- Konu Sahibi zembilfiros
-
Aranızda herhangi bir sorun yokken durduk yere engellemiş, sizinle olan tüm fotoları kaldırmış, aklıma tek bir sebep geliyor, kendini birilerine bekar ve hayatında kimse yokmuş gibi göstermeye çalışıyor.Kızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
biz kadinlarin bu erkeklerden nedir cektigi . bazen dusunuyorm baska kadinlar bunlari ceker mi diye aklim diyor parmaginda oynatir cunku biz seven sadik kadinlar olrak hep kaybediyoruz belki konun disinnda bir yorum ama sadece senin esine ve tum erkeklere hitaben isyan etmek istedimKızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
Kızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Kapinin önüne koyacağım, orada oynayacak.tabi güçlü bir delil bulursam.Gerçekten bişeyler karıştırdıysa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Anlayamadımİnşallah buralarda sevgilim evli çıktı diye dert yanıp karısı sosyal medyada mutlu mesut hiç bir şeyden habersiz paylaşım yapıyor kısmının konusuna gelmemişizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?