- 20 Mart 2019
- 30
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi zembilfiros
-
bilemiyorum.mesela siz neden inandırıcı bulmazdınızBu aciklamayi yediniz mi gercekten mantiksiz konusmus pesini birakmayin garanti biseyler karistiriyo
bilemiyorum.mesela siz neden inandırıcı bulmazdınız
kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.Sen neyini inandırıcı buldun
En basiti sizi kiskaniyosa resimlerinizi kaldirir ama size de soylerbilemiyorum.mesela siz neden inandırıcı bulmazdınız
kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
O zaman o kadını engellesin sizi neden engellemişkıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
Huzursuzluk çıkmasın istiyorsa kadını engelleseydi? Yapmayın yahu..kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
kadını sordum,benim yerime onu neden silmedin dedim.asıl silerse kadın birşey olduğunu düşünürmüş,kadının dikkatini çekermiş.Neden o kadını silmemiş mesela
Neden beğenmeyi, yorumları bırakmamış madem huzuru bu kadar önemsiyor
Madem siz daha önemlisiniz
Neden birden kıskanmış mesela
Bir de facebookunda tanımadık insan yok diyorsunuz
O zaman bu kadar kullanmayı biliyor neden fotoları sadece arkadaşlarına açık yapmamış
Sizi gerçek hayatta fanusa, eve kapamadığına göre
Kıskanan adam neden dışarı çıktığınızda, başkaları gördüğünde kıskanmamış
Bak tonla soru buldum sana
Hadi bunları da sor bakalım ne diyecek
Soruyla karşılık verip kavga çıkartmazsa ben de bir şey bilmiyorum
kadının yok yere dikkatini çekermiş.Huzursuzluk çıkmasın istiyorsa kadını engelleseydi? Yapmayın yahu..
Tabi kadının dikkatini çekmesi sizin düştüğünüz durumdan çok daha önemli!kadının yok yere dikkatini çekermiş.
Aranılan kadın o olabilir diyorum ben... Maalesef...Tabi kadının dikkatini çekmesi sizin düştüğünüz durumdan çok daha önemli!
O kadini da engellemis mi? Bir anda hayat arkadasini engelleyebiliyor yakıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
Yani olabilir, çünkü açıklama cok saçma, kadın için eşini engellemesi ne demektir bilmiyorumAranılan kadın o olabilir diyorum ben... Maalesef...
böyle kadınlar kocalarını yatakta bassalar yine de bahanelere inanırlar.Sen neyini inandırıcı buldun
Sunu anlamadım her seyi beğenen kadın varsa sizle olan fotoğraflarını kaldırması sizinle eşinizin arasının kötü olduğunu düşündürmez mi? Kadın tam tersi atağa geçer.Kızlar eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
niye engelledin diyince takip edip beni boğuyordun ,huzurumuz için yaptım dedi.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
içim rahatladı biraz kızlar,iyiki sordum.
yüzleşmek iyi geldi,kurmaktansa sormak lazımmış.
Aslında ben bu kadınların elin adamının fotoğraflarını beğenmesini de anlamıyorum. İşyerinde mecburi iş ilişkisi oluyor ama sosyal medyalarda eklemeyi çok gereksiz buluyorum.. (Çalışan bayanım bu arada)Yani olabilir, çünkü açıklama cok saçma, kadın için eşini engellemesi ne demektir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?