Eşimin beni facebooktan silmesi

kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.

Neden o kadını silmemiş mesela
Neden beğenmeyi, yorumları bırakmamış madem huzuru bu kadar önemsiyor
Madem siz daha önemlisiniz
Neden birden kıskanmış mesela
Bir de facebookunda tanımadık insan yok diyorsunuz
O zaman bu kadar kullanmayı biliyor neden fotoları sadece arkadaşlarına açık yapmamış
Sizi gerçek hayatta fanusa, eve kapamadığına göre
Kıskanan adam neden dışarı çıktığınızda, başkaları gördüğünde kıskanmamış
Bak tonla soru buldum sana
Hadi bunları da sor bakalım ne diyecek
Soruyla karşılık verip kavga çıkartmazsa ben de bir şey bilmiyorum

Sanaldan bir işler karıştırıyor. Reele henüz cesaret edememiş. Ama potansiyeli yüksek gibi

kadını sordum,benim yerime onu neden silmedin dedim.asıl silerse kadın birşey olduğunu düşünürmüş,kadının dikkatini çekermiş.
fotoğraf koymama pek taraftar değildi, o resimleri ben istediğim için paylaşmıştı ama iki yıldır da dokunmuyordu,bilemiyorum.
gergin görünüyor,sanırım soramayacağım ama takip edeceğim.inanmış gibi yapmaktan başka çarem yok.aslında inanmak istiyorum çünkü çok rahattı konuşurken.

Sen neyini inandırıcı buldun
böyle kadınlar kocalarını yatakta bassalar yine de bahanelere inanırlar.
aklıma şu palu ailesi geldi. hani enişte, baldızım bana tecavüz etti diyor. ailedeki herkes de inanıyor ya. öyle bi körlük, öyle bi bağlılık.

Sunu anlamadım her seyi beğenen kadın varsa sizle olan fotoğraflarını kaldırması sizinle eşinizin arasının kötü olduğunu düşündürmez mi? Kadın tam tersi atağa geçer.

Yani olabilir, çünkü açıklama cok saçma, kadın için eşini engellemesi ne demektir bilmiyorum
Aslında ben bu kadınların elin adamının fotoğraflarını beğenmesini de anlamıyorum. İşyerinde mecburi iş ilişkisi oluyor ama sosyal medyalarda eklemeyi çok gereksiz buluyorum.. (Çalışan bayanım bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…