- 20 Mart 2019
- 30
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi zembilfiros
-
Fotoların çoğu etiketli değildi. Herkese açık iki foto vardı. Onları ya arkadaş listesine açtı ya gizledi ya kökten kaldirdi.cok merak ediyorum hepsini kaldirdi mi,arkadaş listesi görüyor mu.Sosyal medyayı gayette etkin kullanıyor anlaşılan. Engelleme etiketli foto kaldirma falan öğrenmiş baya şeyleri. Arkasından başka olaylar cikacak gibi
inşallah pislik çıkmaz. Ekli olmayınca göremiyorum. Herkese açık iki fotomuz vardı. Baktim yoklar.ya kaldirdi ya sadece arkadaş listesine acik.iyi niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum.Ben olsam "hayırdır, bekarlık hayatını mı özledin" diye sorardım.
Ve ciddi arıza çıkartır, ağzından girer burnundan çıkardım.
Gizleyecek birşeyi yoksa, ne diye sizi engellemiş?
Hadi onu geçtim, evli olmaktan ve eşi ile var olan fotoğraflarından niye rahatsızlık duymuş?
Ne gerek varmış böyle şeylere iyice bir sorar, öğrenir, canına okurdum.
İnşallah bir pislik peşinde değildir....
Ancak araştırın ve peşini de bırakmayın.
Fake olduğu çok belli.en azından resim koyayim da .pek umudum yok.cunku eklemiyordu yabancilari.bana sorardi bu kim taniyormuyuz acaba diyeAçtığınız fake hesaptan arkadaşlık isteği gönderseniz?
Pis kokular gelecek bunun arkasında bişileri var.
Hesabına girebilsem.sifreyi bilmiyorum kiOnun hesabina girer canim karicimli vicik vicık fotograflar yazılar siirler paylaşır birakırdimUyuduktan sonra yapta uzun sure kalsın .
Sosyal medyamiz yok hic olmadı.
Hic hazetmiyorum .
Onun telefonunu aćabilirseniz otomatik girer yada maille hallederdim heralde .Hesabına girebilsem.sifreyi bilmiyorum ki
Benim bir arkadas kendi facesine resmini koyup eşininkinden kendine övgü dolu sozler yazarmişçok iyiymiş buben olsam yapmam ama olsun
inşallah hala eklemiyordurFake olduğu çok belli.en azından resim koyayim da .pek umudum yok.cunku eklemiyordu yabancilari.bana sorardi bu kim taniyormuyuz acaba diye
Sakinlerden kork!Sok oldum.evden ise isten eve gelir.sessiz sakin biri zaten.
Hesabını kapattı dıye dusunup adama sormama leveline nasıl ulaştınız ya:)Kızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
Tepesine cokersen yalan soyler hemen uydurur biseyler.. sabredeceksinki suc ustu yakalicaksinHesabını kapattı dıye dusunup adama sormama leveline nasıl ulaştınız ya:)
Valla ben su içsem haberı oluyor:)
Hala daha napıosn dememiş olmanızda enteresan
Ben çoktan tepesine cökmustm
Çünkü kullanmıyordu doğru düzgün.dikkatimi çekmedi açıkçası.daha dün gördüm.isten gelince soracağım.takip edecektim ama sabredemeyeceğim sanirimHesabını kapattı dıye dusunup adama sormama leveline nasıl ulaştınız ya:)
Valla ben su içsem haberı oluyor:)
Hala daha napıosn dememiş olmanızda enteresan
Ben çoktan tepesine cökmustm
Hatta edersin uydurur bi yalan sende inanirsinÇünkü kullanmıyordu doğru düzgün.dikkatimi çekmedi açıkçası.daha dün gördüm.isten gelince soracağım.takip edecektim ama sabredemeyeceğim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?