Eşimin beni aldattığından eminim artık

yalelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
165
101
103
İstanbul
Hanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak

Kamera kayıtlarıni size vermezler.
Telefondan delil alsanız da mahkeme kabul etmiyor.ozel hayatın gizliligi olduğu için.
Halka açık yerde fotoğraf, video gibi kanitiniz olsa çok işinize yarar.
Kızınızın yaşadığı duruma çok üzüldüm.
Size de geçmiş olsun

Sanki evlilikte özel hayatin gizlilgi kaldirilmisti gibi biseyler hatirliyorum, yanlis mi hatirliyorum?

Uyuyodu alkollü seni bi kadin ariyo kim bu dedim kem kum etti teli aldı iste yalandan şifre giremedi falan yarın evden gideceksin dedim

Sanki evlilikte özel hayatin gizlilgi kaldirilmisti gibi biseyler hatirliyorum, yanlis mi hatirliyorum?
Yok canım telefon, bilgisayar gibi kişisel eşyalardan bilgi alınmıyor.delil sayılmıyor.gizli kamera evin güvenliği ve çocuk içinse önceden varsa kabul ediliyor.
Ortam dinleme ses cihazı da öyle kabul edilmiyor.
Sadece halka açık ortamda olması lazım.
Şahit olması lazım.
Yazılı belge olmalı mesela kredi kartıyla o kadının Adına veya adresine fatura gibi.

Ben biliyorum bu benim için yeter aslinda ama ispat etmem lazım inan sadece bosanip kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…