Nasıl ispatlarım aracın üzerine verdiği is arkadaşı şahitlik yapmazkiYa birde yorumlar da gördüm.
eğer şahsi olarak maddi durumunuz yeteri kadar iyi değilse,lütfen başkalarının üzerine olan mallar hakkında avukata detaylı bilgi alın.
bu malların eşinizin olduğunun ama başkalarının üzerinde olduğunu,eğer onun olduğunun kanıtlayabilirsem,ses kaydı yada herhangi bişey bu mallardan hak iddia edebilir misiniz öğrenin.
bence ceketini alıp çıkmasına izin vermeyin.
çok kontrollü olmanızı tavsiye ediyorum.
bunu bir avukat ile başarabilirsiniz.
öfkenize yenik düşmeyin.
önceliğiniz hemen boşanmak değil,
Sağlam boşanmak olmalı.
bence tabi.
İşte şahitlik değil ama başkasının üzerine kayıt ettiği malları başka nasıl ıspatlamam gerekir diye avukata soracaksınız.Nasıl ispatlarım aracın üzerine verdiği is arkadaşı şahitlik yapmazki
Annenizin (eger girdu ise) ya da onun eve sarhos geldigini goren herhangi birinin sahitligi ileBişey daha sorayım arkadaşlar sosyal ağlarda hep alkol masalarinda arkadaşlariyla resimleri var buda delil olurmu zil zurna geliyo eve nasıl ispatlarım
O şekilde kayıt alamazsın.Ancak şikayetin sabitse olayla alakalı olarak bu görüntüler delil niteliğinde kullanilabilir.Hirsizlik,taşınmaz zarar-ziyan veya gasp(vb) gibi bir durum söz konusu ise senin talebin ve devletin eliyle bu görüntüler incelenebilir.Hanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak
Umarım sizin için en hayırlı yoldan kurtulursunuzSiddeti falan yok ama beni bırakmax herdefasında konuşuyorum yeminler ediyo en fazla iki aya yine eski hallerine donuyo bide kızımin şahitliği kabul edilir mi kizimı bu duruma sokmak istemiyorum.bana ne dedi biliyor musun anne affedecekmisin sen bukadar gurursuzmusun sana hep yapıyo bunu
Kızınızın bu sorusu bile boşanma kararı almak için yeterli.yoksa kızınıza Allah yaşatmasın ilerde böyle bir durum yaşarsa olağan karşılarSiddeti falan yok ama beni bırakmax herdefasında konuşuyorum yeminler ediyo en fazla iki aya yine eski hallerine donuyo bide kızımin şahitliği kabul edilir mi kizimı bu duruma sokmak istemiyorum.bana ne dedi biliyor musun anne affedecekmisin sen bukadar gurursuzmusun sana hep yapıyo bunu
Yahu şöyle tavsiyeler vermeyin. Bu bir suç. Adam telefonuma uygulama yükledi dese, farketse ve dava açsa hapis cezası ile yargılanır. Başka çözüm bulması lazımNasıl olsa sizi aldatıyor bir kerelik bisi olmadığına göre
Muhakkak yakalarsınız.
Bu arada burada duymuştum ttelefonuna bir uygulama yükleniyormuş izliyormuşsunuz.
Hoş telefona uygulama yüklense karıstırdıgında görmez mi di mi? Belki farkli dosyalaradır bilemiyorum. Buradan yazıyordu birileri.
Paranız varsa iŞi gücü olmayan birine takip ettirin ve foto çektirin
Sarhoş olarak geldiği icin eve telefonunu karıstorabılırsınıx , kesinlikle vardır fotosu kadınla. Ekran görüntüsü alıp kendinize atabılırsınız. şifreliyse açmanız lazım.
Aklıma gelenler bunlar.
Hayır acele etmeyin gizlice takip edip delil toplayınHanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak
OlurBana değil ama avukat tutsam mahkeme kararıyla olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?