• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz ev yaptirmasi

Çocuk yoktur inşallah. 😔

Hele ki çocuk yoksa hiç uğraşmayın avukatla görüşün derim. Yoksa sizden de yavrunuzdan da çalar, sizler aç otururken, bebeğe mama alamazken ailesine lüks cep telefonlarını alır. Varlık içinde yokluk çekersiniz.

Sıfırdan kursa gitseniz, okusanız vallahi bundan çok daha iyi.

Üstüne bu burun dikliğiyle yurt dışından gelirken hanım bile getirebilir, Allah korusun. 😨

Para onunsa evlilik de sizin.
Çocuk var ve gerçekten varlık içinde yokluk çektik hep

Eltinizin nasil haberi olmus, orda mi yasiyor? Nerden bakarsan bak is cevrilmis arkanizdan. Esiniz ztn inkar etmemis. Cok can sikici. Ustte biri yazmis mesajda itiraf ettirin diye. Cok mantikli. Hem esinizle hem yengeyle bu konuda mesajlasip onlara bu evi anlattirin. Elinizde delil olsun. Sonra da iyi bir avukat bulun. O evin yarisini alirsiniz. Kolay degil oyle benim param sanane deyip cekilmek. Evliyken alinan her sey ortaktir. Avukat daha iyi yonlendirir tabii.
Evet eltim orda yaşıyor
İnşallah iyi bir avukat bulacağım

Bu çok zor olacak sanırım çünkü kendisi banka bile kullanmıyor Western union ile yolluyor neyi nasıl ispat ederiz bilmiyorum ki
işinin ehli iyi bir avukat bulmaniz lazim. O size yol gösterebilir. Ayrica varlik icinde yokluk cekmissiniz, durumu olmasina ragmen size kisitli imkanlar saglamis. Umarim avukat arkadaslar görür ve size fikir verir.

Evet eltim orda yaşıyor
İnşallah iyi bir avukat bulacağım
Boşanma protokolünde mal kaçırdığını ispat edebilirseniz eğer. Vurun acimayın. Avukatın ucretini de talep edin. Tazminat ile nafaka. Yapılan evin yarisini da isteyin. Varsa araba arsa vs. Hepsini kanitlamaya gayret edin. Ne kadar kanıt o kadar varlık demektir.

Mesajlaşarak size sana ne benim param minvalinde şeyler yazmasına olanak sağlayın.

Mesela ;" benden habersiz nasıl ev yaptirirsin"
Gibi mesajlar atın.

Allah yardımccınız olsun. Eşiniz bu hareketi... sizden mal kaçırıp borcsuz harçsız bosamak istiyor gibi görünüyor.

Cidden artık şaşırmayacağım diyorum ama her gün KK beni şaşırtmayı başarıyor. :D
Benim başıma gelse dünyayı yıkardım herhalde.
Tüm delilleri topla ve lütfen boşa o kocan olacak insan artığını.

Back
X