• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz ev yaptirmasi

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.864
13.508
448
Ankara
Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen

Pessss yok artık.
Bu kadar da olmaz diyeceğim ama olmuş.
Eğer eşim benden habersiz mal, mülk işlerine girse ve en son ben ogrensem ne yapardım diye düşünüyorum.
Maddi olarak sizi çok zorlamış olması lazım hiç mi fark etmediniz acaba.
Ev yaptırmak baya maliyetli çünkü.
Ailesi ile ortak yaptırmış olabilirmi.
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu konularda biz konuşup karar veririz.

Sizin tepki vereceğinizi düşünüp ona göre mi söylememiş olabilir. Ama bunu bile yapmayı büyük güven sorunu. Tepkinizi belli edin ve mümkünse sürdürün. Yoksa birşeyler saklamaya devam edecektir

Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Çüşşş organize örgüt gibiler :skandal:
O evi başlarına yıkarım onların

Merhaba
Bu durumda size ait olan bütün birikimi harcamış olmalı. Yerinizde olsam evin tapusunu kendi üzerine almazsa boşarım, hatta tapuyu müşterek yaparım yarısı her koşulda benim olur. Madem bir halt yedi harcadığı paranın bedeli olarak mal sahibi olmalı. Eğer böyle bir şey yapmazsa kendi pisliğinde boğulması temennisiyle davamı açarım. Sizin maaşınıza güvenip yapmıştır büyük ihtimalle, aç açıkta kalsın. İnşallah sizin üzerinize çekilmiş bir kredi falan yoktur.
Pek çok şeyi affederim ama enayi yerine konulup kandırılmayı asla

Eşime dedim ki ben senden gizli annemlere ev yaptirsam, sen de annemlere bu süreçte gelip gitsen ama kimse sana bir şey söylemese, direkt boşanma sebebi dedi. Belki anlık bir cevap verdi bilemem ama insan bu kadar sinsilikle yola devam etmek istemez.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz de söylemiş, evin tapusunu kendi üzerine yapmazsa boşanın. Beni dar boğaza sokup kıt kanaat geçindirirken kimse gidip bir başkasına ev yaptıramaz.

boşanın bence. :süslü:

şaka bir yana, alın karşınıza sorun:

''hangi akla hizmet böyle bir şey yaptın,hadi yaptın neden benden sakladın?

sakladıysan kızacağımı biliyordun demek ki, e kızıyorsam demek ki yanlış bir şey yapıyorsun,haksız mıyım?

ben aynısını yapsaydım,anne babama senden habersiz ev yaptırsaydım ne hissederdin? ''

diyin.

bakalım size nasıl yaklaşacak. kaba mı gidecek yoksa ılımlı mı. bize de yazın gelişmeleri olur mu.

Nasıl ya nasıl?
Benim ki de araba alırsam annemin üzerine yapıcam diyordu demek ki habersiz yapanlar da varmış :skandal:
Kelimeler kifayetsiz sizi bırak karısı olmayı insan yerine koymayan bir eş. Bence sizde aynı tavırı sergileyin laftan anlamaz bunlar. Hatta çalışıyorsanız maaşın bir kısmını annenize geri kalanı ayrı hesaba direk.

Eşinizin yaptığı saygısızlığa yorum dahi yapmak istemiyorum.

Ben başka bir şeye takıldım: Alınan şey bir telefon, bir saat değil ki siz fark etmeyesiniz.
Evi yaptırıp eşyalarını alacak kadar bir para harcanmış bütçenizden, bu nasıl fark edilmeyebilir?
Ya da eşiniz çok zengin, hiç standartlarınız düşmedi üstüne bir de ev yaptırdı. İşin içinden çıkamadım🙄🤔

Back
X