- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi zembilfiros
-
O kadini silsin canm sizi neden silip engelliyor ne münasebet.kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
Kızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
Saka gibi
Yok artık.... Dilemma mısın nesin bir doktora görün acilinden.
Ya ben bu olayı anlamadımmmmYok artık.... Dilemma mısın nesin bir doktora görün acilinden.
Bi doktora görün demişsiniz ne oldu bende anlamadimYok artık.... Dilemma mısın nesin bir doktora görün acilinden.
Eğer bu kişi dilemmaysa tuhaf bir kişiliği var. Konuları saçma sapan. Ceza aldı, ban aldı, şimdi de yeni nickle tekrar konu açmış. Yukardaki arkadaş demiş bu dilemma diye. Konuları çok uyduruk. Konu açmak onun eğlencesi mi ne. Sıkıldım onun konularından.Bi doktora görün demişsiniz ne oldu bende anlamadim
Eğer bu kişi dilemmaysa tuhaf bir kişiliği var. Konuları saçma sapan. Ceza aldı, ban aldı, şimdi de yeni nickle tekrar konu açmış. Yukardaki arkadaş demiş bu dilemma diye. Konuları çok uyduruk. Konu açmak onun eğlencesi mi ne. Sıkıldım onun konularından.
Cevapladım yukarıdaYa ben bu olayı anlamadımmmmanlatır mısınızz ?
Geçen gün biri daha yazdı, onun konularını görememiş. Ben okuduğum için tekrar bakmadım. Dilemma 123 gibi birşeydi ilk nicki.Konularını nasıl görüyorsunuz ya ben göremiyorum
Konularından daha çok cevapları değişikTamam şimdi arama yaparak buldum
:)Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
aaa ben şok.
Bismillahirrahmanirrahim. Sen de onu kendi silahından vurmayı dene öyleyse. Madem sosyal hesap kullanma özürlüsü fake hesaptan da anlamaz. Koy birkaç resim askıntı ol tavırları nasıl otur izle. Çok şüpheci tavırlar bunlarKızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?