- Konu Sahibi VuslataDair
Para benim mal benim sana neSize öğrendikten sonra da açıklama yapmadı mı kendisi
Açıklama bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para benim mal benim sana neSize öğrendikten sonra da açıklama yapmadı mı kendisi
Oooo klâsik cevap . Para benim mal benim . Bana borç benim ödeyen benim diyen eski eşim geldi . Yapacak bişey yok tepki de verseniz eşinizin tutumu buPara benim mal benim sana ne
Açıklama bu
Ailesinde o eve bir kuruş verecek kimse yok tamamını eşim yaptırdı buna eminimİyi de ev yaptırmış diyorsunuz
Ne malum bekli o da katkıda bulunmuştur
Yani memlekete ev kaça mal olur bilmem de atıyorum 250 bin olsun
Bu durumda adam bu parayı trink diye verecek ve size hissettirmeyecek variyette mi
Yoksa memlekette ev köydeki bahçeye bir göz derme çatma oda mı
Ha bunu da söylemeliydi tabii ama galiba iyi ki yaptırmış diye sevinirdim.
Eltiden sonra benimle yaşayacağına kendi evi olsun diye
Neyse arkadaşların sorduğu yukarıdaki makul sorulara yanıt verirseniz ayrıntılı yorum yapılır zira bunu kimden duyduğunuz önemli
Herkes tapu demiş de memlekette anne baba tarlasına yapılan evin tapusu olmaz bu aşamada
Hiç öyle bir niyeti yok inanın zaten bu ilk vukuati da değil bilmiyorum ne yapacağımNe yapın edin tapuyu üstünüze aldırana kadar nefes aldırmayın eşinize. Zararın neresinden dönulse kardır.
Eşimin kazancı çok iyidir iki yıldır aksıyor maaş dedi durdu oraya para gönderdiği konusunda şüphelerim vardı zatenEvi esinizin yaptirdigi , dosedigi ne malum? Tapu da onun ustune degilmis. Siz nasil haberdar oldunuz?
Özür dilerimSorulara cevap vermeyenler neden konu açıyor ya çıldırıyorum. Burada bu kadar insan yardimci olmak icin zahmet edip uzun uzun yaziyor, konu sahibi hanimlar bir cevap vermekten aciz....
Evet aynen öyleDur ya ben şimdi anladım konuyu. Bu adam yurt dışında calisiyor. Kazandiklarini sizden habersiz kendi ailesinin üstünemi mi yatırım yapıyor emaan yorebbim![]()
Son iki yıldır para gönderme işini banka değil Western union ile yaptı hep bu da çıkar mı ortaya ?Mahkeme kararıyla hesap dökümlerini çıkarırsınız. Eşinizin kime ne kadar gönderdiği çıkar ortaya
Para gönderme işini banka değil Western union ile yaptı hep bu da ortaya çıkar mı kolayca ?Yurtdışı bağlantılı iş yapıyorsa banka hesaplarından çıkar ortaya,
Sen iyi bir avukat bul bence
Niye evlenmiş sizinle o zaman? Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı?Para benim mal benim sana ne
Açıklama bu
Özür dilemeyin. Bakin cevap verince nasil da insanlar size çözüm yolu gösteriyorlar. Sorulara cevap gelmeyince askida kaliyor.Özür dilerim
Para gönderme işini banka değil Western union ile yaptı hep bu da ortaya çıkar mı kolayca ?
Eltinizin nasil haberi olmus, orda mi yasiyor? Nerden bakarsan bak is cevrilmis arkanizdan. Esiniz ztn inkar etmemis. Cok can sikici. Ustte biri yazmis mesajda itiraf ettirin diye. Cok mantikli. Hem esinizle hem yengeyle bu konuda mesajlasip onlara bu evi anlattirin. Elinizde delil olsun. Sonra da iyi bir avukat bulun. O evin yarisini alirsiniz. Kolay degil oyle benim param sanane deyip cekilmek. Evliyken alinan her sey ortaktir. Avukat daha iyi yonlendirir tabii.Eşimin kazancı çok iyidir iki yıldır aksıyor maaş dedi durdu oraya para gönderdiği konusunda şüphelerim vardı zaten
Eltim söyledi evi de
Kendi üzerinde görünmüyor ise annesi üzerine almış denektir. Hak iddia edemezsiniz bu durumda. Ayrılık düşüncesiyle yapılmış bir eylem maalesef ki.Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Çocuk var evetNiye evlenmiş sizinle o zaman? Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı?
Bu çok zor olacak sanırım çünkü kendisi banka bile kullanmıyor Western union ile yolluyor neyi nasıl ispat ederiz bilmiyorum kiÖzür dilemeyin. Bakin cevap verince nasil da insanlar size çözüm yolu gösteriyorlar. Sorulara cevap gelmeyince askida kaliyor.
Cevaplariniza da baktim. Siz boşanacagim dediginiz icin gönül rahatligiyla söylüyorum, bu işin peşini birakmayin, donuna kadar alin.
Insallah buradaki avukat arkadaslar size yol gösterirler.