• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz ev yaptirmasi

İyi de ev yaptırmış diyorsunuz

Ne malum bekli o da katkıda bulunmuştur

Yani memlekete ev kaça mal olur bilmem de atıyorum 250 bin olsun

Bu durumda adam bu parayı trink diye verecek ve size hissettirmeyecek variyette mi

Yoksa memlekette ev köydeki bahçeye bir göz derme çatma oda mı

Ha bunu da söylemeliydi tabii ama galiba iyi ki yaptırmış diye sevinirdim.

Eltiden sonra benimle yaşayacağına kendi evi olsun diye

Neyse arkadaşların sorduğu yukarıdaki makul sorulara yanıt verirseniz ayrıntılı yorum yapılır zira bunu kimden duyduğunuz önemli

Herkes tapu demiş de memlekette anne baba tarlasına yapılan evin tapusu olmaz bu aşamada

evı kendı uzerıne almazsa bosanın cunku bu tarz adamlar eşlerınden malı kacırırken kendıme saglam bır dal bulayım bosanırım fıkrıne de sahıpler

esınızın yaptıgı bosanma sebebıdır esten habersız mal edınıp baskasının ustune yaparken de mal kacırıyor
tek akıllı kendısı sankı

sıze hıc bırsey soylememelerının nedenı agız bırlıgı yapmıslardır onlara bırsey sormayın bıle tutup da senın kocan sana soylemedıyse bız ne bılelım nıye karısalım derler
esınız soylemelıydı zaten sıze bunu ,danısmalıydı

onunla aynen bu sekılde konusun ben haklarımı bılıyorum bu yaptıgın evlılık kurumu ıcın bosanma nedenı ve mal kacırmaya gırer amacın ne senın acık konus benımle derdım ben olsam

Yuhhh artık ya adama bak siz nesiniz afedersiniz eşek başı mı ?

Nasıl öğrendiniz ?
Öğrendikten sonra hiç sormadınız mı ?
Ben oraya gidecektim bayramda ve gittiğimde kalacak yer sorunu olmamasına rağmen hiç rahat ettirilmedik diyebilirim
Eltimle telefonda konuşurken bu defa yeni evde kalacaksınız dedi o şekilde öğrendim ve başımdan aşağı kaynar sular dökuldu

Pessss yok artık.
Bu kadar da olmaz diyeceğim ama olmuş.
Eğer eşim benden habersiz mal, mülk işlerine girse ve en son ben ogrensem ne yapardım diye düşünüyorum.
Maddi olarak sizi çok zorlamış olması lazım hiç mi fark etmediniz acaba.
Ev yaptırmak baya maliyetli çünkü.
Ailesi ile ortak yaptırmış olabilirmi.
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu konularda biz konuşup karar veririz.
Zorlandım maaş alamıyoruz ödemeler sıkıntılı dedi güvendim aklima gelmedi böyle bir şey hiç kendisi yurt dışında iş yapiyor

Sizin tepki vereceğinizi düşünüp ona göre mi söylememiş olabilir. Ama bunu bile yapmayı büyük güven sorunu. Tepkinizi belli edin ve mümkünse sürdürün. Yoksa birşeyler saklamaya devam edecektir
Bu ilk falso değil muhtemelen arsa ve araba da alındı ama ispat edemiyorum ben açıkçası iyi bir avukat bulup boşanmak istiyorum

Bu durumda size ait olan bütün birikimi harcamış olmalı. Yerinizde olsam evin tapusunu kendi üzerine almazsa boşarım, hatta tapuyu müşterek yaparım yarısı her koşulda benim olur. Madem bir halt yedi harcadığı paranın bedeli olarak mal sahibi olmalı. Eğer böyle bir şey yapmazsa kendi pisliğinde boğulması temennisiyle davamı açarım. Sizin maaşınıza güvenip yapmıştır büyük ihtimalle, aç açıkta kalsın. İnşallah sizin üzerinize çekilmiş bir kredi falan yoktur.
Pek çok şeyi affederim ama enayi yerine konulup kandırılmayı asla
Ben çalışmıyorum kendisi yurt dışı baglantili iş yapıyor kazancı gayet iyi
Bende boşanmak istiyorum ama bunu nasıl ispat ederim bilmiyorum

Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Resmen seni kandırmışlar, çok ayıp etmişler, suç eşinde , sana değer verip söyleme ihtiyacı duymamış ki ailesi neden keyiflerini bozsun ? Bu erkekler var ya hepsi kendine müslüman...

Back
X