- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi zembilfiros
-
Önemli olan kadın yanlış anlamasın, alınıp gücenmesin gerisi mühim değil!Sunu anlamadım her seyi beğenen kadın varsa sizle olan fotoğraflarını kaldırması sizinle eşinizin arasının kötü olduğunu düşündürmez mi? Kadın tam tersi atağa geçer.
Bir de arkadaş listesi herkese açıksa ve kadın yakın takipteyse bakacak arkadaş listesinde eşi yok, bakacak fotoğraflar yok. Sanki ayrılıyolar sanardım ben olsam.Önemli olan kadın yanlış anlamasın, alınıp gücenmesin gerisi mühim değil!
Ben kuruyormuşum, kadınla ilgisi yokmuş.Bir de arkadaş listesi herkese açıksa ve kadın yakın takipteyse bakacak arkadaş listesinde eşi yok, bakacak fotoğraflar yok. Sanki ayrılıyolar sanardım ben olsam.
Çok yoruma açık bir durum gerçekten, iş arkadaşıysa eşimle aram kötü diyordur belki de inandırıcılığı olsun diye de eşini engellemiş, fotoğraflarını kaldırmıştır.Bir de arkadaş listesi herkese açıksa ve kadın yakın takipteyse bakacak arkadaş listesinde eşi yok, bakacak fotoğraflar yok. Sanki ayrılıyolar sanardım ben olsam.
kadını sordum,benim yerime onu neden silmedin dedim.asıl silerse kadın birşey olduğunu düşünürmüş,kadının dikkatini çekermiş.
fotoğraf koymama pek taraftar değildi, o resimleri ben istediğim için paylaşmıştı ama iki yıldır da dokunmuyordu,bilemiyorum.
gergin görünüyor,sanırım soramayacağım ama takip edeceğim.inanmış gibi yapmaktan başka çarem yok.aslında inanmak istiyorum çünkü çok rahattı konuşurken.
böyle kadınlar kocalarını yatakta bassalar yine de bahanelere inanırlar.
aklıma şu palu ailesi geldi. hani enişte, baldızım bana tecavüz etti diyor. ailedeki herkes de inanıyor ya. öyle bi körlük, öyle bi bağlılık.
Siz başta kadından niye rahatsız oldunuz mesela? Facebook da arkadaşsa paylaştığı fotoğrafı beğenebilir yorumda yapabilir, ben yıllardır eşimin paylaşımlarını kim beğendi hiç bakmak aklima gelmemistir mesela, bu kadar ayrıntıya takılmak da ne kadar doğru tartışılır.Ben kuruyormuşum, kadınla ilgisi yokmuş.
Böyle de ben kıskanıyorum bak ne kadar kafamda kurdum koyacaksan beraber fotoğrafımızı koy diyin bence.Ben kuruyormuşum, kadınla ilgisi yokmuş.
gergin görünüyorsa yediği bi halttan dolayıdır o bu dediklerine inanıyorsanız hak ediyorsunuz şuan her ne yapıyorsa. karısını engelleyecek başka kadını silemediği için oldu canımkadını sordum,benim yerime onu neden silmedin dedim.asıl silerse kadın birşey olduğunu düşünürmüş,kadının dikkatini çekermiş.
fotoğraf koymama pek taraftar değildi, o resimleri ben istediğim için paylaşmıştı ama iki yıldır da dokunmuyordu,bilemiyorum.
gergin görünüyor,sanırım soramayacağım ama takip edeceğim.inanmış gibi yapmaktan başka çarem yok.aslında inanmak istiyorum çünkü çok rahattı konuşurken.
Kızlar eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
niye engelledin diyince takip edip beni boğuyordun ,huzurumuz için yaptım dedi.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
içim rahatladı biraz kızlar,iyiki sordum.
yüzleşmek iyi geldi,kurmaktansa sormak lazımmış.
Siz yerine o kadını engellese daha kolay olmaz mıydı?kıskandığı için silmiş.o kadının yorumları ve beğenileri için ona kızıyordum,huzursuzluk çıkmasın diye engellemiş.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?