Eşimin beni facebooktan silmesi

Bu ablanın diğer üyelikleri ;

D dilemma1234
D dilemma123

pek normal gelmedi bize attık !

Gerçekten bu söylediklerine inandınız mı..EE peki madem kuma gelmiyor sana o kadına evliliğim kötü gidiyor izlenimi yaratmıyor en çok seni seviyor çünkü gün sonunda senin yatağında yatıyor..yinede sağlığına dikkat et bari ortak kullanılan şeylerden hastalık kapılıyor..

Yorumlari umarim okuyorsundur... diger konularinida hatirliyorum ... lütfen lütfen lütfen profesyonel yardim al

Bi doktora görün demişsiniz ne oldu bende anlamadim
Eğer bu kişi dilemmaysa tuhaf bir kişiliği var. Konuları saçma sapan. Ceza aldı, ban aldı, şimdi de yeni nickle tekrar konu açmış. Yukardaki arkadaş demiş bu dilemma diye. Konuları çok uyduruk. Konu açmak onun eğlencesi mi ne. Sıkıldım onun konularından.

Konularını nasıl görüyorsunuz ya ben göremiyorum

aaa ben şok.

:)

Bismillahirrahmanirrahim. Sen de onu kendi silahından vurmayı dene öyleyse. Madem sosyal hesap kullanma özürlüsü fake hesaptan da anlamaz. Koy birkaç resim askıntı ol tavırları nasıl otur izle. Çok şüpheci tavırlar bunlar

Allah bu durumu düşmanimin basjna yasatmasin ama sanirjm esiniz isten eve evden ise derken haklisinix. Evde siz iste o kadjn ee ucuncuye gerek yok zaten. Bence kafanizda kurmayin artik iyi ya da kotu gerceklesler yuzlesmeye bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…