- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sorsa izin vermezdi belkide sonra söyleyecektisorun yengesine hat alması değil bunu eşine söylememesi
konu sahibinin güvenlik kaygısıyla hat almasına karşı olduğuna inanmıyorum tamamen kıskançlıkHerhangi biri adına üyelik/hat açma işlemlerini onaylamıyorum ben.En azından böyle kişisel durumlarda.
konu sahibinin güvenlik kaygısıyla hat almasına karşı olduğuna inanmıyorum tamamen kıskançlık
kıskançlık insani bir duygudur faydalarıda vardır her insanda vardır kim ben kıskanç değilim derse külliyen yalan fakatı var bunun karşımızdaki insanı rahatsız yargılayıcı sömürücü olmamak lazım bu karşılıklı ilişkilere zarar verir ve dışardan çok itici gözükür
duygularımızı kontrol edebilmeliyiz
Bence sorsa konu sahibi yanlış anlamayacaktı eşine hak verecekti, ayrıca sorduğunda eşinin kızacağı bir şeyi zaten yapmamalı biri benim kızacağımı düşündüğü için bana sormadan bir şey yapsın sonra gelsin söylesin yok valla ben kabul edemem, üstelik burda adam eşine söylemiyor konu sahibi tesadüf öğreniyorSorsa izin vermezdi belkide sonra söyleyecekti
AnladımBence sorsa konu sahibi yanlış anlamayacaktı eşine hak verecekti, ayrıca sorduğunda eşinin kızacağı bir şeyi zaten yapmamalı biri benim kızacağımı düşündüğü için bana sormadan bir şey yapsın sonra gelsin söylesin yok valla ben kabul edemem, üstelik burda adam eşine söylemiyor konu sahibi tesadüf öğreniyor
İnşallah öyledir, bu da bir ihtimalAnladım
Ama bazen erkekler bazı şeyleri sorun olarak büyütülecek kizilacak bişey olarak görmüyorlar o yüzden söyleme gereği duymamış olabilir
Belkide aileden biri olduğu için gerek duymadı
Kendi kocası kamu çalışanı değildir belki ondan olabilir mi ?kendi kocasından değilde neden sizin eşinizden istemiş hattı ben buna anlam veremedim
aranız nasıl eltinizle ve kaynınızla? samimi misinizdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?