Eşimin beni aldattığından eminim artık

Yani sonuçta kızınız şahit olmuş.
Eşinizin inkar etmesi ve uzatması çocuk için çok zor olur.
Yarın giderse,anlaşmalı bosanirsa en azından çocuk için çok iyi olur.
Siz eşinizin huyuna bilirsiniz zor mu olur boşanmak.

Düzenimi bozmak istemiyorum ama birakmayacak beni çok zorlayacak aglıycak sizlancak bidaha olmayacak diycek oncedende yakalamıştım ama bu son
Ah keşke şu önceden de yakalamıştım olmasaydı.
Ben ilk sefer zannettim.

Şuan en kotu olan şey sizin aldatilmis olmanız değil.
Eşinizin sizi aldatması da değil.

13 yaşında kiziniz şahit olmuş.bu bütün olanlardan en kötüsü.bunu düşünün ve bosanin.

Siddeti falan yok ama beni bırakmax herdefasında konuşuyorum yeminler ediyo en fazla iki aya yine eski hallerine donuyo bide kızımin şahitliği kabul edilir mi kizimı bu duruma sokmak istemiyorum.bana ne dedi biliyor musun anne affedecekmisin sen bukadar gurursuzmusun sana hep yapıyo bunu

Nasıl olsa sizi aldatıyor bir kerelik bisi olmadığına göre
Muhakkak yakalarsınız.
Bu arada burada duymuştum ttelefonuna bir uygulama yükleniyormuş izliyormuşsunuz.
Hoş telefona uygulama yüklense karıstırdıgında görmez mi di mi? Belki farkli dosyalaradır bilemiyorum. Buradan yazıyordu birileri.

Paranız varsa iŞi gücü olmayan birine takip ettirin ve foto çektirin

Sarhoş olarak geldiği icin eve telefonunu karıstorabılırsınıx , kesinlikle vardır fotosu kadınla. Ekran görüntüsü alıp kendinize atabılırsınız. şifreliyse açmanız lazım.
Aklıma gelenler bunlar.

Lütfen kızınızı düşünün.
Seneye lgs sınavı olacak o çocuğun.
Babasının aldatmasın yakalamış çocuk.
Onu bu kötü ortamda tutmayın.
Gerçekten geleceği için bunu bu sefer kabul etmeyin.
Kocanizin yalvarmasini dinlemeyin.

Kızınız çok haklı nolur onu dinleyin.kocani,kendini bırak çocuğunu dinle onu düşün.aman diyeyim gerçekten ben çocuğa üzülüyorum.

Kızınızın bu söylediklerine çok üzüldüm. Kızınızın gözünde bu durum sineye çekilebilir bir durum haline gelmemeli. Gelecekteki ilişkileri için çok önemli bir mesaj verecek sizin tutumunuz. Affetmeyin boşanın, çocuk aldatılmanın affı olmadığını net görmeli. Sizde gelecekte, aldatılmayı sürekli sineye çekmiş bir anne profili olarak kalmazsınız kafasında.

Uzaklaştırma da alabilirsiniz

Savcılığa başvurmanız gerekir uzaklaştırma kararı için. Dava açmanız gerekmez ama şiddet yada tehdit yoksa aldatma için uzaklaştırma vereceklerini sanmıyorum

O zaman restaurantta ki goruntu halka acik yer, alabilirse belki kullanabilri mi?

Bence kayıtları vermezler .Verseler bıle bıze vermezler .Tabıkı nufuslu bir adınız vs fln varsa denwyebılırsınız .O ancak fılmlerde olur .

Bir avukata danışın lütfen, yasalar sürekli değişiyor. Aynı olay bir tanıdığımın başına geldi. Restorant görüntü vermedi, dava açarsanız görüntü verebiliriz dediler. Kayıtlar 2 ay tutuluyor bu yüzden hızlı davranmanız lazım. Elimizdeki fişi saklamayı unutmayın. Ayrıca üzerine kayıtlı tüm numaraların incelenmesini isteyebikşrsinşz dava da. Uzun uzun konuşmaları aldatma sayabiliyorlar. Yalnız eğer eşinizin maddi durumu yoksa çekişmeli ile boşa uğraşmayın anlaşmaya çalışın, Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kayıt vermesede görsem yeter
Vermezler.Ben ulaşamam mesela kendı adıma ama sız deneyebılırsınız.Ama hakıme gotursen arkadasıyla bır seyler ıcebılır normal der.Bence bu olaya gırmeyın.Napın bılıomusunuz sessızce tlfnunu takıp edın .Yazışmaları kendınıze atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…