Bende inanamıyorum alt tarafı bi şaka yanii çok abartılmış
merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....
merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....
bence büyütme sevgilimde beni sıla ya benzetiyo bende o kadar çirkin miyim yaaa ne alakam var dedim.. saçını başka renge boyat gitsin bi daha derse böyle benzetme yapmandan hoşlanmıyorum de yada sende onu tipsiz birine benzet bak bi daha yapıyo mu..
boşver be tatlım yaaa.
benimki de beni Ronaldinho'ya benzetiyo. ben şimdi intihar mı edeyim
dertle dalga geçilmez ama bu ne yaaaa :))) harbi sabah neşesi
:))) üff erkek işte... ya iyi birşey demeye çalışır beceremez... benimkinin bana iltifat edecekken bir yüz ifadesi var gör sanki ölüme gidiyor tırsa tırsa :)) pot mu kırarım diye tırsıyor. erkek işte boşver... saçını benzetmiştir o.
ayrıca toğrağı bol olsun güzeldi kadın bence...
dur sana daha bombasını söyleyeyim beni böyle millete pek benzeten çıkar uyuz olurum. gülben ergen, ipek tuzcuoğlu, türkan şoray, hadise vb... bunların hepsine benziyorsam ucube gibi bir şey olmam gerek dimi? ama en bombası beni şarkıcı Çelik 'e bennzeten oldu. kal geldi tepki bile veremedim.... çelik hani baby face bir adam olsa bir derece ÇELİK bee... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?