Eşimin beni facebooktan silmesi

Sunu anlamadım her seyi beğenen kadın varsa sizle olan fotoğraflarını kaldırması sizinle eşinizin arasının kötü olduğunu düşündürmez mi? Kadın tam tersi atağa geçer.
Önemli olan kadın yanlış anlamasın, alınıp gücenmesin gerisi mühim değil!

Bir de arkadaş listesi herkese açıksa ve kadın yakın takipteyse bakacak arkadaş listesinde eşi yok, bakacak fotoğraflar yok. Sanki ayrılıyolar sanardım ben olsam.
Çok yoruma açık bir durum gerçekten, iş arkadaşıysa eşimle aram kötü diyordur belki de inandırıcılığı olsun diye de eşini engellemiş, fotoğraflarını kaldırmıştır.

Kadının yok yere dikkatini çekmeyi önemsiyor ama karısının dikkatini çekmeyi önemsemiyor
Şaka mı bu ya
Hiç aldatılmadım aldatıldımsa da yakalamadım ama başka konularda insan görmek istemiyor biliyorum
İçindeyken anlayamayadabiliyor ama kendine yapma bunu

İnsan içindeyken görmüyor anlamıyor bazen ama dışarıdan çok net bazı şeyler

Ben kuruyormuşum, kadınla ilgisi yokmuş.
Siz başta kadından niye rahatsız oldunuz mesela? Facebook da arkadaşsa paylaştığı fotoğrafı beğenebilir yorumda yapabilir, ben yıllardır eşimin paylaşımlarını kim beğendi hiç bakmak aklima gelmemistir mesela, bu kadar ayrıntıya takılmak da ne kadar doğru tartışılır.

Zaman geçince de sahte bi hesapla eşinize başka biri gibi yazın bence. Ama dikkat çekmeyecek bi hesap olması lazım. Yeni açılmış bir hesap olursa siz olduğunuzu anlayabilir. En azından bu böyle bir şey varsa kesinleştirir.

fake hesapla eklemek de gayet mantıklı bence. evli misin tek mi yaşıyorsun vs diye sorarsınız laf arasında derdinin ne olduğu anlaşılır.

gergin görünüyorsa yediği bi halttan dolayıdır o bu dediklerine inanıyorsanız hak ediyorsunuz şuan her ne yapıyorsa. karısını engelleyecek başka kadını silemediği için oldu canım

Kiskandigi icin mi silmis ? Hadi ordan ya :)

o kadınla aldatılıyorsunuz geçmiş olsun. kadına batmayasınız diye sizi silmiş adam. nası bu kadar kör olabilirsiniz?

Arkadaşım bu ne saçma bir açıklamadır ya. Bu erkekler çok fena sen git başka kadın için kıskanıyor diye eşini engelle olacak iş mi. Eşinize inandığınızı gösterin ama bu işi üsteleyin burnuma kötü kokular geliyor. Maalesef ki bir çok evli erkek evde bir sorunu olmasa dahi sosyal medya da başka kadınlarla konuşmayı cazip buluyor. Fiziksel olarak bir aldatma olmasa da birileriyle konuşuyor gibi geldi.

Konu sahibi arkadaş aktif değilsin ama mutlaka okursun. Rahat konuşur çünkü dün engellemedi seni günlerce planını yapmış artık söyleyeceği yalana kendi bile inanmıştır o yüzden takır takır söylemiştir. Kadını engelleseymiş yok gerçekten huzurum kaçmasın istiyorsa kapatsaymış hesabı. Nasıl inanıyorsunuz böyle yalanlara bilmiyorum

Senin boynuzlar öte köyden görünür olmuş ama sen aynaya bakma boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…