Bilmiyorum bende ve çocuk olursa nolur diye düşünüyorum hayallerim o kadar karanlık ki.8 ayda neden birbirinize bu kadar tahammülsüzleştiniz
çünkü eşim çok tahamülsüz sanırım bi süre bebek düşünmemeliyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende ve çocuk olursa nolur diye düşünüyorum hayallerim o kadar karanlık ki.8 ayda neden birbirinize bu kadar tahammülsüzleştiniz
Çalışmak karşındakine hayatı zindan etme hakkı doğurmaz bencede ki bende çalışmayı çok istediğim halde o istemediği için çalışmıyorum.Yani bir ömür aynı yerde uyuyacaksınız, iki farklı insan, alışacak yani. Benim de uykum çok bölünüyor, eminim eşimin de bölünüyor ama insanlık hali yani. Siz bu şekilde kalitesiz uyursunuz, kendinizi bu kadar kastığınız için. Ayrıca ben de çalışıyorum ve eşinizi bu konuda asla haklı bulamadım. Ama haklıyken haksız duruma düşmemek için dilimizi biraz tutmak gerek.
Siz eşinizle yatıp onunla kalkabilirsiniz de, siz geç yatıp eşinizi uyandırıyorsunuz diye anlayışlı olması gereken eşiniz değil, çalışmadığınız halde eşinizle uyuyabilecekken onu uyandıran sizsiniz.Peki evlilikte anlayış nerde kaldı?hoşgörü nerde? İnsan daha yeni evli karısına bi gece döndü uyutmadı diye hadi o an laf eder sabahına tavır yapar mı insan ol senin yüzünden geç kaldım diye bağırır mı? Bunlar normal şeyler mi ben hamile kaldığımda belki bütün gece dönücem hep böyle mi yapcak ya da bebek ağladığında nolcak?ben kendimi haklı buluyorum sadece biraz ağır konuştum
kızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Ben çalışmıyorum haliyle eşim erken uyuyo bende hep ondan bikaç saat sonra yatıyorum. uyanıyo odaya girince tabi ama yapcak bişey yok neyse geçen gün yine o uyudu bende sonradan yatağa geldim boynum ağrıyodu (ona sabahtan akşama kadar istedikleri yemekleri yaptım çok yoruldum) rahat edemedim hemen bi süre döndüm,kıpırdandım (5 dk falan).niye uyumuyosun ya diye kızdı bana yerleşemedim dedim ofladı pofladı sinirm bozuldu ama uyku sersemir dedim takılmadım.sonra uyuduk sabah bana bi günaydın demedi tavırlı davranıyo sonra ne o öyle sen gece beni hiç uyutmadın diye bana laf etti hiçbişey demedim arkasından da ben çıkıyorum diyip kapıyı çekti gitti.Aradım hemen amacın ne senin noluyo benim niye anneme gitceğimi biliyosun keyfimi kaçırıyosun dedim insan ol biraz bütün gece senin yüzünden uyumadım diye bana bağırdı kapattı yüzüme.
Bundan sonra ben çıldırdım resmen.yatmıcaksın yanımda seni istemiyorum odada uyucaksın dedim. böyle evlilik olmaz olsun bırakır giderim seni bana böyle haksızlık edemezsin üzemezsin sen beni kıpırdadım diye kendini ne sanıyosun sen kimsin nesin falan baya söylendim affetmicem seni dedim.akşam konuşcaz dedi pek karşılık vermedi.akşam gelince bikaç cümle konuştu yemek yedin mi vs yemicem dedim ocaktan aldı yedi tek başına sonra yastığıyla örtüyü odaya koymuştum gitti yattı benim vicdanım o kadar yumuşakki elvermedi o kadar laf ettim ağır konuştum odada yatıyo dedim üzüldüm gittim sarıldım gel yatağımıza dedim elinden tuttum biraz nazlandı sonra geldi neyse uyuduk güzelce sabah bi baktım güle güle der diye bekliyorum çekti kapıyı gitti yine.o kadar sinirim bozukki kızlar ben ne yapsam olmuyo.yanına gitmekle sizce hata mı etmişim haksız duruma mı düşmüşüm affetmicem seni diyip üzülüp böyle davranmam yanlış mı olmuş
Ben eşimi geçirmiyorum çünkü sabahları o kadar suratı asık oluyo ki akşam eve gelirken çok iyi ama sabah tam tersinden uyanıyo kahvaltı hazırlıyım diyorum istemiyorum diyo beni çok geriyo bende kalkmıyorum baya süredir kendi güle güle diyip çıkıyo evden siz ne güzel yapıyomuşsunuz kırgınken bile öpücük alarak.ne kadarlık evlisiniz?Eşim benden geç uyur.
Ama ben yaklassam kızar yani.
Uykusu daha önemli çünkü.
O yüzden onu rahatsız etme.
Birde üstüne laf etmişsin.
Ben eşimle kırgın bile olsam mutlaka geçiririm.
Opucugumu alır öyle uyucaksam uyurum..
Bence sende boyle ya en azından için rahat olur canm
Haklısınız ama benim elimde olmayan şeyler için de pek umudum yok.mesela benim alerjim var arka arkaya defalarca hapşururum bahar aylarında.eşim bikaç kez iyi yaşa der sonra aa yeter ama artık der şakayla karışık sus diyo yani.bu kadar tahamülsüz bi insanSiz eşinizle yatıp onunla kalkabilirsiniz de, siz geç yatıp eşinizi uyandırıyorsunuz diye anlayışlı olması gereken eşiniz değil, çalışmadığınız halde eşinizle uyuyabilecekken onu uyandıran sizsiniz.
Her gece aynı şey yapıyorsanız adam dolmuştur haliyle.
İnsan elinde olmayan şeylerde anlayış beklemelidir, hamilelik, hastalık gibi.
Niye böyle yorumluyorsunuz ki olayı? Bu şekilde daha rahat hissettiğiniz için olabilir mi? Eşinizin uykusu ilk defa bölünmüyo sanırım. Her gece aynı şey tekrarlanıyor. Muhtemelen sık sık geceleri şikayet etmiştir bu durumdan dolayı. Ama bi değişiklik olmayınca da sinirlerine hakim olamamış sabaha taşımıştır.Eşim zaten olayın başlamasında var ortada bi suçum yokken onun huysuzluğu var.benden şikayet ettiği için yatma yanımda istemiyorum dedim sonra da içimde vicdanımda rahat edemedim yanına gittim.bu konuyu böyle yorumlamanıza çok şaşırdım saygı duymayan ben değilim eşim.azıcık hareket etmeme tahamül edemiyosa ne diye evlendi o zaman.ki sabaha uzatmasaydı bi problem yoktu gece söylendi seslenmedim zaten
Diğer hallerini bilemiyorum tabi, yorumlarım sadece bu yatma saati mevzusu İçin.Haklısınız ama benim elimde olmayan şeyler için de pek umudum yok.mesela benim alerjim var arka arkaya defalarca hapşururum bahar aylarında.eşim bikaç kez iyi yaşa der sonra aa yeter ama artık der şakayla karışık sus diyo yani.bu kadar tahamülsüz bi insan
Nası iyi geldi yorumunuz o kadar karamsarım ki bu konuda içimi rahatlattınız evet artık bişey yapmam çünkü haksız değilim.Eger esiniz insan ol gibi bir cumle kullanmasa sizde sen kimsin ki demezdiniz. Ama boyle cevap verincede insan hakliyken haksiz duruma dusuyor.
Evliligin ilk zamanlar oluyor boyle seyler, aliskanliklari degistirmek kolay olmuyor. Ama insanlar tabiki degisiyor gelecek icin endiselenmeyin. Benim esim cocuk hic sevmez, cocuk aglama, bagirma sesine dayanamazdi.Cocugumuz olurda aglarsa ben evden giderim susunca gelirim derdi.Uykusu bolunse dunyanin en sinirli insani olurdu. Simdi bebisimiz gecede sayisiz kez uyaniyor cogu zaman o uyanip konusarak sakinlestiriyor.
Bence bu konuda siz elinizden geleni yapmissiniz tekrar adim atmayin sabirla bekleyin biraz dusunup hatasini anlamasina firsat verin.
Uykusunu bölmem ilk değil ama kıpırdanmam ilkti evet çünkü boynum ağrıyodu ve bi türlü rahat edemedim yatakta.ayrıca o da benim uykumu çok böler yorganı kendine çeker au içer döner falan.uyku bu yani nolcak ki bölünebilirNiye böyle yorumluyorsunuz ki olayı? Bu şekilde daha rahat hissettiğiniz için olabilir mi? Eşinizin uykusu ilk defa bölünmüyo sanırım. Her gece aynı şey tekrarlanıyor. Muhtemelen sık sık geceleri şikayet etmiştir bu durumdan dolayı. Ama bi değişiklik olmayınca da sinirlerine hakim olamamış sabaha taşımıştır.
İlk defa böyle bir olay olmuşsa haklı olabilirsiniz ancak. İlk miydi peki? Gece o uyuduktan sonra uyumaya gidip uykusunu bölmeniz?
Ben her yatağa girdiğimde yüreğim ağzımda yatıyorum özgür hissetmiyorum kendimi oflucak poflucak sinirlencek diye yattığı gibi kim uyurki hareket etmeden.bu genelde hep böyle bana da yazık değil mi? O da bazen burnu tıkalı oluyo ses çıkarıyo nefes alırken bende uyuyamıyorum ama hayatım yastığını düzeltiyim falan diyorum bu tepkisini ben haketmedim
Eşim geri adım attığımda hemen kendini kasan birisi evet gitmesem iyidi ama üzüldüm uyuyamadım kötü hissettim
Sürekli tekrarlanan olaylar insanın sinirini bozar diyorum bende. Uykuyu geç en küçük saçma sapan kavga nedeni söylüyorum şimdi sana bizim evdeki. Çoraplar!Uykusunu bölmem ilk değil ama kıpırdanmam ilkti evet çünkü boynum ağrıyodu ve bi türlü rahat edemedim yatakta.ayrıca o da benim uykumu çok böler yorganı kendine çeker au içer döner falan.uyku bu yani nolcak ki bölünebilir
keşke oflayınca kalkıp odaya yatsaymışım diyorum. şu eskilerin yatak ayrılmaz sözleri geliyo hep aklıma ama bazen de gerekiyo işte