Ben sizi çok iyi anlıyorum, sevdiğime bu konu yüzünden surat asarım hep. Baktım surat asmaktan anlamıyor ben de onun gibi yaptım habersiz çıktım gezdim dolaştım beni arıyor napıyosun diye dışarıdayım cevabını alınca bozuluyordu bir kaç defa böyle yapınca artık o da hareketlerine çeki düzen verdi, artık haberdar eder her zaman. Erkeklere bu durum basit, tartışması saçma geliyor ama karşıdaki kişi aynısını yapınca rahatsız oluyorlar, bence anlatmayı bırak eşinin yaptığı gibi hareketler sergile o zaman anlıyorlar anca.Ay evet anlamissiniz cok sagolun ve esime gercekten coook sakin ve guler yuzle sadece biraz. Kirgin oldugumu haberim olmasini istedigimi aciklamaya calistikca buyuttu sinirlendi ozaman lavobaya giderkende haber vereyim gibi sacma sacma seyler soyledi ve cok abarttigmi dusunuyor..
Tuvalete gidiyorum şekerim...
Bir simit yiyeceğim aşkım...
Kalkabilir miyim tatlım...
Avm ye gidebilir miyim sevgilim...
Ne fark var bu soruların arasında?
Şart mı sence bilmen...
Totosuna çip takın haritadan gözlemleyin.
Ben garip Bi durum göremedim. Benim eşim haftada 1 arkadaşlarıyla yemeğe gider arada sinemaya gider yani dese ki avmye gittim iyi der geçerim. İlla mağaza gezmek zorunda değil ki Bi kahve içerler sohbet ederler. Abartıp sinirini bozma bence.Selamun aleykum hanimlar..
Eşleriniz sizsiz avmye gezmeye veya alisverise gittiginde size soylemesi gerekmezmi? Haberinizin olmasini istemezmisiniz? Benmi abartiyorum?
Özetle eşim işteyken bos vakti olunca, ben yurtdisina ailemin yanina gittigm zamanlarda, ve haftasonlarida arada arkadasimin yanina gidiyorum diyerek hep haber vermeden avm ye gidiyor.. Ya cebindeki faturadan ya pot kirmasindan veya bisey aldigi zaman mecbur soylemek zorunda kaldigindan ögreniyorum.. bu gune kadar pek bisey demedim.. bugun yine arkadasinin yanina diye cikti.. Ve avmde olduklarini ogrendim..
Benden habersiz gezmesi normalmi? Bana soylese giderken zaten tmm dicem sadece haberimin olmasini istiyorum bu anolmal abartili bir talepmi?
Haber versem ne degisecekki, niye attigim her adimi sana haber vereyim gibi bi dusuncede ve abarttigimi dusunuyor..
Kavga ettik.. Daha dogrusu kavga etmeye musade etmedim onun gibi sinirlenmedigim icin sadece kirgin bi sekilde sessiz kaldim o bagirirken.. Sorun, cocugumuzda olmuyor.. Bu gece icin doktor iliski olmasini soylemisti.. Ama cok kirginim.. cocuk icin yaklasmalimiyim esime yoksa tavrimi korumalimiyim sizce?
Canim inan alay değil benim konuşma tarzım bu. Ciddi yazdım.Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum
Gereken cevaplar verilmiş zaten.Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum
Ne desem bilemedim bu oturtulmasi gereken bir konu. Karsilikli beklentilerinize gore hareket edilmesi gerek.
Biz sadece gitmeden once suraya gidiyorum diye cikariz. Plan degisir ya da ordan baska yere gecilirse ayyyh dur hemen arayip haber vereyim demeyiz.
Bazende arkdsla bulusunca karar verilir. Ne var bunda
Nereye gittiginden cok ne yaptigi onemli. Haber vermeden gidiyor peki bunun yani sira size yalan soyluyor mu sakladigi bir seyler var mi ona guveniniz tam mi? Bunlarin cevabi onemli.
Sadece erkeklere has bir oz degil bu uani kadinlarda o an gittigi yeri bildirmeyi sevmez aksam muhanbeti gecer soylenir
Gereken cevaplar verilmiş zaten.
İletişim sorunu yaşıyorsunuz kopukluklar var ama çocuk düşünüyorsunuz.
Ben bir bayan olduğum halde yani erkekler bu konuda daha hassastır bilirsiniz ; boş vaktim olmuştur avm ye girmisimdir ya da arkadaş hadi gidelim demiştir gitmisizdir bunu eşime söylemem. O da bazen söyle merak ederim diyor unutuyorum diyorum konu kapanıyor. Sizin gibi bi de üstüne trip atsa çok kızarım valla .Cvplar icin cok tesekkurler cidden yaptigmin dogrumu yanlismi oldugunu cozmeye calisiyorum.. Yani sorun ondan suphelenmem degil alisveris icin gidiyor veya arkadasina eslik ediyor bunu biliyorum sadece neden haber vermiyor iste saniyorum avmde oluyor arkadasinin evine gitti saniyorum birlikte avmdeler her seferinde guzel bir sekilde lutfen gezdigin zaman haberim olsun zaten kisitlamiyorum seni dedigim halde yine gizli gidiyor.. Daha dogrusu bana soyleme "rapor verme" geregi duymuyor..
Yani onun gezmeye veya alisverise gittigini bilmeyehakkim yokmu? Cidden abartili bi istekmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?