eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bugün öğrendim. Çok sinirliyim. Kamuda çalışıyor eşim. Tutmuş ucuza konuşsun diye kendi adına hat alıp eltime göndermiş. Benden habersiz olmasi normal mi. Şu ortamda kendi adina olan biseyi nasil baskasina verirsin diye tepki verdim. Arkamdan is çevrilmiş gibi hissediyorum. Hem onun adına olan bişeyi eltim kullanacak . Hemde bana söyleme gereği bile duymuyor. Hemde su an ortalik o kadar karisikken .. kendi adina olan hatti baskasina gonderiyor.. Tesadüfen öğrendim şok oldum. Ben ona herseyi soyluyordum. Herşeyi.
Bugün ne yaptın dediğimde hiiiiic diye cevap veriyordu. Sadece beni aptal yerine koymuş meğer.
Çok kötü tartıştık. Bunda ne var diyor. Madem bişey yok.neden bana soylenmiyo

Eltin mi istemiş yoksa durduk yere mi almış eşin? Eltin yeni numaram diye herkese bildirdi mi ? Yaptığından ziyade ne alaka ona ne ucuz / pahalı konuşması o mu ödüyor sanki? Hiç hoş şeyler düşünemiciimm kusura bakmayın

Faturalı hat mı yoksa?bir de bu boyutu var konuşur konuşur ödemez size patlar.iyi niyetli demekki eşiniz?

yenge demek abla demek ailenin bir ferdi demek bu kadar kötü olmayın ya
şu kocacıklarınıza neden bir gem takmazsınız anlamam nereye sürseniz oraya gider

Tamam da kendi adına almak belli bir sorumluluk almak anlamına da gelmiyor mu ?
Bilemiyorum böyle şeyler de daha dikkatli olmak gerekiyor bence,a eltime alayım hadi arkadaşıma alayım falan bana garip geliyor sonuçta bilgi vererek almıyorlar mı bu hatları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…