. Siz de onunla uyumaya çalışın. 8 ayda kopmuşsunuz ki gayet normal.

Ayrıca çocuk gibi 'git başka yerde yat' sonra 'ayy vazgeçtim gel beraber yatalım' demeniz hiç hoş değil. Biraz olgun davranın.

Hoşgörü, anlayış bekliyorsunuz ama siz de öyle davranmıyorsunuz.

Son düzenleme:
8 ay evlilikte gelen bukadar saygısızlık 8 senede ne olur acaba sizin davranışınızı cok bencil düşünesiz saygısız buluyorum hep kendinizi haklı cıkarma capasındasınız yorumlarınızıda okudum davranlışnız normal değil biraz empati yapın yatkdan kovup onca laf söyleyip yata cagırmakda ne ne oluyor kücük cocuklar bile bu tavrınıza karşı koyar eşinizden ne bekliyrdunuz ki başka size birşey olmamış gibi davranmasını bu gidişle cabuk tükenirsiniz

Selenay92 Selenay92
Canım ben seni haklı buldum ilk başta.
Eşinin sana böyle gaddar davranmasına gerek yok. Her insan yatağa girince rahat uyuyabilmek için defalarca dönebilir.
Buraya kadar kesinlikle haklısın.
O çalışıyor diye yatağa girer girmez ölü gibi bir tarafta uyuyacak değilsin.
Sonrasına gelecek olursak ofkenle kendini hiç bir zaman haklı konuma getiremezsin.
Güzellikle konuşup bu sorunu cozebilirdin hakliyken haksız duruma dusmussun tamam sen konuşmak yerine ona ders verme yolunu seçtin seçtin zaman kararlı dur yatağına cagirinca değişti mi adam yok kendini haklı buldu bu sefer.
Ama dediğim gibi ilişkilerde her şey konuşarak tatlı dille çözülür. Bağırarak hakaret ederek sadece birbirinizden uzaklasirsiniz.
Yataginizdan göndermeyin böyle basit şeyler için. Gönderiyorsunuz hemen cagirmayin. Dengesiz bir durum bu. Her zaman sabit ama güzel fikirli olun. O zaman sizin ilişkiniz 4-4luk olur emin olun.

Esip gürledim tamam da hata yaptım fazla ağır kaçtı neden hala bunun farkına varmışken tavrımı uzatayım ki bu saçmalık değil mi? Telafi etmeye çalıştım hatamı ama benim hatamı anlamış olmam onu haklı yapmaz tabi ki sadece ben verdiğim tepkiyle haklıyken haksız oldum.bence evlilikte tükürdüğünü yalamak diye bişey olmamalı sinirle öfkeyle söylenen şeylerden pişmansak tükürdüğümü yalamış olurum diye daha da mesafe konulmamalı.ha baştan öfkeyle kalkmamak lazım o ayrı bi konu tabi

Evet adet olmuyorum geciktim 10 gündür hormonlarım beni sürekli etkiliyo tutarsız davrandım

Belki hamilesinizdir

Selenay92 Selenay92
Canım ben seni haklı buldum ilk başta.
Eşinin sana böyle gaddar davranmasına gerek yok. Her insan yatağa girince rahat uyuyabilmek için defalarca dönebilir.
Buraya kadar kesinlikle haklısın.
O çalışıyor diye yatağa girer girmez ölü gibi bir tarafta uyuyacak değilsin.
Sonrasına gelecek olursak ofkenle kendini hiç bir zaman haklı konuma getiremezsin.
Güzellikle konuşup bu sorunu cozebilirdin hakliyken haksız duruma dusmussun tamam sen konuşmak yerine ona ders verme yolunu seçtin seçtin zaman kararlı dur yatağına cagirinca değişti mi adam yok kendini haklı buldu bu sefer.
Ama dediğim gibi ilişkilerde her şey konuşarak tatlı dille çözülür. Bağırarak hakaret ederek sadece birbirinizden uzaklasirsiniz.
Yataginizdan göndermeyin böyle basit şeyler için. Gönderiyorsunuz hemen cagirmayin. Dengesiz bir durum bu. Her zaman sabit ama güzel fikirli olun. O zaman sizin ilişkiniz 4-4luk olur emin olun.
Haklısın canım tutarlı olmak ilişkide tarafların ilk özelliği olmalı
başlarda eşim böyle ben hep ne yapcağını bilen dik duran onu yola getiren tarafken evlilikte noldu da bu tersine döndü anlayamıyorum.
özümü kaybetmiş gibi hissediyorum bu fevri hareketler hakaret konuları eşimle hep ayrılma tartışma sebebimken bu kez aynısını ben yaptım onun gaddar davranması benim de hormonlarım yüzünden.bir daha git demicem zaten vicdanım el vermedi beceremedim oflarsa kalkıp ben giderim

Ben sizde haklılık payı bulamadım resmen kışkışrtmak için uğraşıp durmuşsunuz da adam size uymamış
Uyurken uyandırılmaktan nefret ediyorum çünkü uyanınca bir daha uykuya dalamıyorum bende eşime çok söyleniyorum
Madem yufka yüreğiniz var eşinizle birlikte uyuyun sabah onunla birlikte kalkın eşinizin uykusuz kalmasına izin vermeyin

Kızlar çoğunuzun fikri aynı.beni bi kez daha düşündürdü bu yorumlar öz eleştri ve empati yaptığımda evet bende çok kırılırdım dediklerime tavır yapardım bi sarıldı diye asla affetmezdim haklısınız bugün yanına gidip konuşalım diyip konuşucam ona da hatalı olduğu yeri kabalığını tahamülsüzlüğünü tatlı dille anlatıcam sonra dediklerm içinse gerekirse özür dilicem.
teşekkürler eleştirenlere ve sert de olsa yorum yapanlara.benim için hepsi değerli

Bence eşiniz haklı. Ben de yattıktan sonra gelse beni uyandırsa aynı şekilde surat yaparim çünkü bir daha uyumam çok zor oluyor. Bir de sabah kalkıp işe gidecek olmak daha bir strese sokuyor hiç uyuyamıyorum. Ya beraber yatın yatın ya da daha dikkatli olun bence. Bir de çok ağır konusmussunuz üstüne. Genel tavrıniz mı bu yoksa istemeyerek mı bu kadar fevri davrandıniz?

Peki evlilikte anlayış nerde kaldı?hoşgörü nerde? İnsan daha yeni evli karısına bi gece döndü uyutmadı diye hadi o an laf eder sabahına tavır yapar mı insan ol senin yüzünden geç kaldım diye bağırır mı? Bunlar normal şeyler mi ben hamile kaldığımda belki bütün gece dönücem hep böyle mi yapcak ya da bebek ağladığında nolcak?ben kendimi haklı buluyorum sadece biraz ağır konuştum
Eşinizin öyle hoşçakal demeden çıkıp gitmesi hoş değil bu uyandırma daha önce oldu mu ? Eşiniz yatınca sizde yatsanız olmaz mı. Birde ağır konuşmuşsunuz.

Eşinizin öyle hoşçakal demeden çıkıp gitmesi hoş değil bu uyandırma daha önce oldu mu ? Eşiniz yatınca sizde yatsanız olmaz mı. Birde ağır konuşmuşsunuz.
Buna takılan bir benim heralde diyordum bencede hoşçakal demeden çıkıp gitmesi hiç hoş değil sonuçta burası otel değil işte bana kızgınlığının geçmedğini o şekilde belli ediyo.olur ramazanda olmazdı çoğu günler sahura kadar uyumadan oruç tuttum ama bayramdan sonra olur evet

Ben de uyanırsam, saatlerce uyuyamam ve sinirlenirim. Bir de bazı insanlar, bir tartışmadan sonra yumuşayıp hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışabiliyor. Bazı insanlar da, asla o sorun tam anlamıyla çözülmeden eskisi gibi olamayabiliyor. Bence sizde de böyle bir ayrım var gibi. Onunla konuşup sorunu çözmeden eskisi gibi olmayacaktır. Bir kaç saat önce uyanıp, onunla beraber mi uyusanız acaba

Buna takılan bir benim heralde diyordum bencede hoşçakal demeden çıkıp gitmesi hiç hoş değil sonuçta burası otel değil işte bana kızgınlığının geçmedğini o şekilde belli ediyo.olur ramazanda olmazdı çoğu günler sahura kadar uyumadan oruç tuttum ama bayramdan sonra olur evet
O zaman dikkat et canım demekki eşin uykusu bölününce huysuz oluyor. Üzmeyin birbirinizi. Allah dert vermesin. Mutlu kalın.

Son düzenleme:
Peki evlilikte anlayış nerde kaldı?hoşgörü nerde? İnsan daha yeni evli karısına bi gece döndü uyutmadı diye hadi o an laf eder sabahına tavır yapar mı insan ol senin yüzünden geç kaldım diye bağırır mı? Bunlar normal şeyler mi ben hamile kaldığımda belki bütün gece dönücem hep böyle mi yapcak ya da bebek ağladığında nolcak?ben kendimi haklı buluyorum sadece biraz ağır konuştum
Hosgoru konusunda siz haklisiniz, sonuçta sabaha kadar aralıksız dönmediniz. Ama siz de hakaret konusunda haksızsınız. Iyice ateşlemişsiniz, haklıyken haksız duruma dusmussunuz

Haklısın canım tutarlı olmak ilişkide tarafların ilk özelliği olmalı
başlarda eşim böyle ben hep ne yapcağını bilen dik duran onu yola getiren tarafken evlilikte noldu da bu tersine döndü anlayamıyorum.
özümü kaybetmiş gibi hissediyorum bu fevri hareketler hakaret konuları eşimle hep ayrılma tartışma sebebimken bu kez aynısını ben yaptım onun gaddar davranması benim de hormonlarım yüzünden.bir daha git demicem zaten vicdanım el vermedi beceremedim oflarsa kalkıp ben giderim

Forumda hatasını kabul edip,banlanmadan sonuca ulaşan nadir konu sahiplerindensiniz.
Özeleştiri ve empati yapabiliyor olmanız bence çok önemli. Şu yorumunuzdan anladığım kadarıyla siz aslında hormonlarınızın esiri olmuşsunuz şu an. Ikinizde karşılıklı adım atarsanız düzelir ilişkiniz.
Allah yuvanızda mutluluk versin.

Hayatim kusura bakma gece uyandirdim seni, dieyecegiz yerde hakaret etmissiniz esinize .Tamamiyle haksizsiniz

Amin çok teşekkür ederim.konuştuk yemekten sonra onun sevdiği yemeği yaptım eskiden küs olduğumuzda eve tok gelirdi bi kere çok büyük kavga çıkardım ben uğraşıp yemek yapıyosam yiyip gelemezsin diye en azından bu sorunu aşabilmişiz artık aç geliyo küs de olsak birlikte yemek yiyoruz.neyse olanlar hakkında ne düşünüyosun dedim, bana yazdıklarını açıp okudun mu hiç dedi. (hakaretlerden bahsediyo) evet gece açtım okudum üzüldüm sonra yanına gelip sarıldım dedim.ikimiz de hatalıyız ben çok ağır konuştum sende bana haksız suçsuz yere bağırdın söylendin dedim hayır sen hatalısın uykumu böldün ben sana tavır yaptım sadece dedi bende sen beni sevmiyo musun döndüm yatakta diye bu kadar tavır alıyosun gaddarlık ediyosun dedim sen hala kendini savunuyosun konuşmayalım falan dedi bende yanından kalktım gittim sonra içerde başka konulardan bi iki muhabbet açtı bende uzatmadım konuştuk şimdi aramız hala soğuk ama küs değiliz ama eşim zor birisi her küslük çözülürken bunu hissediyorum hiç yapıcı değil

Hayatim kusura bakma gece uyandirdim seni, dieyecegiz yerde hakaret etmissiniz esinize .Tamamiyle haksizsiniz
Eğer o, sabah yüzüme bakmamak yerine aşkım nolur beraber yatalım bak uyanıyorum sen sonradan gelince düzenim bozuluyo deseydi eğer bende dediğinizi der her gece onunla beraber yatardım. ama oflayıp poflayıp sabah bi günaydını esirgeyen, bi suçum varmış gibi tavır yapıp, hoşçakal demeden evden çekip giden, ben noluyo sana bu kadar diye aradığımda da insan ol uyutmadın beni diyen birine o cevap uygun olmazdı bence

Back
X