Eşimin beni facebooktan silmesi

Eşin sosyal medya özürlüsü değil bence, senin öyle düşünmeni sağlamış sadece. Bildiğini belli etme önlem almasın. Takipte kal derim. Fake bir hesapla deneyebilirsin kendisini

Aranızda herhangi bir sorun yokken durduk yere engellemiş, sizinle olan tüm fotoları kaldırmış, aklıma tek bir sebep geliyor, kendini birilerine bekar ve hayatında kimse yokmuş gibi göstermeye çalışıyor.

biz kadinlarin bu erkeklerden nedir cektigi . bazen dusunuyorm baska kadinlar bunlari ceker mi diye aklim diyor parmaginda oynatir cunku biz seven sadik kadinlar olrak hep kaybediyoruz belki konun disinnda bir yorum ama sadece senin esine ve tum erkeklere hitaben isyan etmek istedim

Ben olsam "hayırdır, bekarlık hayatını mı özledin" diye sorardım.
Ve ciddi arıza çıkartır, ağzından girer burnundan çıkardım.

Gizleyecek birşeyi yoksa, ne diye sizi engellemiş?
Hadi onu geçtim, evli olmaktan ve eşi ile var olan fotoğraflarından niye rahatsızlık duymuş?
Ne gerek varmış böyle şeylere iyice bir sorar, öğrenir, canına okurdum.

İnşallah bir pislik peşinde değildir....
Ancak araştırın ve peşini de bırakmayın.

İkinizin adına ortak hesap açın fotoğraflarınızı paylaşıp tüm ortak arkadaşlarınızı ekleyin, eşinize de hesabın olmadığı için hesap açtım bunu kullanalım artık deyin

Sadece cikartsa neyse bide resim falan silmiş sakin söyleme bildiğini hatta o açtığın hesaptan msj filan at ins yoktur ama aldatmaya meyil var gibi mantıklı bir aciklamasi yoktur diye dusunuyorum

Bende eşinizi masum bulmadım, gayette faceini aktif kullanıyor. Fake hesap mantıklı gelmedi çünkü işletildiğini anlayabilir. Ben olsam hiç dolandırmadan beni engellemişsin, hayırdır ver bakalım şu şifreyi derim. Eğer sıkıntı çıkartıyorsa zaten anlarım bişeyler olduğunu.

Valla sakin sessizdir ama bir işler çevirdiğini düşündüm. Hiç bir şey yoksa bir insan neden eşini engeller ki. Altında bir şey var. Takipte kalın. Sevgilisi olabilir.

Yine kendini üstün zekalı sanan bir erkek daha.. Bayılıyorum kendilerine bu kadar güvenmelerine ya.
Arkadaş listesi kapalı fake bir hesap aç. Saçma sapan insanlar ekle önce de fotolarını beğensinler (çok fake durmasın). Sonra bak bakalım senle iletişime geçiyor mu. Direk söylersen saçma sapan bahaneler bulacak, bişe diyemeyeceksin. Elinde kanıt olsun başına kalkmadan önce.

Yeni actiginiz hesaba ekleyip bi baskasi gibi konusmayi denesenize bi .
Bakalim ne diyecek ne anlatacak

Gerçekten bişeyler karıştırdıysa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Şaka gibi. Beni de ekleyen erkekler oluyor. Kabul ediyorum,ama ben takip etmiyorum bir bakıyorum beni silmis ya da ben bazıları fenomen gibi onları takibe aliyorum yine silmisler neden çünkü eşimle boy boy fotolarım var..oh olsun

Bide sizin esiniz gibi olan evliler de var. günahını almayım ama.. can sıkıcı. Son durum nedir?

bu hic normal bir sey degil mantıklı hareket etmeniz gerek. Telefonundan giriş yapıyorsa ordan bakabilirsiniz. Sorarsınız sacma bir neden söyleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…