Sorun varken çocuk yapayım mi diye sorman daha tuhaf değil mi?
Ay evet anlamissiniz cok sagolun ve esime gercekten coook sakin ve guler yuzle sadece biraz. Kirgin oldugumu haberim olmasini istedigimi aciklamaya calistikca buyuttu sinirlendi ozaman lavobaya giderkende haber vereyim gibi sacma sacma seyler soyledi ve cok abarttigmi dusunuyor..Avm'ye gitmesinde sıkıntı yok ama habersiz gitmesi canını sıkmış, insan kendini değersiz gibi hissediyor hani haber vermeye gerek görülmeyen kişi gibi oluyorsun. Eşinin karakteri nasıl baskın bir karakterde mi? Haber vermeyi eşten izin alma gibi görüp bunu da kendisine yakıştıramadıgı için söylemiyor olabilir. Yoksa bir şeyden şüphelendigi için rahatsız değil sanki konu sahibi ben onu anladım
Tuvalete gidiyorum şekerim...Cvplar icin cok tesekkurler cidden yaptigmin dogrumu yanlismi oldugunu cozmeye calisiyorum.. Yani sorun ondan suphelenmem degil alisveris icin gidiyor veya arkadasina eslik ediyor bunu biliyorum sadece neden haber vermiyor iste saniyorum avmde oluyor arkadasinin evine gitti saniyorum birlikte avmdeler her seferinde guzel bir sekilde lutfen gezdigin zaman haberim olsun zaten kisitlamiyorum seni dedigim halde yine gizli gidiyor.. Daha dogrusu bana soyleme "rapor verme" geregi duymuyor..
Yani onun gezmeye veya alisverise gittigini bilmeyehakkim yokmu? Cidden abartili bi istekmi bu
Eşinle aynı kafadayiz anladımAy evet anlamissiniz cok sagolun ve esime gercekten coook sakin ve guler yuzle sadece biraz. Kirgin oldugumu haberim olmasini istedigimi aciklamaya calistikca buyuttu sinirlendi ozaman lavobaya giderkende haber vereyim gibi sacma sacma seyler soyledi ve cok abarttigmi dusunuyor..
Cvplar icin cok tesekkurler cidden yaptigmin dogrumu yanlismi oldugunu cozmeye calisiyorum.. Yani sorun ondan suphelenmem degil alisveris icin gidiyor veya arkadasina eslik ediyor bunu biliyorum sadece neden haber vermiyor iste saniyorum avmde oluyor arkadasinin evine gitti saniyorum birlikte avmdeler her seferinde guzel bir sekilde lutfen gezdigin zaman haberim olsun zaten kisitlamiyorum seni dedigim halde yine gizli gidiyor.. Daha dogrusu bana soyleme "rapor verme" geregi duymuyor..
Yani onun gezmeye veya alisverise gittigini bilmeyehakkim yokmu? Cidden abartili bi istekmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?