eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Yani benden habersiz olduğu için kıyameti koparırdım.. yani söyleseler ve eltimle aram iyiyse problem etmezdim ama gizli saklı olduğuna göre eltinizi sevmiyorsunuz..

Herhangi biri adına üyelik/hat açma işlemlerini onaylamıyorum ben.En azından böyle kişisel durumlarda.
konu sahibinin güvenlik kaygısıyla hat almasına karşı olduğuna inanmıyorum tamamen kıskançlık
kıskançlık insani bir duygudur faydalarıda vardır her insanda vardır kim ben kıskanç değilim derse külliyen yalan fakatı var bunun karşımızdaki insanı rahatsız yargılayıcı sömürücü olmamak lazım bu karşılıklı ilişkilere zarar verir ve dışardan çok itici gözükür
duygularımızı kontrol edebilmeliyiz

Kıskançlıksa eğer size katılıyorum,gereksiz bir kıskançlık olur bu.

Ne alaka yahu kocasi yokmu alsn hattni karisi ne kadr konusuyosada odesin.
Hem bi suru operator ve bi suru tarife var faturali-faturasiz kendilerine uygunu secseymis.
Esinde ne ince fikirli.

Sorsa izin vermezdi belkide sonra söyleyecekti
Bence sorsa konu sahibi yanlış anlamayacaktı eşine hak verecekti, ayrıca sorduğunda eşinin kızacağı bir şeyi zaten yapmamalı biri benim kızacağımı düşündüğü için bana sormadan bir şey yapsın sonra gelsin söylesin yok valla ben kabul edemem, üstelik burda adam eşine söylemiyor konu sahibi tesadüf öğreniyor

Hat üzerinden borç yapması dışında çok başka işler açılabilir başına.
Bir suç işlense onun üzerine kalır falan.

Valla bu zamanda kimse kimseye güvenemiyor.
Gerek de yok öyle bir güvene.

Ayrıca ucuza konuşması mesleğinden ötürüyse öyle bir kolaylık var.
Direk kişinin üzerine değil de onun onay verdiği 3 yakını da kampanyalı tarifeden faydalanıyor gibi.
Bari öyle bir şey yapsaydı..

Direk kendi üzerine alması hoş değil bence de.

Sizlerin nasıl akrabalık ilişkileri var öyle çok merak ediyorum ki .
Biri bizden Bir şey istese de faydamız dokunsa diye milletin gözünün içine bakıyoruz .
Mutlu oluyoruz akrabalarimiza faydamız dokunduğunda.
Allahtan çoğunluk hala bizler gibi düşünüyor .

Anladım
Ama bazen erkekler bazı şeyleri sorun olarak büyütülecek kizilacak bişey olarak görmüyorlar o yüzden söyleme gereği duymamış olabilir
Belkide aileden biri olduğu için gerek duymadı

kendi kocasından değilde neden sizin eşinizden istemiş hattı ben buna anlam veremedim
aranız nasıl eltinizle ve kaynınızla? samimi misinizdir?

Eşine söyle ne var bunda yaa demesin, bir yakınım iki ay hapiste yattı, kayınçosuna kendi adına hat çıkarmış vermiş, kayınçosu fetöcuymuş bylock kullanıyormuş , hat bunun üstüne diye aldılar içeri bizde şok olmuştuk sorguda ortaya çıktı , adam boşu boşuna iki ay hapis yattı yaa, bu devirde nasıl güveniyor derhal hattı alın eltiden.

kendi kocasından değilde neden sizin eşinizden istemiş hattı ben buna anlam veremedim
aranız nasıl eltinizle ve kaynınızla? samimi misinizdir?
Kendi kocası kamu çalışanı değildir belki ondan olabilir mi ?
Kamululara daha avantajlı tarifeler var.

Su donemde aynen kendi adina hat alip vermesi cok sacma olmus borcu harci uzerine kalir kadin konusur konusur uzerine atar valla kocanin bu devirde kmse kmseye bi copunu vermiyoda birak hatti

Cok sacma.kocasi alsin eşin niye aliyo hadi aldi aldi kendi adina niye aliyo.kocasinin adina alsaydi.senin haberinin olmamasi zaten facia.allah sabir versin valla

Cok sacma geldi bana pardon ama eltine hat almak esinize mi dustu acaba ben burda merhamet goremiyorum kusura bakma ama hem esiniz eltinizin hat ile ilgili olmadigini nerden biliyor eltin mi istedi acaba ????

Nasıl öğrendin? Kim istemiş?

Yaptığı şey sana büyük saygısızlık. Arkandan iş çevirmiş. Kardeşine olsa neyse de kardeşinin karısı ne alaka?

Kızmakta haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…