- Konu Sahibi VuslataDair
-
Çüşşş organize örgüt gibilerMerhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Bu durumda size ait olan bütün birikimi harcamış olmalı. Yerinizde olsam evin tapusunu kendi üzerine almazsa boşarım, hatta tapuyu müşterek yaparım yarısı her koşulda benim olur. Madem bir halt yedi harcadığı paranın bedeli olarak mal sahibi olmalı. Eğer böyle bir şey yapmazsa kendi pisliğinde boğulması temennisiyle davamı açarım. Sizin maaşınıza güvenip yapmıştır büyük ihtimalle, aç açıkta kalsın. İnşallah sizin üzerinize çekilmiş bir kredi falan yoktur.Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?