Eşimin benden habersiz gezmesi?

Kuebak

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
114
146
23
32
Selamun aleykum hanimlar..
Eşleriniz sizsiz avmye gezmeye veya alisverise gittiginde size soylemesi gerekmezmi? Haberinizin olmasini istemezmisiniz? Benmi abartiyorum?

Özetle eşim işteyken bos vakti olunca, ben yurtdisina ailemin yanina gittigm zamanlarda, ve haftasonlarida arada arkadasimin yanina gidiyorum diyerek hep haber vermeden avm ye gidiyor.. Ya cebindeki faturadan ya pot kirmasindan veya bisey aldigi zaman mecbur soylemek zorunda kaldigindan ögreniyorum.. bu gune kadar pek bisey demedim.. bugun yine arkadasinin yanina diye cikti.. Ve avmde olduklarini ogrendim..
Benden habersiz gezmesi normalmi? Bana soylese giderken zaten tmm dicem sadece haberimin olmasini istiyorum bu anolmal abartili bir talepmi?

Haber versem ne degisecekki, niye attigim her adimi sana haber vereyim gibi bi dusuncede ve abarttigimi dusunuyor..

Kavga ettik.. Daha dogrusu kavga etmeye musade etmedim onun gibi sinirlenmedigim icin sadece kirgin bi sekilde sessiz kaldim o bagirirken.. Sorun, cocugumuzda olmuyor.. Bu gece icin doktor iliski olmasini soylemisti.. Ama cok kirginim.. cocuk icin yaklasmalimiyim esime yoksa tavrimi korumalimiyim sizce?

Arkadaşımın yanı derken nereyi kast ediyor? Avmde buluşuyor olamazlar mı? Yani avm ye habersiz gitmesi garip değil de bunu sakliyorsa eğer o garip.

Ve Aleyküm es selam :)

Avm de bir adam ne yapabilir sorusu aklıma geldi
Arkadaşımın yanına diye çıkıp neden avm ye gitsin ?
Avm sapıklığı diye bir şeyi daha duymadık
Bide hani birini rahatsız etse güvenlik var
Hep aynı yerden mi alışveriş yapıyor
bak bu önemli bir ayrıntı

Sen çocuğunuz olmamasına çok takıp
Adamı sıkıyor olabilir misin ?
Ya zaten çocukta yok gözü dışarda diye mi düşünüyorsun ?
Sevişme konuşana karışmıyorum

Siz yurtdışında iken de mi haber verecek

Benim eşim de gider işten boş zaman bulunca ben de giderim

Hiç de bunun için kavga etmedik

Bir şey lazımsa alırız kahve içeriz vs her an birlikte olma zorunluluğu yok ki

avm bildiğimiz avm değil mi?
Hep aynı avm'ye gidiyorsa bi kıllanın derim de yine de siz bilirsiniz

Eşinizin kişiliğine ve karakterine bağlı sizin tepkiniz benim eşim gitse çok umursamam ben mesela ne yapabilir AVM de yada siz ne gibi sakinca buluyorsun bunda buda önemli bebek işine gelincede iyisi baba olucagina senin her şartta yanında olabileceğine inanıyorsan evlat dünyanın en tatlı şeyi ama tereddutlerin varsa hiç kalkişma tek başına çok zor olur

Sorun varken çocuk yapayım mi diye sorman daha tuhaf değil mi?

Avm'ye gitmesinde sıkıntı yok ama habersiz gitmesi canını sıkmış, insan kendini değersiz gibi hissediyor hani haber vermeye gerek görülmeyen kişi gibi oluyorsun. Eşinin karakteri nasıl baskın bir karakterde mi? Haber vermeyi eşten izin alma gibi görüp bunu da kendisine yakıştıramadıgı için söylemiyor olabilir. Yoksa bir şeyden şüphelendigi için rahatsız değil sanki konu sahibi ben onu anladım

Cvplar icin cok tesekkurler cidden yaptigmin dogrumu yanlismi oldugunu cozmeye calisiyorum.. Yani sorun ondan suphelenmem degil alisveris icin gidiyor veya arkadasina eslik ediyor bunu biliyorum sadece neden haber vermiyor iste saniyorum avmde oluyor arkadasinin evine gitti saniyorum birlikte avmdeler her seferinde guzel bir sekilde lutfen gezdigin zaman haberim olsun zaten kisitlamiyorum seni dedigim halde yine gizli gidiyor.. Daha dogrusu bana soyleme "rapor verme" geregi duymuyor..
Yani onun gezmeye veya alisverise gittigini bilmeyehakkim yokmu? Cidden abartili bi istekmi bu

Ay evet anlamissiniz cok sagolun ve esime gercekten coook sakin ve guler yuzle sadece biraz. Kirgin oldugumu haberim olmasini istedigimi aciklamaya calistikca buyuttu sinirlendi ozaman lavobaya giderkende haber vereyim gibi sacma sacma seyler soyledi ve cok abarttigmi dusunuyor..

Tuvalete gidiyorum şekerim...
Bir simit yiyeceğim aşkım...
Kalkabilir miyim tatlım...
Avm ye gidebilir miyim sevgilim...

Ne fark var bu soruların arasında?

Şart mı sence bilmen...

Eşinle aynı kafadayiz anladım
Ya ben erkek zihniyetine sahibim ya sen çok abartiyorsun

Abartılı değil aslında haber vermesi gerek madem kısıtlama yok acaba görmenizi istemediği hı arkadaşımı var hani yerini bilirsiniz yanına gidersiniz diye mi düşünüyor buda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…