Eşimin beni facebooktan silmesi

Merhaba, üzgünüm ama sizi aldatıyor olabilir.. ben eşimin telefon şifresini bilmem mesela, ama bu aramızda hiçbir zaman problem olmadı. çünkü neticede whatsapta birçok grubu var, küfürlü muhabbetler, absürt resimler vs.. ama tüm sosyal medyasında intagram facebook vs birlikte resimlerimiz var.. whatsap profil resmi vs.. ama senin durumunda olsam, beni engellese resimlerimizi kaldırsa ve şifreyi bilmesem. bu durum midemi bulandırır, bulandırmalı da.. umarım kötü birşey yoktur. karşına alıp konuşmayı dene istersen.. Sevgiler

Eşini engelleyip, ondan gizli sosyal medya kullanmanın altından iyi bir niyet çıkacak değil.
Ay bir de zekası da yetmemiş ki artık ne iş çevirecekse, o işi çevirmeye. İnsan eskiden eşinin ekli olduğu hesaptan mı yapar bu işleri. Tam sahte hesapla oltaya getirilip, randevulaşıp, boşanma evraklarıyla karşısına dikilmelik mevzu ama umarım bizim aklımıza gelmeyen çok masumane bir sebebi vardır. Yeryüzünde öyle bir sebep varsa tabi...

Yani bu adamlardaki de iyi cesaret hiç anlasilmayacagini mı düşündü ya da böyle bi şeyi nasıl düşündü . Belki senin yanlış anlama ihtimalin olan yorumlar falan varsa rahatsız olmanı istememiş olabilir aklıma başka hiç bir şey gelmiyor. Bence konuşun Facebook a girdim ama arkadaş listemde sen yoktun naptın face i diyin bakalım ne dicek gerçi durumu bilip yem atmak hiç benim tarzım değil ama beni engelledin mi diye sormak da tuhaf geliyo

İstersen özelden ismini ver ekleyelim, ama fake hesap lazım, belki vardır gerçekçi fake hesabı olan.
Ya da ismini verirsin yine, herkese açıkta ne paylaşmış bakılır sadece
Aa pardon zaten sen de başka hesaptan görmüşsün.
Allala durduk yere?

Burnuma pis kokular geliyor. Acaba kendini bekar gibi gösteren bir hesap acmıs olabilir mi

demek ki eşiniz zamanla sosyal medya kullanmayı öğrenmiş. aslında tek açıklaması var gibi bu işin. gizli kapaklı işler çevirdiğine göre herkesin aklına aynı şey geliyordur herhalde.

Herşeyi yüzüne söyleyip o an sifresini isterdim . Vermiyorsa pislik var demektir , çağır anne babasını ya şifreyi verir ya da birak git .

Acaba neden yaptı böyle bir şey? Gerçekten baya sosyal medya kullanma özürlüsüymüş eşiniz. Aldatılıyorsunuz başka ne açıklaması olacak.

Yeni açtığım hesapla yapmayı düşünüyorum.

Acaba neden yaptı böyle bir şey? Gerçekten baya sosyal medya kullanma özürlüsüymüş eşiniz. Aldatılıyorsunuz başka ne açıklaması olacak.
Hiç paylaşım yapmazdı, pek tel bilgisayar kullanmaz.tv izler çoğunlukla.dusarda olsak eli telefona giden biri değil.

bu hic normal bir sey degil mantıklı hareket etmeniz gerek. Telefonundan giriş yapıyorsa ordan bakabilirsiniz. Sorarsınız sacma bir neden söyleyecektir
Sormadan önce fake ile ekleyeyim.insallah kabul eder de neleri silmiş görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…