- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi VuslataDair
Konu sahibi arada sizin de cevap yazmanız lazım biliyorsunuz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oraya gidecektim bayramda ve gittiğimde kalacak yer sorunu olmamasına rağmen hiç rahat ettirilmedik diyebilirimYuhhh artık ya adama bak siz nesiniz afedersiniz eşek başı mı ?
Nasıl öğrendiniz ?
Öğrendikten sonra hiç sormadınız mı ?
Sordum bilmiyormuş gibi yaptı annesi de haberim yok dedi halen salak yerine koyacaklar yani sonrası işte kavga kıyamet ama halen sindiremiyorumYuhhh artık ya adama bak siz nesiniz afedersiniz eşek başı mı ?
Nasıl öğrendiniz ?
Öğrendikten sonra hiç sormadınız mı ?
Zorlandım maaş alamıyoruz ödemeler sıkıntılı dedi güvendim aklima gelmedi böyle bir şey hiç kendisi yurt dışında iş yapiyorPessss yok artık.
Bu kadar da olmaz diyeceğim ama olmuş.
Eğer eşim benden habersiz mal, mülk işlerine girse ve en son ben ogrensem ne yapardım diye düşünüyorum.
Maddi olarak sizi çok zorlamış olması lazım hiç mi fark etmediniz acaba.
Ev yaptırmak baya maliyetli çünkü.
Ailesi ile ortak yaptırmış olabilirmi.
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu konularda biz konuşup karar veririz.
Çalışmıyorum ama ondan ayrı kalıyorum iş dolayısıyla ve çok zorlanıyorum karşılığı bu mu olacaktiÇalışıyorsanız eve para vermeyin gizliden bankaya atın
Bu ilk falso değil muhtemelen arsa ve araba da alındı ama ispat edemiyorum ben açıkçası iyi bir avukat bulup boşanmak istiyorumSizin tepki vereceğinizi düşünüp ona göre mi söylememiş olabilir. Ama bunu bile yapmayı büyük güven sorunu. Tepkinizi belli edin ve mümkünse sürdürün. Yoksa birşeyler saklamaya devam edecektir
Sordum en son para benim mal benim sana ne dediInsan karısından gizli gizli is yapabilirmi ya
Sordunuzmu neden benden böyle bişe sakladın diye?
Belkide sizin tepki verecegini düşünüp yaptı bunu
Ayıp etmis herkes bile
Ben çalışmıyorum kendisi yurt dışı baglantili iş yapıyor kazancı gayet iyiBu durumda size ait olan bütün birikimi harcamış olmalı. Yerinizde olsam evin tapusunu kendi üzerine almazsa boşarım, hatta tapuyu müşterek yaparım yarısı her koşulda benim olur. Madem bir halt yedi harcadığı paranın bedeli olarak mal sahibi olmalı. Eğer böyle bir şey yapmazsa kendi pisliğinde boğulması temennisiyle davamı açarım. Sizin maaşınıza güvenip yapmıştır büyük ihtimalle, aç açıkta kalsın. İnşallah sizin üzerinize çekilmiş bir kredi falan yoktur.
Pek çok şeyi affederim ama enayi yerine konulup kandırılmayı asla
Resmen seni kandırmışlar, çok ayıp etmişler, suç eşinde , sana değer verip söyleme ihtiyacı duymamış ki ailesi neden keyiflerini bozsun ? Bu erkekler var ya hepsi kendine müslüman...Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Işte orda tutunursun öyle dicek bişe bulamazsınSordum en son para benim mal benim sana ne dedi
Para benim mal benim sana neÇok afedersiniz ama oha yani.
Bir açıklama yaptı mı size, nasıl izah ediyor bu yaptigini?
Siz nasıl öğrendiniz?
Evet bana maaş alamıyoruz deyip kısıtlı para gönderdiği dönemde yaptirmisEvi sizin yanınızda olmadığı dönemdemi yaptırmış?
Siz ne şekilde öğrendiniz?
Bu konu hakkında konuştunuz mu?