- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.499
- 83
- Konu Sahibi VuslataDair
Yuhh yaniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok parası vardır yapsın, alsın ama ortak bir hesap varsa danışmadan ben yaptım demekle olmuyor. Ayrıca anne babaya araba almak bilmiyorum, ben babamın araba kullanmasina karşıyım, artık yaşı ilerlediNasıl ya nasıl?
Benim ki de araba alırsam annemin üzerine yapıcam diyordu demek ki habersiz yapanlar da varmış
Kelimeler kifayetsiz sizi bırak karısı olmayı insan yerine koymayan bir eş. Bence sizde aynı tavırı sergileyin laftan anlamaz bunlar. Hatta çalışıyorsanız maaşın bir kısmını annenize geri kalanı ayrı hesaba direk.
Eşin senden mal kaçırıyor sanki. Boşanma niyeti var mı. Bikac yakın tanıdık boşanma öncesi mal kaçırma yapmis. Çok çirkin . Umarım böyle bı durum yokturMerhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Allah yardımcın olsun .Bazı insanlar akbaba gıbı .Gercı akbabaya hakaret oluoMerhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Zaten annesine almıyordu ki olurda boşanırsak yarısı sana kalmasın diye mal kaçırıyor aklınca annesinin ehliyeti bile yok ne sürmesiÇok parası vardır yapsın, alsın ama ortak bir hesap varsa danışmadan ben yaptım demekle olmuyor. Ayrıca anne babaya araba almak bilmiyorum, ben babamın araba kullanmasina karşıyım, artık yaşı ilerledi
Nasıl yaMerhaba
Size öğrendikten sonra da açıklama yapmadı mı kendisiMerhaba