- 20 Ekim 2009
- 4.524
- 5.216
- 723
eşin belkide bu haline benzetti.. çok hoş kadın burdan bakınca dünya nüfusunun yarınsndan daha güzl duruyor burda..
Eki Görüntüle 251343
bu haline benzetmediğine eminim arkadşm.
Eki Görüntüle 251344
merhaba arkadaşlar.Bu konuyu sizle paylaşıcam çünkü tepkimde haksızmıyım acaba bilmek istiyorum.Ben 2 hafta önce doğum yaptım.hamilelik süresince saçımı boyatmadım.9 AY boyunca karemela olan saçlarım açıldı açıldı okadar açıldı ki..iğrenç bir renk oluştu.Doğum yaptıktan sonra kolestonun siyahı ile saçımı kendim boyadım.Alttaki renk çok açık olduğu için saçım simsiyah oldu.Ben çok beğendim.Normalde de saçım siyahtır.Ama bu kömür gibi siyah çok beğendim kardeşlerim de beğendi.Ama sevgili eşim beni kime benzetti dersiniz (Ammy WineHouse ) a.O Şarkıcı hayatımda gördüğüm en çirkin kadın sizce de öyle değil mi?Ben kesinlikle ona benzemiyorum kardeşlerim de benzetmedi şaşırdılar anlatınca.Eşime çok sert tepkiler verdim.Bu şarkıcıyı görmeyenler netten bir bakabilirler mi acaba bu kadar çirkin bir kadına eşi tarafından benzetilmenin acısını yaşıyorum.eşimle 2 gün konuşmadım.....:).....
böyle bir konu açıldığına ve yorum yapıldığına inanamıyorum... Şaka gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?