Eşimin beni benzettiği şarkıcıya bir bakın !gülsemmi ağlasam mı?

Amy Winehouse çirkin bir kadın değil, ama siz beğenmiyorsunuz, olabilir. Ama onun saçları çok güzel. Bence ona benzetti.

canım rahmetli olmuş sonuçta bir kul deği mi?çirkin falan demek yakışmaz..
ayyrıca güzel kadındı aslında,
alkol_uyuşturucu bağımlılığı onu o hale sokmuş hayatım.
bebeğini güle güle büyüt ve bence böyle seylerı tkma canım kafana..
emınım çokk çokk güzel bir kadınsın,,annesin..
sevgiler

Bunun için kendini üzmeye değer mi hiç? O seviyor da benzetmiş ya da öylesine şaka yapmış demek ki kendine hiç dert etme bunları. Bu arada sevgilim de beni yeşil lens takarsam Seda Sayan'a falan benzetir. Tabii dalga geçmek için, bende ona Mahsun Kırmızıgül müsün falan derim. Güleriz. Şakadır çünkü, seninkide öyledir emin ol. Bebeğinle de hep mutlu olursun inşallah.

cnm sen saçını boyayınca benzetmiş normalde benzetiyormuş yani. saç renginin sana yakışmadığını ifade etmek istemiş olabilir.

Saçınızın komur gb oldugunu soylemıssınız ya ondan benzetmıstır oda komur karası saçlıydı :)))
ama guldum ben ya tepkınıze ne var bunda sızde sevmedıgınız bır erkek sanatcıya benzetın esınızı olsun bıtsın bunun ıcın kusulurmu :))

Amy çirkin değilki yaw sadece biz onun tarzını çirkin buluyoruz.Ayrıca siyah saçlarıda çok çok hoş:) Siz boşuna üzülmüşsünüz iltifat bile etmiş bence:)

Son düzenleme:
en son resimde yemekteyizde evini beyaza dosemis,kokos bi kadin vardi ona benzettim,ama saglikli hallerindeyken hicte cirkin degilmis uzulmeyin bence..

Canım aslında bunda o kadar da bozulacak, eşinle 2 gün konuşmayacak bi durum yok bence. Sadece doğumdan sonra değişen hormonlarımız yüzünden fazla hassaslaşıyoruz,bize ne söylense ters anlıyoruz....

sanırım eşiniz sadece bir şaka yapmış tek tek sayfaları okuyamıyorum. sizde yeni doğum yapmışsınız yeni iç güdüler, aşırıya kaçan duygusallıklar, alınmalar vs. bunlarda getirisi olmuş. şakayı biraz ciddiye almışsınız. fakat Amy Winehouse çirkin bir kadın değil aksine "tarz" sahibi olabilen ender kişiliklerden idi. lakin geçtiğimiz ay hayata gözleirni kapadı bu şekilde -dünyanın en çirkin kadını- sözleri pek hoş kaçmıyor bu nedenle.

Amy çirkin bir kadın değil. Çok farklı bir havası ve çekiciliği var. Tabi sarhoş olmadığı zamanlarda.

Bir de çirkin bir insan güzel bir insana, güzel bir insan da çirkin birine benzetilebilir. Mesela benim halam güzel değildir, kızı fıstık gibidir ama birbirlerine benziyorlar. Bunun gibi yanii...

amy winehouse öyle eline yüzüne bakılmayacak bir kadın değildi ki , açıkcası gözlerinin rengi çok güzeldi sadece aşırı zayıftı...
belki o anda eşinin gözüne öyle gelmişsindir... bence bunda küsülecek birsey yok... aman Allah daha başka dert vermesin arkadasım...
en büyük derdiniz amy winehouse benzemek olsun :)

canım seni anlıyorum benim de eşim beni çok tipsiz olan yengesine benzetmişti.hala aklımdan çıkmaz.o kadınla da tek ortak noktamız yuvarlak yüz hattına sahip olmamız.neymiş ikimizde yuvarlak yüz hatlıymışız onun için ben de yaşlanınca ona benzeyecekmişim.ha annesi de öyle diyormuş.
sibel can da yuvarlak yüz hatlı ona benzetsene madem öyle.şok olmuştum ya ana oğul benim gibi güzeli rüyalarında göremezlerdi şimdi kimlere benzetiyorlar.

erkekler işte çapsız çupsuz konuşur.... Ama çok ayıp yahu o kadının guzel yada çirkin olması önemli değil belkıde sizin o kadını çirkin buldugunuz için böyle bır aşağılama yaptı. .... ınsanların dış görünüşüne karşı tavır sergılemek çok yanlış....

ama bide şurası var eşiniz begenıyor mu yoksa o kadını ? pekı sadece Ammy WineHouse a mı benzıyosn dedı yoksa başka yorum yaptı mı ? güzel yada olmamış gıbısınden anlamıyorum kı saç senın saçın ıstedıgnı yaparsın... kendısı damon salvatore ye mı benziyomuş kı töbe töbe...

Amy winehause güzel bir kadındı... eşiniz iltifat etmeye çalışmış olabilir. Amy'nin şarkılarını tarzını sesini de agresif ve bohem havasını çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
çirkin demeniz hatali olmus Allah'in yarattigi mahluklara, kaldi ki ölmüs...

Demekki esiniz saçlarinizi begenmedi, sizi nasil gormek istedigini sorun ve onun istedigi renge boyatin da guzel seyler duyun madem, ne diyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…