Esimin beni baskalari ile paylasma istegi

Sevgiselimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
9
5
1
33
selam kızlar eşim uzun zamandır çok ozurdiliyorum benimle farklı cansel deneyim yaşamak istiyor buna defalarca karşı çıkmama rağmen ben onu cinsel anlamda başkaları ile düşünemezken o beni hayalinde başka erkeklerle yaptığımı hayal ediyor gerçek hayatta asla öyle birşey yapmam demesine rağmen bu beni rahatsız ediyor nasıl iğrenç bir durum beni sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan paylasamaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayımt

Fake oldğunu sanmıyorum daha ileri giderdi, gerçek hayatta asla izin vermem diyormuş..

sapkınlığı olduğu kesin bence çift terapisine gidin, derinlerde birbyerlerde sıkıntı var gibi

Arkadaslar aa yok artik yuhhh gibi seyler demeniz gayet normal ama aynisini yasayan arkadasim vardi esiyle fantezi amacli konusmalar oluomus sonra sonra adam bunu cidden soylemis kizcagiz kocasindan igreniyordu.Kiz hem onu bosadi hem de kocasinin fantezi diye soyledigi adamla birliktelik yasadi ve evlendi

Nasıl desem bilemedim.
Nasıl bir fantaziymiş bu da kocasını boşayıp adamı aldırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…