- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi zembilfiros
-
Yani bu adamlardaki de iyi cesaret hiç anlasilmayacagini mı düşündü ya da böyle bi şeyi nasıl düşündü . Belki senin yanlış anlama ihtimalin olan yorumlar falan varsa rahatsız olmanı istememiş olabilir aklıma başka hiç bir şey gelmiyor. Bence konuşun Facebook a girdim ama arkadaş listemde sen yoktun naptın face i diyin bakalım ne dicek gerçi durumu bilip yem atmak hiç benim tarzım değil ama beni engelledin mi diye sormak da tuhaf geliyoKızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
Aa pardon zaten sen de başka hesaptan görmüşsün.İstersen özelden ismini ver ekleyelim, ama fake hesap lazım, belki vardır gerçekçi fake hesabı olan.
Ya da ismini verirsin yine, herkese açıkta ne paylaşmış bakılır sadece
Ama haketmis .Bi ders iyi olur bidaha odü patlar .çok iyiymiş buben olsam yapmam ama olsun
Ya da bekarım dedi.Muhtemelen sizi aldatıyor ve aldattığı kişiye: "eşimle aramız çok kötü, yakında ayrılacağız" diyor.
Burnuma pis kokular geliyor. Acaba kendini bekar gibi gösteren bir hesap acmıs olabilir miKızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
demek ki eşiniz zamanla sosyal medya kullanmayı öğrenmiş. aslında tek açıklaması var gibi bu işin. gizli kapaklı işler çevirdiğine göre herkesin aklına aynı şey geliyordur herhalde.Kızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Belki de bir şey yoktur ama öyle şeyler görüyor , duyuyor , okuyoruz ki . Ummadık taş baş yarıyor inanın temkinli olmakta fayda var.Sok oldum.evden ise isten eve gelir.sessiz sakin biri zaten.
Yeni açtığım hesapla yapmayı düşünüyorum.Yine kendini üstün zekalı sanan bir erkek daha.. Bayılıyorum kendilerine bu kadar güvenmelerine ya.
Arkadaş listesi kapalı fake bir hesap aç. Saçma sapan insanlar ekle önce de fotolarını beğensinler (çok fake durmasın). Sonra bak bakalım senle iletişime geçiyor mu. Direk söylersen saçma sapan bahaneler bulacak, bişe diyemeyeceksin. Elinde kanıt olsun başına kalkmadan önce.
Umarım böyle değildir.Capkinlik turları malesef .aldatildiniz yada aldatilacaksınız. Böyle yazmak çok ayıp ama öyle .bu davranışların başka açıklamasi yok
Hiç paylaşım yapmazdı, pek tel bilgisayar kullanmaz.tv izler çoğunlukla.dusarda olsak eli telefona giden biri değil.Acaba neden yaptı böyle bir şey? Gerçekten baya sosyal medya kullanma özürlüsüymüş eşiniz. Aldatılıyorsunuz başka ne açıklaması olacak.
Sormadan önce fake ile ekleyeyim.insallah kabul eder de neleri silmiş görürümbu hic normal bir sey degil mantıklı hareket etmeniz gerek. Telefonundan giriş yapıyorsa ordan bakabilirsiniz. Sorarsınız sacma bir neden söyleyecektir
Yapacağım hesabi daha yeni actim.ama eklemez sanirim.yavanci teli bile acan biri değilYeni actiginiz hesaba ekleyip bi baskasi gibi konusmayi denesenize bi .
Bakalim ne diyecek ne anlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?