- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çok sinirliyim cokYok artık daha neler.aklını alırdım
O hattı geri aldırırdım emn ol...Çok sinirliyim cok
Eltin mi istemiş yoksa durduk yere mi almış eşin? Eltin yeni numaram diye herkese bildirdi mi ? Yaptığından ziyade ne alaka ona ne ucuz / pahalı konuşması o mu ödüyor sanki? Hiç hoş şeyler düşünemiciimm kusura bakmayınBugün öğrendim. Çok sinirliyim. Kamuda çalışıyor eşim. Tutmuş ucuza konuşsun diye kendi adına hat alıp eltime göndermiş. Benden habersiz olmasi normal mi. Şu ortamda kendi adina olan biseyi nasil baskasina verirsin diye tepki verdim. Arkamdan is çevrilmiş gibi hissediyorum. Hem onun adına olan bişeyi eltim kullanacak . Hemde bana söyleme gereği bile duymuyor. Hemde su an ortalik o kadar karisikken .. kendi adina olan hatti baskasina gonderiyor.. Tesadüfen öğrendim şok oldum. Ben ona herseyi soyluyordum. Herşeyi.
Bugün ne yaptın dediğimde hiiiiic diye cevap veriyordu. Sadece beni aptal yerine koymuş meğer.
Çok kötü tartıştık. Bunda ne var diyor. Madem bişey yok.neden bana soylenmiyo
Ahhh ahhh şu erkeklerin merhamet duygusu yok mune merhmetliymiş ucuza konuşsun diye eşine danışma gereği bile duymuyor..
yenge demek abla demek ailenin bir ferdi demek bu kadar kötü olmayın ya
şu kocacıklarınıza neden bir gem takmazsınız anlamam nereye sürseniz oraya gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?