• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz ev yaptirmasi

Nasıl ya nasıl?
Benim ki de araba alırsam annemin üzerine yapıcam diyordu demek ki habersiz yapanlar da varmış :skandal:
Kelimeler kifayetsiz sizi bırak karısı olmayı insan yerine koymayan bir eş. Bence sizde aynı tavırı sergileyin laftan anlamaz bunlar. Hatta çalışıyorsanız maaşın bir kısmını annenize geri kalanı ayrı hesaba direk.
Çok parası vardır yapsın, alsın ama ortak bir hesap varsa danışmadan ben yaptım demekle olmuyor. Ayrıca anne babaya araba almak bilmiyorum, ben babamın araba kullanmasina karşıyım, artık yaşı ilerledi

Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Eşin senden mal kaçırıyor sanki. Boşanma niyeti var mı. Bikac yakın tanıdık boşanma öncesi mal kaçırma yapmis. Çok çirkin . Umarım böyle bı durum yoktur

Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Allah yardımcın olsun .Bazı insanlar akbaba gıbı .Gercı akbabaya hakaret oluo

Çok parası vardır yapsın, alsın ama ortak bir hesap varsa danışmadan ben yaptım demekle olmuyor. Ayrıca anne babaya araba almak bilmiyorum, ben babamın araba kullanmasina karşıyım, artık yaşı ilerledi
Zaten annesine almıyordu ki olurda boşanırsak yarısı sana kalmasın diye mal kaçırıyor aklınca annesinin ehliyeti bile yok ne sürmesi :kızgın:
Sonuç boşuyorum bu gereksizi sürüm sürüm sürünsün:KK52:

Merhaba
Nasıl ya 😳 bir ev kolay yapılmıyor ki ne kadar maaşı var bu adamın hiç sormadinizmi bu para nereye gidiyor diye babamlarda ev yapıyor adam maaştan maaşa resmen gıdım gıdım alıyor herşeyi evdede haliyle düzgün yeme içme giyinme olmuyor hatta giyinme hiç olmuyor

Merhaba
Size öğrendikten sonra da açıklama yapmadı mı kendisi

Yani eşinden habersiz ailesine para göndereni duydum, ailesinin borçlarını ödeyeni duydum, hediye alan duydum ama ev yaptıranı, birde bu evi eşya ile donatanı da ilk kez duyuyorum ve müsaadenizle şuracıkta kendimi bırakıp bayılıyorum 😳

Neyse bayılmadım 😁 ama ben olsam önce o evin tapusunun kimde olduğunu öğrenir daha sonra o tapuyu bizzat kendi üzerime yaptırıp kapısına da kilidi vururdum.. İçine ne kendim girerdim ne de başkasını sokardım..

Maaşımdan bir kuruş bile eşime vermez, hemen gidip bi kredi çeker altıma kendime ait şahsi bir araba alırdım.. Eğer arabanız varsa onu da eşime al onu sana verdim derdim.. Sonra tabi borçların altından kalkılamayacağı için ben bu evi satmaya karar verdim sen ne dersin bu işe diye eşime danışırdım 😁😁

Back
X