Eşimin beni facebooktan silmesi

Sosyal medyayı gayette etkin kullanıyor anlaşılan. Engelleme etiketli foto kaldirma falan öğrenmiş baya şeyleri. Arkasından başka olaylar cikacak gibi
Fotoların çoğu etiketli değildi. Herkese açık iki foto vardı. Onları ya arkadaş listesine açtı ya gizledi ya kökten kaldirdi.cok merak ediyorum hepsini kaldirdi mi,arkadaş listesi görüyor mu.

inşallah pislik çıkmaz. Ekli olmayınca göremiyorum. Herkese açık iki fotomuz vardı. Baktim yoklar.ya kaldirdi ya sadece arkadaş listesine acik.iyi niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum.

Benim en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı da daha rahat aldatabilmek için kız arkadaşımı instagramdan silmişti.Ama o erkek arkadaşıydı bu kişi sizin eşiniz ne cesaret !

sadece sizi mi silmiş yoksa sizin yakınlarınızı yani isteyince telefonunu alıp bakabileceğiniz kişileri de silmiş mi?

Fake olduğu çok belli.en azından resim koyayim da .pek umudum yok.cunku eklemiyordu yabancilari.bana sorardi bu kim taniyormuyuz acaba diye
inşallah hala eklemiyordur
bu arada ayrılacak veya ciddi arız çıkaracaksanız açığını arayın
yoksa görmezden gelin

ilk önce güzel dikkat çekici bir kız resmi ama sahte olduğu anlaşılmayacak.ekle ama arkadaş listeni vs gizle.(sahte olduğunu anlar) ya da çiçek resmi koyup direkt msj at.sadece slm yaz.

sizi engellemiş o cepte. ama kimleri eklemiş bi de ona bakmak lazım.

Söylemek istediklerimi arkadaşlar yazmış zaten kötü bir durum unarip pislik çevirmiyodur ama büyük bir ihtimal aldatiliyosun çok kötü oldum konuyu okurken

Hesabını kapattı dıye dusunup adama sormama leveline nasıl ulaştınız ya:)
Valla ben su içsem haberı oluyor:)
Hala daha napıosn dememiş olmanızda enteresan
Ben çoktan tepesine cökmustm

Tepesine cokersen yalan soyler hemen uydurur biseyler.. sabredeceksinki suc ustu yakalicaksin

Çünkü kullanmıyordu doğru düzgün.dikkatimi çekmedi açıkçası.daha dün gördüm.isten gelince soracağım.takip edecektim ama sabredemeyeceğim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…