Eşimin beni benzettiği şarkıcıya bir bakın !gülsemmi ağlasam mı?

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....

evet bencede çirkin bir kadın ama saçları siyahtı ya ondan benzetmiştir eşin,belki takılmıştır şakasına bu kadar üzülme bence..

oda bir insan sonuçta ayrıca çirkin diye ölmüş bir kadına ayrıca allahın yarattığı bir kulu böyle

aşağılamanız hiç hoşuma gitmedi....

çok da basit bir konu herkesin bakış açısı farklı saygı duyun bence eşinize...

benzetmiş olabilir...angelina jolia benzetse kızmazdınız heralde

sonuçta onu da allah yarattı dicektim unutmuşum fakat ben beğenmiyorum onu..ona benzetilmek de hoşuma gitmedi.angelina mı :)))))) illa birine benzetilmek zorundamıyım ya :)

çirkin kadın yokturki bence, bakımsız kadın vardır, amy de bakımsızlığı yüzünden öyle gözüküyor, zaten ölmüş kadın öyle söylemeyin arkasından
EŞİNİZ şaka yapmıştır belki, tepkinizi abartmayın, evet gerçekten benzemişim diyip geçiştirin

pardon ama cok huzurlu bı yasantınız var sanırım cunku bu kadar sacmalıklardan bu kadar problem yarattıgınıza gore rahat batmıs gıbı duruyorsunuz burdan bakınca........ keske butun dertler o kadının cırkınlıgı yada ona benzetılmek kadar ii olsa ... bu kadar mantıksızlık bana bıraz komık ve sacma geldı

bencede
amy cirkin degil kafasi sürekli iyi oldugu icin bakimsizdi, bide göz makaji abartiydi cirkinlestiriyordu yoksa güzel biriydi

esine de: iltifat etmeyi bilmiyorsan bidaha kimseye benzetme beni

fazlada takilma dili sürcmüstür

zaten barıştık..ama üzüldüm yoruölarınızı merak ettim..tepkim neden abartı oluyor çünkü iltifat etmediği için genelde ..şakasının kötü olması beni sinirlendirdi

amy kendini zorla cirkinleştirdi...

aslında dikkatli bakarsanız cirkin bir kadın degil... son donemdeki talihsiz alıskanlıkları ve hayat tarzı onu o hale getirdi...

sevmediginiz birine benzetilmek hos degil ama bukadar takılcak birsey degil

eşiniz sizi begenmese sevmese almazdı heralde :44:

zaten barıştık..ama üzüldüm yoruölarınızı merak ettim..tepkim neden abartı oluyor çünkü iltifat etmediği için genelde ..şakasının kötü olması beni sinirlendirdi

ozaman sende ona öyle bi şaka yap... hmmm mesela onuu ferhat güzele benzet, bakalım oda sinirleniyormu??:26: eğer sinirlenirse tepkinde haklısın, sinirlenmezse ozaman abartmışsındır belkide bilemiyorum :26:

dip not: ferhat güzeli çok severim, bi art niyetim yok

sonuçta onu da allah yarattı dicektim unutmuşum fakat ben beğenmiyorum onu..ona benzetilmek de hoşuma gitmedi.angelina mı :)))))) illa birine benzetilmek zorundamıyım ya :)

değilsin ama seni üzen zoruna giden şey ( senin gözünde ) çirkin bir

kadına benzetilmek.... ilk mesajında demedinmi beni benzettiği kadına bakın hemde çok çirkin diye...

demekki angelina ya benzetilsen hoşuna gidecekti...

neyse takma....

Rabbim başka dert üzülecek kırıılacak küsecek başka dert başka sorunlar vermesin inş''ALLAH'':26:

Daha yeni doğum yapmış olmanın verdiği bir psikolojik zorlukta var
Kadınlar bu dönemde hassas oluyorlar
Bence erkeklerde buna göre biraz daha dikkatli olmalılar
Sende farkındasın eskisi gibi bakımlı mükemmel görünmediğini
O yüzden şuan senin görünüşünle ilgili yapacağı tek bir şaka bile moralini alt üst edebilir
Ama geçici bir dönem bir süre sonra sende eski formunu yakalarsın canım yeterki boşverme kendini

Güzellik göreceli bir kavram bence amy de çok güzel bi kadındı sadece abartıydı genelde makyajla abartı çirkinleşenlerin doğal hali çok daha güzel oluyor nedense

ama bundan eşinizle 2 gün konuşmadıysanız allah daha büyük dertlerle karşılaştırmasın sizi çünkü başa çıkamazsınız gibi duruyor

kızmayın bu kadar takılmıştır size eşiniz şakaya vurun eğlenin aranızda . haya öyle sorunlarla dolu ki bence 2 günlük küslüğe değmez bu benzetme gülün geçin allah başka dert tasa vermesin

yaptığınız çok tatlı bi kapris :) eşiniz kötü niyetle söylememiştir bence sadece saçları benzetmiştir.kadınlar doğum sonrası biraz hassas oluyor bence eşinizi üzmeyin küserek :) bebeğiniz de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…