• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz ev yaptirmasi

boşanın bence. :süslü:

şaka bir yana, alın karşınıza sorun:

''hangi akla hizmet böyle bir şey yaptın,hadi yaptın neden benden sakladın?

sakladıysan kızacağımı biliyordun demek ki, e kızıyorsam demek ki yanlış bir şey yapıyorsun,haksız mıyım?

ben aynısını yapsaydım,anne babama senden habersiz ev yaptırsaydım ne hissederdin? ''

diyin.

bakalım size nasıl yaklaşacak. kaba mı gidecek yoksa ılımlı mı. bize de yazın gelişmeleri olur mu.
Asla ılımlı olmadı para benim mal benim kazanan benim sana ne dedi

Merhaba
Başlıkta da anlayacaginiz üzere eşim benden habersiz üstelik de beni maddi dar boğazda bırakarak memlekete ev yaptırmış yetmemiş içine de eşyalar alınmış
Normalde annesi diğer eltimle yaşıyordu gecimsizlikleri vardı demek ki ev ayırma amaçlı bu yola girildi
Ama o ev yapılırken ben bir ara ziyaret amaçlı oraya gittim benimle yediler içtiler ama o evden bahsetmediler bunu kendime yediremiyorum kendisi iş dolayisiyla yanımda değil nerdeyse bir aydır bu sebebten konuşmuyorum ev kimin üstüne bilmiyorum e devletten baktım eşimde görünmüyor tapu
Ne yapmalıyım akil akıldan üstündür bana bir akıl lütfen
Yazıklar olsun ya ailecek sizi kandirmislar kocan elti KV 😒😒kesin tapu onlardan biri dedir demejki ev size yapılmamış KV ye yapılmış olabilir 😒

Nasıl ya nasıl?
Benim ki de araba alırsam annemin üzerine yapıcam diyordu demek ki habersiz yapanlar da varmış :skandal:
Kelimeler kifayetsiz sizi bırak karısı olmayı insan yerine koymayan bir eş. Bence sizde aynı tavırı sergileyin laftan anlamaz bunlar. Hatta çalışıyorsanız maaşın bir kısmını annenize geri kalanı ayrı hesaba direk.
Çalışmıyorum zaten bu anlamda bu ilk vukuati değil boşanmak istiyorum

Eşinizin yaptığı saygısızlığa yorum dahi yapmak istemiyorum.

Ben başka bir şeye takıldım: Alınan şey bir telefon, bir saat değil ki siz fark etmeyesiniz.
Evi yaptırıp eşyalarını alacak kadar bir para harcanmış bütçenizden, bu nasıl fark edilmeyebilir?
Ya da eşiniz çok zengin, hiç standartlarınız düşmedi üstüne bir de ev yaptırdı. İşin içinden çıkamadım🙄🤔
Eşimin geliri iyiydi evet ama son iki yıldır falan maaş ödenmiyor aksıyor vs vs diyerek kısıtlı para gönderdi inanın böylesi gelmedi aklıma kimin aklına gelir ki

Ben çalışmıyorum kendisi yurt dışı baglantili iş yapıyor kazancı gayet iyi
Bende boşanmak istiyorum ama bunu nasıl ispat ederim bilmiyorum
Mahkeme kararıyla hesap dökümlerini çıkarırsınız. Eşinizin kime ne kadar gönderdiği çıkar ortaya

Yok artık😳😳ev yaptırmış ev pazardan karpuz almamış nasıl fark etmediniz maddi olarak etkilemedi demek ki sizi. Bir Allah’ın kulu da gelip size söylemedi 😳🤭e siz nasıl öğrendiniz sonra?
Maddi olarak emdigim süt burnumdan geldi
Evet bir kişi olsun bana söylemedi
Eltimden öğrendim
Diğer türlü bayramda gittiğimde gorecektim çünkü orda kalacakmisiz

Belki tamamen masumane bir açıklaması vardir. Büyük şehirlerde çalışan insanlar memleketlerine ev yaptırmayı severler. Ki bence bu çok normal. Annesini düşünerek ve gelecekte sizi ve çocuklarını düşünerek yaptırmıştır size de süpriz yapacaktır olamaz mi.
Para benim mal benim sana ne dedi bana

Nasıl ya 😳 bir ev kolay yapılmıyor ki ne kadar maaşı var bu adamın hiç sormadinizmi bu para nereye gidiyor diye babamlarda ev yapıyor adam maaştan maaşa resmen gıdım gıdım alıyor herşeyi evdede haliyle düzgün yeme içme giyinme olmuyor hatta giyinme hiç olmuyor
Maaş aksıyor ama iş bitiminde içerde kalan maaş ödenecek rahatlatacagiz dedi bende bekledim

Back
X