eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Faturayı eşin ödemeyecekse sorun olarak gormezdim
Belki önceki hattın çok geliyordu faturası
Elti aileden değil mi sanki
malesef is o kadar basit degil. hatta parasini esi odese sorun degil ama hattin esin ustune olmasi sorun. yakin zamanda basina bir suru is geldi bir arkadasimin kardesine cikardigi hattan.

evet aynen olay kıskançlık degil. hatta parasini da odese ben kizmam ama kendi adina bir kayit actirmak sorun bu devirde

hat dediğimiz nedir ki
ben yengeme bir hat aldığımda eşim bana bu konuda hesap soramaz yaptığım illegal bir durum değil yengede yabancı değil abimin eşi yiğenlerimin annesi yeri gelir bende omdan bir fedakarlık isterim yada o bir jest yapar
hayır yanlış bana kalırsa eşlerin bu kadar muhalefet olması sinirden çıldırması yapmayın lütfen

Yarın bir gün suça karıştığında o hat sizin adınıza oluyor ama.
Bu kadar kolay olmamalı böyle şeyler.Kıskançlık falan değil mevzu.

Sende ona dedi kuzenimin yada kis kardesimin kocasida bana hat almis sagolsun de ancak oyle anlar ne sacma bi durum oldugunu !!! Bide kamu ya senden niye gizliyo yalnis anlanacak bi duruma sokuyo

Sonuna kadar haklısınız okuyunca ben bile sinir oldum dediğiniz gibi madem bişey yok niye gizli yapmış

Yarın bir gün suça karıştığında o hat sizin adınıza oluyor ama.
Bu kadar kolay olmamalı böyle şeyler.Kıskançlık falan değil mevzu.
terör örgütümü kuracak kadın hem aileden biri bu konuda bir yanlış yapıyorsa haberdar olmak en iyisi ki bu çok uzak bir ihtimal

Yarin oburgun hat bir suca karissa emin olun seceresini doker annecigini aglatirlar o hattin :)
Yahu kimin kullandigini cok basit ispatlarlar. bugun biz vatandas halimizle
Netten girip ne yapilmis kimle konusulmus erisebiliyoruz.
Hat senin ustune eller yukari yapilabilir mi
Yapmayin allah askina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…