Eşimin beni benzettiği şarkıcıya bir bakın !gülsemmi ağlasam mı?

eşin belkide bu haline benzetti.. çok hoş kadın burdan bakınca dünya nüfusunun yarınsndan daha güzl duruyor burda..

bu haline benzetmediğine eminim arkadşm.

Son düzenleme:
uyuşturucunun insanları nasıl çirkinleştirdiğini hep görüyoruz zaten. kadın güzelmiş zamanında son şeklinin böyle olması normal. eşiniz saçınızı kastetmiştir.yüzünüzü kastetmiş olsa bunu saçınızıı boyatmasan önce söylerdi... boşa kuruntu yapıyorsunuz.

siz rahmetlının uyusturucudan oncekı halını hıc gormedınız sanırım
kendısı gayet hos bır bayandı.
sacınız uzunsa eger renk olarak da ona benzetmıstır.

konu dısı ama bu kadın neden oldu uyusturucu dan olmemıs ama neden oldugu bellı degılmıs .merak ettım severdım sarkılarını .ozellıkle ''you know i'm no good''benım ıcın anısı olan bır parcadır

Canım çok duygusal yaklaşıyorsun olaya:) Lohusalıktan dolayı hormonların, herşeye alınganlık göstermene neden oluyor. Kocan yaptığı densizliğin farkında bile değildir. Ben de doğumdan sonra senin gibiydim, her söylenene alınıyordum, şimdi o günleri hatırlayıp gülüyorum. Canını sıkma birkaç ay sonra bu yazdıklarına sen de gülersin:) Üstelik saç bu, kocan beğenmemişse rengini değiştirirsin olur biter...

kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
ya şaka yapmış
ya da amy yi beğeniyormuş
önceki halleri gerçekten güzelmiş kadının
uyuşturucu ve zayıflıktan beslenme bozukluğundan bakımsızlıktan o hale geldi
etrafta güzel diye bilinen bir kadın değil(önceden güzel olsa bile)
ilk etapta alınman normal ama aslında art niyetli olmadığını fark edip kafanda uzatma bence.

MissA
tamamen katılıyorum ,sadece sen biraz hassas bir dönemindesin erkekler anlamaz bu dönemimizi
yoksa ortada sorun falan yok,
çirkin bir kadın da değil bence,

Kendisini tanımıyordum, internetten baktım.
İlk gördüğüm resimde güzel kadınmış dedim, alınacak birşey göremedim, ta ki diğer resimlerini görene kadar :)
Bazı resimler de pek hoş değil ama eşinizin sizi o hoş olmayan resimlere benzettiğini sanmıyorum.
Güzel birşey söylemek istemiş ama batırmış biraz.
Erkek işte kaş yapayım derken göz çıkarıyor, düşünemiyorlar.

Rahmetli oldu
bence o kadar çirkin bir kadın değil
saçı makyajı biraz farklı o kadar
eşin kötü niyetle söylememiştir bence

Rahmetli oldu
bence o kadar çirkin bir kadın değil
saçı makyajı biraz farklı o kadar
eşin kötü niyetle söylememiştir bence

bence hoş bir kadındı. saçları da güzel bence.

kendini o hale kendi getirdi. farklı bir tarzı var. onu yargılamak bize düşmez. hele ki şuan dünyada değilse.

nesi vardı sanki kadının,ortalama türk hatunlarından çok çok güzeldi,ben çok beğeniyordum,sadece son zamanlarda çok kilo kaybetmişti,yüzü falan çökmüştü.İnce narin çok da güzeldi.benim eşim bana dese teşekkür eder güler geçerdim..Aman sen de taka taka bunumu taktın kafana:))) güzel bir toka tak simsiyah saçlarına daha iyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…