Eşimin benden habersiz gezmesi?

Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum

Bence yanlış bir beklenti değil
En azından arkadasima gidiyorum deyip eve geldiginde avm yi gezdik demeli

Birde söyle düşün arkadasa gitmiş sıkıntı etmemişsin biz avm ye gidiyoruz diye aramakta bir degisik olabilir
Sonucta arkadaşıyla birlikte ; )

Konu Sahibi ben açıkçası bu durumda hiç rahat edemezdim. Herkes çok rahat yazmış ne var bunda diye. Ama eşiniz bır değil iki değil hep gidiyor ve haber vermiyor ben işkillendim kusura bakmayın üzmek istemem ama. .. birde kavga çıkartmış birseyler gizler gibi. Ben bunu hissettim şahsen doğru değil. Ha tabiki atıyorum isteyken bi kahve içelim der arkadaşı gider haber vermesin zaten . Ama hergün hergün gitmesi garip

Bunun sıkça olması benim de tuhafıma gitti. Açıkçası benim nişanlım gidip alışverişler yapsa gezse tozsa ve akşam bana hiç anlatmasa ben delirirdim. En azından eve geldiğinde ben şuraya gittim şunu aldım diyebilmeli. Neden gizliyor ki? Siz de haklı bir tepki vermişsiniz. Bende eşinizde bir art niyet sezdim. Ama geçmişinize inmek gerek. Hep mi böyleydi yoksa bu tavır ve kafasına estiği gibi gezmeler yeni mi başladı?

Bazen sevgilim nerdesin sen der, burdayim derim neden haber vermedin der, bende herzamanki soyledigim cumleyi kullanirim eeee sende haber vermiyorsun derim, halbuki verir :) ve konu kapanir.. bende ona sorarim ama cok nadir.. sureklide olmazki.. ben bayan olarak sahsen sevgilimin bana surekli nerdesin sen demesini istemem.. rapor ustune raporda verilmezki...

bence sizde bir yere giderken haber vermeyin, ''arkadaşımın yanına'' diyip gezmeye gidin.. görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…