- 2 Ocak 2020
- 9
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sevgiselimm
-
Namus onun değil sizin namusunuz bence de boşanın.Bu sebepten boşanmak bile istiyorum
Umarım konu doğru değildir doğruysa da "boşanmak bile" değil ilk yapmanız gereken şey bosanmak olmalıBu sebepten boşanmak bile istiyorum
Biseksüel biri değil dimi? Düşününce insanın aklına başka şeyler geliyor.
boşan zaten daha ne duruyorsun ki.Bu sebepten boşanmak bile istiyorum
BOŞAN...Bu sebepten boşanmak bile istiyorum
Arkadaslar aa yok artik yuhhh gibi seyler demeniz gayet normal ama aynisini yasayan arkadasim vardi esiyle fantezi amacli konusmalar oluomus sonra sonra adam bunu cidden soylemis kizcagiz kocasindan igreniyordu.Kiz hem onu bosadi hem de kocasinin fantezi diye soyledigi adamla birliktelik yasadi ve evlendiselam kızlar eşim uzun zamandır çok ozurdiliyorum benimle farklı cansel deneyim yaşamak istiyor buna defalarca karşı çıkmama rağmen ben onu cinsel anlamda başkaları ile düşünemezken o beni hayalinde başka erkeklerle yaptığımı hayal ediyor gerçek hayatta asla öyle birşey yapmam demesine rağmen bu beni rahatsız ediyor nasıl iğrenç bir durum beni sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan paylasamaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayımt
Nasıl desem bilemedim.Arkadaslar aa yok artik yuhhh gibi seyler demeniz gayet normal ama aynisini yasayan arkadasim vardi esiyle fantezi amacli konusmalar oluomus sonra sonra adam bunu cidden soylemis kizcagiz kocasindan igreniyordu.Kiz hem onu bosadi hem de kocasinin fantezi diye soyledigi adamla birliktelik yasadi ve evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?